A krimi forgatokonyv szerint fognak tortenni az esemenyek. Zahonynal megallnak, aztan felugyelik ahogy visszafoglaljuk karpataljat. A nepszavazast kovetoen karpatalja ujraegyesul a csonkaorszaggal. Vegul az Orosz Foderacio elsokent a vilagon elismeri a hatarvaltoztatast. Igy megfelel? :))
Áá, a békemenet megállítja az orosz előrenyomulást. A gulyáságyút rezsi szilárd irányíccsa', tüzérségi előkészítés után a rohamot szendi-szundi altábornagy vezényli. A fényes győzelmet a felcsúti disznóólak mellett ünnepli a nép hagymás vérrel és pálinkával.
Én nem hiszek el semmit, erről írok. Igyekeztem úgy fogalmazni, hogy érthető legyen ez, sajnálom, hogy nem sikerült, megpróbálom jobban majd :) Én amit mondok, és ami az én véleményem most jelenleg, ahogy látom: ami van, az egy színdarab, a nagyobb része egy manipuláció, hogy ki hova álljon, mint egyén vagy csak rettegjünk egymás ellen meg utáljuk egymást, mint egyén és egyébként esetleg le van osztva már előre minden, nem tudom. A lényeg az, hogy nem tudom, igazából mit higgyek. Illetve szerettem volna rávilágítani arra, hogy azért mert valami megjelent valakitől, az még nem jelenti azt, hogy az a valaki mondja a szent igaz dolgokat. Lásd a linkelt cikk az USA-Brit szöveg által, hogy megyünk leülni Szaddamot a vegyi fegyverek miatt és utána nincs vegyi fegyver. Ez erről szólt. Hogy nem megyek tutira már a "hivatalos" sajtó szövegének, mert számomra sokkalta többnek tűnik már hamisnak mint igaznak. Ez a lényege a mondandómnak igazából.
Ebben semmi rendkivuli nincsen. Az oroszok vodkaznak, a GIJoe-k pedig a szintetikus szerekkel elnek. Amugy, putyin uralma alatt erezhetoen csokkent az alkoholistak szama.
te elhiszed,hogy Putyin attól függően nem támad, vagy támad, hogy a nyugati politikai vezetők mit mondanak? miféle gyerekes viselkedés lenne egy nagyhatalom vezetőjétől,ha azért támadna, mert mások ezt vetik a szemére? milliók életét azért veszélyeztetve, mert ebből hiúsági kérdést csinál? felejtsd el. ez nem igaz. a koncepció már ott van a fejében a támadásra és ezért kell a nyugati világnak fellépni közösen,hogy ezt verje ki a fejéből lehetőleg. lássa, hogy nem tehet meg mindent. ez egyszerű pszchológia. naív dolog lenne azt hinni,hogy a te orrodra kötik a valódi szándékokat a sajtón keresztül.
OROSZ-UKRÁN háború