Topiknyitó: ________ 2012. 10. 18. 19:39

ORBÁN TAKARODJ !!!  

Ez a topik azoknak a jóérzésű, jóravaló, szorgalmas magyar embereknek jött létre, akik megunták az elmúlt két év:

- gazdasági barkácsolását

- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait

- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését

- gazdasági visszaesést

- korlátozott szólásszabadságát

- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését

- az ellenség nélküli szabadságharcát

- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait

- stb......

magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy

ORBÁN TAKARODJ!!!!!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
euler kedd, 11:34
Előzmény: #154179  bigyula
Bulgáriában előbb lesz euró mint nálunk.
https://forbes.hu/penz/euro-eurozona-bulgaria-bevezetes/
.
Egyébként velük együtt vagyunk az EU sereghajtói.
2023-ban 9 ország az uniós átlag feletti tényleges egyéni fogyasztásban (vásárlóerő-szabványokban).  
A legmagasabb: Luxemburg (36% az uniós átlag felett), Hollandia és Németország (mindkettő 19% felett)
A legalacsonyabb: Magyarország & Bulgária (mindkettő 30%-kal az uniós átlag alatt)
https://ec.europa.eu/eurostat/en/web/products-eurostat-news/w/ddn-20241217-2
bigyula kedd, 11:16
"Varga Mihály: Törekedni kell az euró feltételeinek teljesítésére"
.
Kedves Misi! Májusban volt 20 éve, hogy vállaltuk, hogy bevezetjük. Ebből a 20 évből 14-ben Te/Ti "törekedtetek". Nem kellene már valami konkrét lépést is tenni?
Ivanhoe kedd, 09:15
Előzmény: #154169  krida
Mit adtál fel? Válaszolj! Először szállj le az orosz propagandáról, aztán gondold végig, hogy miért szállta meg először a Krímet, aztán nézd meg a szövetségeseit, nézd meg a társadalmi berendezkedését, hasonlítsd össze a nyugati demokráciával, az unióval (nyilván nem tökéletes), de nem putyini, lukasenkói, a szövetséges Észak-Koreáról már beszélgetni is felesleges, először értékelj megfelelően! Utána harcolhatunk a kárpátaljai magyarok jogaiért, a kisebbségek ottani helyzetéért, mérlegelj! Tudom, hogy nem fog sikerülni, mert nem vagy gondolatilag, érzelmileg "önálló ".
geza77
geza77 kedd, 09:14

Egyik nap valamelyik bértroll kitett egy képet, ahun a dubai csokiból egy darab sem volt. Az is lehet, hogy kivették a fotó erejéig a csokikat, hogy elkészíthessék a fotót!  Amúgy volt ott vagy 4 üres doboz, ami azt jelenti, hogy elfogyott kb 40-60 tábla (nem tudom mennyi tábla van egy dobozban)  Ez csak a jólét jele lehet.  Amúgy a mAGYAR mentalitás milyen is?  Jól leírja a következő könyv.  Érdemes a borítóját megnézni, hogy a milyen ember milyennek látja magát!  Kb ilyen a jólét is az országba, a lepukkant, borostás, alsóneműs,...  magát fess, ápolt huszárnak látja.
"Milyenek is a magyarok? Kevés beszédű, magányos cowboyok és kocsmai hencegők. Lepedőakrobaták és sámlin reszkető Gedeon bácsik. Hátrafelé nyilazók és cekkerben bontott csirkét cipelők. Alkoholisták. Dehogy alkoholisták, csak megisszák a magukét. Folyton panaszkodók és forrófejűek. Pacalevők és pizzafalók. Asztalsarkon búsongók, akik párszor az asztalra csaptak, és beleremegett a történelem. Valamikor nagyon tudtak focizni, most nagyon tudnak rá emlékezni. Ha meg akartak halni, mindig lerántottak magukkal egy törököt is. Ez az útikönyv elkalauzol a földönkívüliek ismerős birodalmába, kiderül belőle, hol húzódik a belga-magyar határ, kitalálták-e a magyarok az ideális társadalmat, igaz-e, hogy minden magyar tud atombombát gyártani és lóháton állva hatos fogatot hajtani. Ha valaki a könyv olvastán nem tudja, sírjon vagy nevessen, nyugodtan tegye egyszerre mind a kettőt."  
 https://www.libri.hu/konyv/milyenek-a-magyarok.html
geza77
geza77 kedd, 08:48
Tűzifára kevesebb, rezsiharcra egyre több jut
"A szociális tűzifaprogramra 2018 óta ugyanannyit költ az állam, miközben a tűzifa ára jócskán felment. A legszegényebbeknek egyre kevesebb segítség jut, miközben a gazdagabbak sokat spórolnak a rezsicsökkentésen. 00:00-01:35 Intro 01:35-06:10 Az elfüstölt disznóól 06:10-09:17 Nincs azonnal szociális tűzifa 09:17-11:59 A fűtés, mint szociális kérdés 11:59-17:21 Szigetelés és pazarlás"
https://www.youtube.com/watch?v=hWGgNTR6STc
totoro
totoro kedd, 08:47
Induljon jól a nap. Orbán az X faktorban:
https://www.youtube.com/watch?v=dPVEqZv4FfY
Shortelek kedd, 08:47
Uncsi vagy már gyerek.
ronaldinyo
ronaldinyo kedd, 08:39
ez egy bűnőző társaság -ezt el kell söpörni és ellenzékben sem maradhat mert bűnözők.tudja mindenki hol a helyük-nemcsak a 133 nak.mindnek.tisza kell és egy ellenzék-többen nem 2 pártrendszer
badsector1
badsector1 kedd, 08:36
"A vészhelyzetekre és válságokra adott reagálás koordinálásával foglalkozó belga krízisközpont (NCCN) nagyszabású kampányt indít, amelynek célja a lakosság ellenállóképességének növelése és a vészhelyzeti esetekre való felkészítése – közölte az MTI.A kezdeményezés gyakorlati útmutatást kíván nyújtani a menedékhelyekre, az evakuálásra és a vészhelyzeti tervek elkészítésére vonatkozóan"    

"Hollandia is lépett, új stratégiát vezetnek beA múlt héten Hollandia is bejelentette, hogy új stratégiát vezet be a válsághelyzetekkel szembeni ellenállóképesség növelésére, különös tekintettel a lehetséges háborús helyzetekre.Ruben Brekelmans védelmi és David van Weel igazságügyi miniszter szerint Hollandia jelenlegi válságfelkészültsége elégtelen, ezért a társadalom és az intézmények gondolkodásmódjának átalakítását sürgetik.Van Weel szerint vissza kell térni a hidegháborús gondolkodásmódhoz, mivel az ország minden téren hiányos felkészültséggel rendelkezik."

Oroszoknak hála sodródunk a 3. világháború felé.
badsector1
badsector1 kedd, 08:32
Ellenőrizhetelen, hogy valaha jártál e ukraknában, valaha beszéltél e ukrajnai magyarokkal, kár erőlködnöd itt az oroszpárti kamuzásoddal.
Mp-re szavazok, de nem kell hozzá az engedélyed, nagyon nem vagy tisztában a hatásköröddel. :))
bronz kedd, 08:16
A fideszes Nézőpont elemzője (kár a nevét is leírni) sikeres öntökön rúgást végzett el, beszaladt abba a bizonyos f...erdőbe.
Török jól kezelte a helyzetet.
krida
krida kedd, 07:47
Előzmény: #154161  badsector1

Én feladtam. Világosan leírtam azt is, hogy kárpátaljai magyarok miket mondanak - én magam jártam a háborús Ukrajnában is, és folyamatosan beszélgetek ottani magyarokkal - de azért mondjátok itt nekem az orosz propagandát. Lol. Mondjuk egy gyűlölködő topikban felesleges erőlködés intellektuális csillogást keresni, ezt még én is észrevettem a négy elemimmel, de most már azt mondom, mindenképpen MP-re vagy Gyurcsányra szavazzatok! Most már értem miért álltok mellette (mellettük) :). Téged se tudlak komolyan venni mióta hazugságon kaptalak. Csá.
signal2
signal2 kedd, 07:17
Előzmény: #154164  Ivanhoe
Az orosz propagandában olvasta, hogy Ukrajna “náci”, meg hogy az orosz kisebbséget gyilkolászták, és mivel mindenképpen védenie kell a magyar nemzetet tönkretevő maffiavezért, csont nélkül be is szopta.
Josti kedd, 06:26
Előzmény: #154166  Josti
Amúgy teljesen igazuk van a putyin seggnyalóknak. Ha gebasz lesz itt, akkor inkább az oroszok oldalán legyünk, mert a nato bombázások pontosabbak így nem kúrnak szét mindent, csak ami stratégiailag fontos, ellenben a ruszkikkal akik mindent szétkúrnak még azt is amit nem akartak.
Josti kedd, 06:21
Előzmény: #154165  Ivanhoe
Szovjeteket nem ejtjük ki a szánkon és ukrajna róósz, értem?:D
Ivanhoe kedd, 00:43
Előzmény: #154154  krida
De a "baráti" Fehéroroszországot, Lukasenka rendszerét is aposztrofáld már, légy szíves! Onnan is támadtak az oroszok.
Ivanhoe kedd, 00:40
Hadd kérdezzem már meg, ha Ukrajna szerinted náci, akkor Oroszországot, Putyin rendszerét hogyan határoznád meg, vagy a "segítőkész" Észak-Koreát?
Istvan78 hétfő, 22:06
Előzmény: #154149  Schmidt
Sajnos, igaz.
"Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal."
És a kitartásukkal.
________
________ hétfő, 21:30
Ukrajnában az oroszok nyomják el jobban az ukránokat, vagy az ukránok az orosz kisebbséget?
Ukrajnában!!!
badsector1
badsector1 hétfő, 21:09
"Persze Putyin örülne ha Szovjetúnió visszaállna, ez a vágy azonban önmagában nem vezetett volna háborúhoz."

pedig ez vezetett a háborúhoz, de az elején elkenték putyin pofáját Kijevnél, ezért kénytelen volt visszatakarodni a keleti részekre.

Topik gazda

________
________
3 4 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek