Topiknyitó: ________ 2012. 10. 18. 19:39

ORBÁN TAKARODJ !!!  

Ez a topik azoknak a jóérzésű, jóravaló, szorgalmas magyar embereknek jött létre, akik megunták az elmúlt két év:

- gazdasági barkácsolását

- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait

- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését

- gazdasági visszaesést

- korlátozott szólásszabadságát

- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését

- az ellenség nélküli szabadságharcát

- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait

- stb......

magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy

ORBÁN TAKARODJ!!!!!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
idegsüveges hétfő, 20:54
Előzmény: #154156  offshort
Az körülbelül látszott, hogy elment az orbánisták esze, a legutóbbi választás előtt, mikor azt taglalták, hogy azért kell minden mozdíthatót ellopni, nehogy a szocik lopják el...nade hogy azóta sem jött meg, az enyhe túlzás...ráadásul, ha most a pályaudvarokat is ellopják, akkor nem is lesz hová... :) 
Ivanhoe hétfő, 20:54
Előzmény: #154157  SeldonKuper
Vigyázz, mert a múltbeli "amerikai érdekek"-re hivatkozás már nem lesz annyira trendi az orbáni újbeszédben.:)
SeldonKuper hétfő, 20:46
Előzmény: #154156  offshort
Jaja! Te arról filozófálsz ami meg sem történt! Én meg arról, hogy "loptak" a kultúrára is! Loptak! Érted, loptak.
SeldonKuper hétfő, 20:42
Előzmény: #154151  Ivanhoe
Te még azt sem tudtad, hogy az ukránok oroszul beszéltek a Donbasszi enciklikáig? 
Azt sem tudod, hogy az " ukránok" tömegével térnek vissza Donasszba a szülőföldjükre?
Az ukránok nem akarnak veszíteni, de meghalni sem akarnak már az amerikai érdekekért.
offshort
offshort hétfő, 20:38
Előzmény: #154153  SeldonKuper
ja, értem, az orbán lopás, "magyar" lopás, az a "jó lopás"! 

"unios diktatura" ! 
egyre nevetségesebbeket irsz, de folytasd, had röhögjünk! 
elloptátok az ujkori "Marshall segélyt" ! 
ennyi a fidzse meg a jobboldal! 

:)) 
SeldonKuper hétfő, 20:35
Előzmény: #154152  rockmaster
Sok aTiszasziget. Nem akadályozzák a Tisza aradását. Árvizet okoznak a drága termőföldek elársztásával. Tönkreteszik a saját élhető országukat. Csak a fidesz szigetekre nem gondoltak.
krida
krida hétfő, 20:34
Előzmény: #154146  Ivanhoe
Szerinted Putyin mire gondol, ha látja hogy az oroszokat egyre keményebben elnyomják Ukránban (egyre erősödő náci felhangokkal), s mindeközben az egyezség ellenére (a szemében náci) Ukrajna a Nato-hoz is csatlakozna? Ebben nem egy olyan erős fenyegetettséget érez, amit mindenáron meg akar állítani? Úgy gondolom simán megkerülhető lett volna a háború. Persze Putyin örülne ha Szovjetúnió visszaállna, ez a vágy azonban önmagában nem vezetett volna háborúhoz.
SeldonKuper hétfő, 20:29
Előzmény: #154145  offshort
De tudtam róla! Abból lettek az új oligarchák, akik csak az Orbántól függnek. Az Unió meg hízlalja tovább is őket! Csak a vak nem látja mi folyik abban az uniós diktatúrában. Végre magyar oligarchákra is számíthatunk, nem csak más államok oligarchária. De én arról is tudok hová loptak még pénzeket, ahol hidak, utak, kultúra is  ujjáépült! Vagy nem így történt? 
Kérdés, hol voltak addig az ellenzék oligarchiái? 
Azokról majd most döntenek, mert megfeledkeztek magukról?
rockmaster hétfő, 20:28
"Republikon: Elhúzott a Fidesz mellett a Tisza, tovább nőtt a különbség a javukra"
Helyes!
Ivanhoe hétfő, 20:21
Előzmény: #154147  SeldonKuper
Saját magát hülyézte le, és közvetve az előbbi hozzászólásodat. Sajnos ebben az esetben - a tyúk és tojás problémájával ellentétben - prejudikálta azt, ami szerinte nem történhetett volna meg, és te megállapítottad, hogy az oroszok azóta már a "szabadságukért" küzdenek ott, ahol nem kellene lenniük. 
Schmidt
Schmidt hétfő, 20:20
Előzmény: #154138  krida
Valami linket dobjal Ivanyirol! Leci
Schmidt
Schmidt hétfő, 20:19
Egy idore elkoszonok.
Probaltam vicceseket irni, csak a jokedv vegett, de teged nem lehet uberelni. 
Elsunnyogok. Nyertel. 
SeldonKuper hétfő, 20:17
Előzmény: #154146  Ivanhoe
Nem hallottál még Türkországról? A "szovjetek" meg közben elfoglalták az Európai Uniót! 
Ja meg az USA mindezt szankcionálta? A zöldárban úsztok energia és ásványianyag hiányában. De még nem tudjátok mi lesz veletek, ha partot értetek.Az újrabszolgaság béklyói már rajtunk vannak, Putyin meg röhög rajtunk.
SeldonKuper hétfő, 20:09
Előzmény: #154140  Ivanhoe
Na és kit êrdekel a Bayer Zsolt, hogy lehülyézhet benneteket?  Majd, ha megoldjátok a tyúk meg a tojás problémáját, akkor dönthettek arról ki kicsoda, az ukrán háborúban.
Az Orbán titeket használ a hatalma megőrzésére. Jobb, ha tőlem tudjátok mielőtt mást is kitaláltok ráérő Időtökben.
Ivanhoe hétfő, 20:08
Putyin a Szovjetuniót szeretné visszaállítani, illetve felborítani a nyugati világrendet - Hitlernek is ez volt a célja, hivatkozásként ugyanúgy felhasználta a "kisebbségek jogait", nem hiszem, hogy Ukrajnában minden rendben lett volna a kisebbségek jogaival, de a háború célja nem ez, egyébként az orosz kisebbség is szenved tőle. Az 1. világháború sem Gavrilo Princip merénylete miatt tört ki, de "casus belli"-nek jó volt.
offshort
offshort hétfő, 20:07
Előzmény: #154141  SeldonKuper
a segélyeknek megfelelő összegek már érkeztek,  kb 10-13 év alatt, 
azt lopták el!  nem tudtál róla? 
hol élsz? vlmi zippzáros barlangban? 

:))
Peterbond hétfő, 20:07
Előzmény: #154130  SeldonKuper
"Én legalább voltam Hatvanpusztán! Tehát én ismerem jobban."
.
Hogy ezen miért nem lepődök meg... :). 
rockmaster hétfő, 20:04
Előzmény: #154141  SeldonKuper
Orbán miatt nem jönnek az EU-s milliárdok.
Orbán nem tudja megoldani a problémákat, mert a probléma ő maga.
rockmaster hétfő, 20:02
Előzmény: #154139  SeldonKuper
Kádár 34 éves uralkodása a legnagyobb teljesítmény?
SeldonKuper hétfő, 20:01
Előzmény: #154137  offshort
Jaj a lopás eddig elő sem került! 
Szerinted az Uniós Bíróságnak vannak börtönei? A segélyek meg nem akarnak érkezni, de az nem érdekel benneteket.
Ha majd ti sem kapjátok meg, visszasírjátok még az Orbánt is! 

Topik gazda

________
________
3 4 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek