A jelenlegi főpolgármester pedig doktoranduszként úgy oktatott a Corvinuson, hogy nem volt az ehhez előírt felsőfokú nyelvvizsgája (C komplex), ehelyett Gyurcsány haverja, a rektor Mészáros adott neki egy papírt, hogy valahogy mégis megvan, és oktathatott. Oktatótársaimtól hallottam, hogy katasztrófa volt az oktatása, nem is engedtek neki vizsgáltatni, azt Gallai és Török csinálta. Ja, és a nagyra nőtt napközis éber állapotban nem szokott autót vezetni kerékpársávban - ezt ő mondta. Megjegyzem, hogy még a jogosítvány megszerzésére is alkalmatlan volt, nincs jogsija. Ő mennyivel jobb?? :-D
Ezt bizonyára nem gondoltad komolyan. :) A vendégmunkások nem lesznek magyar állampolgárok, csak a letelepedés szándékával, nagyon sok esetben illegálisan bejövő migránsok. Sokk!
A budapestiek kényelmét és biztonságát úgy "garantálja" a fidesz, hogy elveszi a HÈV-eket, majd reohasztja, évente egyre nagyobb összeget, immár 70 mrd Ft vesz el a budapestiek által befizetett és a budapestieket illetö iparüzési adóból, nem fizet egy kanyit sem a nemzeti jelkép Lánchíd felújítására, illetve nem emeli az Alaptörvény szerint egyébként járó állami illetményeket. Ismét világos, hogy a fidesz pont az ellenkezöjét teszi, mitn amit mond.
Ahol ez az ítélet született, ott minden vallás! A '90-es években alakultak nálunk olyan "kisegyházak", amelyek azért jöttek létre, hogy a kipufogócsöveket vámmentesen behozhassák, mint "kegytárgyakat".
Mi a jobb a "szuverén" FO$rint vagy az euró? Orvbán elmondta annak idején ;) Ja, hogy akkor nem tudja a népet fosztani, hát az baj, neki, meg a csicskáinak! Értő olvasást már másodikban tanítják nem? Az sem lett meg? dicsekszel a 4 elemivel ;)
Csak tudnám kit, mit értesz te a "külföldön"? Tudod te hol nyomtatják az eurókat? Kik adják kölcsön kiknek? És kik dönthetnek arról kinek kelljen az euró? Csupa kérdés, amire sosem kaphatunk választ.
És mégis miniszterelnök maradt, mert nem maradt meg a 2008-as kijelentése mellett! De te még mindig ott tartasz a forint meg már 410! És ne tehetsz ellen semmit. De nem is fogsz tudni semmit tenni. Akkor sem ha már eurónak nevezhetik a forintot hazánkban.
Az kéne főpolgármesternek, aki ezt mondta: "Én a Corvinus egyetemen végeztem káhttóezer, tizen, nemtomhányba', talán tizenkettőben. Aaa,
az mba dipl', m, m-b-a diplomámat a' Lausanne, a', ékh,
lézon-lozani-Écolien Ho', École Hoteliere Lausanne-ban szereztem meg." ki ő? akkor lenne itt demokrácia
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!