akkor jöjjön a republikánus hozzáállás :-) "Egy közvetlen katonai konfliktusban a NATO három nap alatt legyőzné Oroszországot – ezt Adam Kinzinger, az amerikai képviselőház republikánus párti tagja jelentette ki."
"Én az eredeti cikket olvastam, abban az volt, hogy kapcsolódás a NATO-hoz BÁRMILYEN MÓDON, ergo nem tagságot ír. " . Úgy érdekes a vita. Olvasol valamit, nekünk belinkelsz valami mást, és sértegeted a többieket hogy nem tudják hogy Te mit olvastál, csak azt ismerik amit belinkeltél. Ilyen sötétek vagyunk mi egyszerű halandók.
Amikor az oroszok december elején ismét foszforbombákat vetettek be települések ellen, akkor írtam, hogy ideje lenne, hogy az USA kazettás lőszereket adjon át az ukránoknak. Úgy látszik megtörtént és kiváló tömegoszlató eszköz lesz a Bakhmut környékén tanyázó wagneresek és mobikok ellen. Előzmény: #6578 palotai3 #6579 euler
soha nem fogynak el a szponzorok, emlékezz az Afganisztánra költött amerikai ezer milliárd dollárokra, plusz itt most az EU + NATO országok is odateszik magukat rendesen, ez zsebpénz, amit havonta küldenek, gyakorlatilag évtizedekig mehet, nem érzi meg senki, ez a legolcsóbb módja az orosz fenyegetés leamortizálásának
itt szintén kölcsön kenyér visszajár, az oroszok már tavasszal kazettás bombákkal terrorizálták az ukrán lakosságot, itt meg szarházi börtöntöltelék agresszor wagner zsoldos orkok kaptak csak egy kicsit, van némi különbség
Ráadásul kritikus infrastruktúrát lőttek az ukránok, ami echte háborús bűncselekmény, amit az oroszoknál a legdurvább háborús bűncselekménynek minősítette a fejlett nyugati világ, ha civil lakta területeken az elektromos energiát biztosító
rendszereket támadják, mivel áram nélkül nem működnek a szivattyúk, tehát
nincs vezetékes víz, illetve elektromos energia nélkül nem működnek a
távhőszolgáltatók, így fűtés sincs. Szóval Ukrajna is durva háborús bűncselekményeket követ el, amikor Oroszországban támadja ezeket a létesítményeket civilek lakta területeken. Szeretném látni, amikor a KGB-s mellett a seftes zongoraművész is felel az ICC előtt a háborús bűncselekményekért!
Elon Musk egyik vállalata, a SpaceX újabb tízezer Starlink műholdas internetes terminált szállít Ukrajnának, felkészülve ezzel arra az eshetőségre, ha a háború miatt újabb nagyszabású villamosenergia-kiesés történne – közölte Mihajlo Fedorov ukrán digitális átállási miniszter.A SpaceX és Musk gyorsan reagálnak a problémákra, és segítenek nekünk. Az üzletember arról biztosított minket, hogy folytatja Ukrajna támogatását. Amikor legutóbb tömeges áramkiesés volt nálunk, még aznap írtam neki, ő azonnal reagált, és már tett is bizonyos lépéseket– mondta Fedorov.A miniszter tájékoztatása szerint Ukrajna a következő hónapokban tízezer Starlink terminált kap, amelyek internetes jeleket küldenek műholdon keresztül.
Törölt felhasználó2022. 12. 20. 12:58
Ez a cikk a Net Média Zrt. tulajdona. Minden jog fenntartva. ukrán csapatok aknavetőből kilőtt kazettás bombákat vetnek be Bahmut környékén az orosz csapatok ellen. A fegyver használatát több nemzetközi egyezmény is korlátozza Ez a cikk a Net Média Zrt. tulajdona. Minden jog fenntartva. Az ukrán terrorbombázás folytatódik.
"Tudják, mi ketten agresszortársak vagyunk, az egész bolygó legártalmasabb és legtoxikusabb emberei. Csak egy vitánk van: hogy ki a győztes. Vlagyimir Vlagyimirovics szerint én vagyok, de én kezdem azt gondolni, hogy ő az. Végül arra jutottunk, hogy holtversenyben elsők vagyunk, és ennyi." . /A traktoros/
OROSZ-UKRÁN háború