Első cikkedben annyi igazság van, hogy az alkoholista rossz férj aki bujkalnak lakásban Kijevben, és az asszonyt kényszeríti napi 1 üveg vodka megvételre, és utána el erő részegen a családot. Na ezeket dobják fel a feleségek. A többit azt foggal korromel védik a furgonba tuszkolastol es a frontszolgalat öl. Sokszor kapnak is akkorát a pribekektol a szájukba hogy csak na. Szóval aki megerdemli azt védik, Z bandajatol. Szóval nem ilyen rosszak az Ukrán feleségek. 2. Cikk) Megváltozott a szituáció a Keleti fronton. Régen aki ukrán dezertalt azt "hátra vitték," a 2 éve zaszloaljban lévők a tisztek parancsára. Nincs ott NCIS. Nem jött vissza többet. "Rend helyreállíto dolgok ezek" De most már olyan mértékben higulnak a a zaszloaljakban az ujoncok, erőszakkal frontra cipeltek. hogy sok esetben már a zsoldosok, veteránok nacionalistak, és a tisztek nagyon kisebbsegebe kerültek mert 2 év alatt a többség oda lett, meghalt a háborúban . És most már nem lehet a dezertalasi büntetést "úgy megoldani" mint régebben. Mert ha a zaszloalji tisztel kemenykednek a 95-97%os többségű ujoncal, mivel háború van a fronton mint mondtam nincs NCIS. Honnan jött a gránát és a golyó, az Oroszokrol, vagy saját katonaitol arra azberoszakos tisztre. . Khmmm... Sose derül ki. Na itt bukott el az Ukrán front. Ahogy fogynak el teljesen a 2 éve harcoló utranacionalistak, hazafiak, úgy fog a harci morál a nullahoz konvergálni. Simán ott fogják hagyni az orosz zarotűz alatt álló strategiai állásokat az újonc zaszloaljak és ha az altisztek és a tisztek "ugralnak", hát akkor megszabadulnak tőlük. Így volt ez a 2ik VH ban. Szóval most már ovatossabak a fronton a kemény retorzioval. Ez az oka. Aki érti az érti aki nem az nem. Ennek vagy egy társadalmi pszichológiaja. Ha egy bizonyos határon %on átmegy egy az elesett férfiak száma, (és itt nem a hivatalos Z féle számra gondolok, nullával több az sajnos). Szóval ha bekovetkezik a férfi lakossagi halazasok kb 5% feletti arány. Akkor azt történik minden orszagban, mint Ukrajnában. Így volt ez a I, és II ik VH idején is. Bomlik a morál és szetesik a fegyelem. Egy idő után mint anno az I VH idején a katonák a fővárosba forradalmat csinálnak. Mondjam a peldakat.? Most jön a személyeskedés, pedig erről történelmi tanulmányokat írtak történészek. Nincs új a nap alatt. Az emberi természet és érzések ugyanazok mint 100 éve. Először lelkesedés, utána csendes kuss, és utána pusztító harag és düh. Most jön a 3ik fázis. Nincs új a nap alatt. A többit logikazd ki. Mi lesz.. Nem fog itt segíteni már 1000 ajándék tank és 1000 Himars se szerintem már ... A (részletes) történelem, bolcselet, mely példákkal tanít.
Ha az ukránoknak szurkolunk, az nem bátorság kérdése, hanem erkölcs. Na de neked ilyesmiről hiába is beszélünk... Egyébként az oroszok akarnak harcolni önkéntesen? Nem. Az ukránoknál azért van vagy milliós hadsereg önkéntes alapon, az oroszoknál mennyi ember van a hadseregben valóban önkéntes aalpon?
Az orosz önkéntesek gyakorlatilag bérgyilkosok, állam által felbérelve. Ezek az emberek mennek embert gyilkolni pénzért vagy épp börtön alóli mentességért. Ezekkel kapcsolatban beszélsz morálról? Atya ég! A másik oldalon, aki vállalja a harcot, a hazájáért teszi, ott van morál.
Ukrajnában elmész a jelzavarós furgon mellett és sose lát többé a családod, még csak hívni se tudod őket. Az sokkal jobb. Ja, ti ilyenekről nem hallottatok és nem is létezik.
Egy elnyomó szarházi rezsim, amit itt éltetnek a hazaárulók. Háborúról beszélsz, kapsz 5 évet: "A moszkvai városi bíróság szigorította Jurij Kohovec büntetését, aki utcai interjút adott az RFE/RL-nek, és az Ukrajna elleni háborúról beszélt. Öt év büntetőmunka helyett most 5,5 év tényleges börtönbüntetést kell letöltenie Kohoveteknek."
Na, akkor ide kanyarodjunk vissza egy picit, hátha meglesz miért is van annak súlya, hogy nagy hatótávú rakétákkal orosz mélységi területet lőjenek az ukránok: https://www.pravda.com.ua/eng/news/2024/09/17/7475433/ "The Times has reported that the UK "won’t go it alone" in granting Ukraine permission to strike Russian targets with long-range weapons, as the use of US guidance systems is critical in this regard." Ha még mindig azt kell magyarázni, hogy ez usa-orosz proxy, akkor ez van. Ha viszont meglesz az engedélyezés, akkor már lehet, hogy mindenkinek érthető lesz, attól tartok.
Trollt etetek. "8 és fél millió orosz mint kisebbség?? Majdnem MO" #63146 ________ mit jelent? ________ Kétségbe vonta, hogy az orosz Ukrajnában kisebbség lenne, hiszen 8.5 millió a számuk. Erre írtam, hogy ez Magyarországon többség lenne, de Ukrajnában kisebbség, annak ellenére, hogy a 8.5 millió nagy szám. Nem asszociáltam semmire, hanem rávilágítottam arra, hogy valóban kisebbség. Arra sem asszociáltam, hogy trollkodsz, hanem megállapítottam.
Nem érted, pedig elég egyszerű a fogalmazás! Azt írta, hogy majdnem annyi orosz kisebbség él, mint Magyarország lakossága, ergo nem a Magyarországon élő kisebbségre gondolt. Erre az adott szövegkontextusból lehetett volna asszociálni! :)
OROSZ-UKRÁN háború