Topiknyitó: ________ 2012. 10. 18. 19:39

ORBÁN TAKARODJ !!!  

Ez a topik azoknak a jóérzésű, jóravaló, szorgalmas magyar embereknek jött létre, akik megunták az elmúlt két év:

- gazdasági barkácsolását

- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait

- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését

- gazdasági visszaesést

- korlátozott szólásszabadságát

- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését

- az ellenség nélküli szabadságharcát

- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait

- stb......

magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy

ORBÁN TAKARODJ!!!!!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Istvan78 ma, 10:26
Előzmény: #154955  user01
A know-how-t átadta neki Orbán.:)
Sokan szeretnének 16 évig folyamatosan kétharmadot az országukban, Orbán a legnagyobb tanítómesterük.
Istvan78 ma, 10:22
Előzmény: #154946  Ivanhoe
A legszélsőségesebb példa arra, hogy egy választási győzelem, nagy támogatottság se biztos, hogy a megfelelő vezetőt eredményezi, maga Hitler. Hazug propagandával, agymosással, az emberek rossz ösztöneire alapozással, sajnos, nagyon rosszul is működhet a demokrácia.
Istvan78 ma, 10:16
Előzmény: #154940  krida
Te beszélsz "jobban megértésről"? Vagy nem ismered, nem érted az amcsi választási rendszert, amelyik azt eredményezi, hogy akár nagyobb szavazatszámmal is veszíthet valaki, vagy csak hazudgálsz ebben a kérdésben is, mint minden másban. Én mindenki által ellenőrizhető, ismert tényeket írtam le.
Shortelek ma, 10:05
Előzmény: #154953  krida
:sokan éreztük a bőrünkön úgy a Bokros-csomagot, mint az IMF-hitelbe kergetett ország húzós terheit."
Most nem érzed mekkore teher van rajtad(unk), mekkora inflâciót szabadított ránk orbánod, ne gyerdkeskedj már baszki!!
bigyula ma, 09:56
A SZARABB LENNE annak elismerése, hogy MOST SEM JÓ.
user01
user01 ma, 09:52
Előzmény: #154949  bullrider
Érdekli a módszer, hogyan lehetne piaci ár felett 6%-kal oroosz gázt venni. Ahogy azt a fidesz teszi. Ő is szeretné meglopni a népét, ahogy Orbán.
user01
user01 ma, 09:50
Vegytiszta göbbelsimpropaganda, csak ennyire vagy képes.
krida
krida ma, 09:47
Előzmény: #154946  Ivanhoe

Nemcsak én, de sokan éreztük a bőrünkön úgy a Bokros-csomagot, mint az IMF-hitelbe kergetett ország húzós terheit. Ha maradott volna libsi vezetése az országnak, ma megfizethetetlen lenne az oktatás, az eü. ellátás, agyon lenne adóztatva az összes jövedelem, egyedül a milliárdosoknak lenne jó dolguk. S azt is látjuk mit műveltek a libsik Németországgal, ők amiben profik: a valóság elhazudása, a legegyszerűbb összefüggéseket sem értik, simán tönkreteszik saját országukat aztán bambán bámulnak nem értve mi történik.
Úgyhogy szavazzatok MP-re, ő való nektek, majd ő ismét elindítja ebbe az irányba az országot, remélhetőleg a migránsokat is ránk szabadítva. Éltessétek Ukrajnát, aki még most is elnyomja a magyarokat, országunkat is folyamatosan provokálja Zelenszkij, egyedül Trump tudja sarokba szorítani.
bronz ma, 09:46
Előzmény: #154949  bullrider
Majd a felcsúti kommunista békegalamb is megy hozzá vizitre előbb-utóbb.
ronaldinyo
ronaldinyo ma, 09:44
Előzmény: #154950  ronaldinyo
ez magyarország-érzéketlen nép a másik iránt -avagy a másik népek iránt is-lehet persze többi is ilyen-
bullrider
bullrider ma, 09:17
https://444.hu/2024/12/22/robert-fico-negyszemkozt-beszel-vlagyimir-putyinnal-moszkvaban
Na mág egy talpnyaló féreg zarándokolt el térdepelni a háborús agresszor elé...
Schmidt
Schmidt ma, 09:09
Előzmény: #154945  krida
Valóság?
Volt egy ember, nem ismertem, csak hallottam valakitol, hogy ez az ember, egyszer azt mondta: " Az én világomban én vagyok a király" 
Számára valóságos a saját világa? Lehet.
Számomra valóságos lehet az ő világa? Nem biztos.
A jo magyar valasztasi rendszer....hat igen.
bullrider
bullrider ma, 09:02
Előzmény: #154945  krida
Kicsi, már megint nem bírsz magaddal?! 
Most éppen azon húzod fel magad, hogy ha "ilyen választási rendszer lenne"???
De hát nem ilyen van és ezt senki sem vonta kétségbe!
Ne túráztasd magad ennyire, egy általad feltételezett fiktív dolgon, mert árt az egészségednek:)
Ivanhoe ma, 08:58
Amikor Trump kikapott, akkor is több volt a piros terület, mint a kék, nem egyenlő arányban oszlik el a szavazók száma, az elektorok száma sem a "területek" nagysága szerint oszlik el. A "csatatér" államok döntötték el a választást, és kétségtelen, hogy ezeket Trump megnyerte. Egyébként valakinek a támogatottsága nem minden esetben egyenlő annak a jogosságával, hogy ő legyen egy ország vezetője, vagy megválasztott elnöke. A történelemből rengeteg példát lehet erre hozni. Orbánra is "büszke" lehetsz, hogy az átírt alkotmányával, hazug propagandával, a falvakban élők megtévesztésével, megfélemlítéssel, 15. éve kormányoz. Attól még nem biztos, hogy jó, amit tesz. Sok esetben csak később értik meg ezt az emberek, és már úgy gondolom, hogy ezt újból és újból meg kell tapasztalniuk, bármilyen fájdalmas is lesz. Nem baj, ha magas árak fizetünk érte, mert a demokrácia csak így kerülhet vissza a rendes medrébe, sajnos. Neked a bőrödön kell érezned, hogy megértsd, a történelemből nem tanultál, majd az élet megtanít.
krida
krida ma, 08:35
Előzmény: #154944  badsector1
A valóság az, amit elétek tártam, ennek alapján aratott elsöprő győzelmet Trump. Természetesen a valóságot ti tagadjátok, hisz azt nem látjátok, abban nem hisztek. 
Az más kérdés, hogy ha nálunk ilyen választási rendszer lenne, akkor ordítanátok: mer aZorbán! Fúj! Diktatura! Magyarország antidemokratikus! Vigyük az Unió elé, Brüsszel elé!!!
badsector1
badsector1 ma, 08:30
Akkor te nem érted az aránytalan választási rendszer fogalmát, pedig ez a magyarázat arra, hogy a 1,5 %-os republikános szavazattöbbség ellenére ennél több  állmban győztek, elhiszem, hogy hozzad közelebb áll a képek nézegetés, mikor a valóságot próbálnád megismerni. :))
badsector1
badsector1 ma, 08:22
"Ráomlott a valóság a 14 éve kormányzó Fideszre"A Fidesz–KDNP 14 éves kormányzásának talán legnehezebb évén van túl. Olyan dolgok szakadtak idén a kormány nyakába, amikre tavaly ilyenkor még senki nem számított: a nyugodt január után februárra teljesen felbolydult a magyar közélet, és azóta megállás nélkül magas fordulatszámon pörög. Az új és felfokozott helyzetben több olyan témára is nagyobb figyelem irányult, amit a kormány lassan másfél évtizede halogat, mellőz.
Hív a vasút, szarból MÁV
Szauna a műtőkben és a kórtermekben
Káosz a gyermekvédelemben
Köhögcsél a gazdaság, nem jönnek az eredmények"
bigyula ma, 08:16
Ha egy kicsit is ismernéd az amerikai választási rendszert, akkor tudnád, hogy a "győztes mindent visz" alapján működik. Elég minden választókerületben/államban 1 db szavazattal nyerni, ami azt jelenti, hogy országosan 100%-os eredményt lehet elérni kb. 50 szavazattal.
sityaki ma, 07:17
Előzmény: #154929  krida
Szerintem te írtál hülyeséget, vissza lehet olvasni... Mondjuk aligha várható, hogy elismerd :-)
Ahogy kiváló Sehme tkolléga szokta idézni Descartes-ot: a józan ész van legjobban elosztva az emberek között, hiszen senki nem panaszkodik a hiányára...

Topik gazda

________
________
3 4 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek