Nem sok eszed maradt a politika pályán, ha ilyenekre ragadtattad magad. Nem is tudom hol tanítják az ilyen ostobaságokat azoknak, akiknek ezt kell hinniük. Mit szólsz a jelenleg is királyként vezetett országokhoz, ahol öröklődik a "hatalom"? Vagyis fogalmad sincs a magyar valóságról.
Itt soha nem lesz polgárháború, az nem igazán divat! Értem, hogy neked jobb lenne egy olyan rendszer, amiben jobban elismernék a propagandamunkádat, de általában nem élnek rosszul a zemberek, hogy ezért kimenjenek az utcára, legfeljebb Fegyőr dobálgat füstgránátokat, és a Magyar Hang felelőtlen cikke miatt vagyunk kitéve terrortámadásoknak.
Gyakorlatilag kirázhatatlan a hatalomból, mert a politikai győzelmét gazdasági hatalommá építette ki az uniós pénzekből. Reménytelen a helyzet, még akkor is, ha legyőznék egy választáson, szóval tényleg király. (Parlamenti választáson is nehéz legyőzni, olyan "igazságos" focimeccshez lehet hasonlítani a helyzetet, ahol a vendégcsapat hegynek felfelé futballozik, emberhátrányban, a hazaiakból kiválasztott játékvezető dirigálásával, és állandó szabálymódosítással a mérkőzés közben).
Iványi mindig is egy egyházi oligarcha volt, csak megbuktatták. Mit találtál te ki az egyházakról azt senki nem tudja a fogalmazásodból kiindulva. Csak találgatsz, hogy a kridát lehetetlen helyzetbe kergessed a lehetetlen feltételezéseddel, aminek semmilyen tapasztalati ténye nem volt. Ilyen felvetéseket a fejedben lehet lejátszani, ahol megfogalmazódtak. Fogalmad sincs a hitről és a vallásról, amit Wikin szereztél.
Látom, öcsi, nem sokat értesz abból, amit leírtam, és aminek a lényege, hogy a NER és annak szakmai, politikai irányvonala megmarad, beintegrálva a Tiszát, vagyon M.P.-t, mert ő a Tisza, bár ahhoz képest elég sekély folyású! :) És én is maradok, sőt ki bírom, és - mint ahogyan leírtam - anyagilag nekem a Gyurcsány-éra volt a legjobb, ugyanis a világgazdasági virágzott, ahol dolgoztam, az pedig ehhez alkalmazkodóan nagyon flexibilis volt, bővíteni kellett a gyáregységet, átállni pl. Blackberryre, hajónavigációs eszközökre, stb. De amikor látta az ember, hogyan amortizálódik le a az ország, hogyan éli fel a jövőjét, hogy kúszik felfelé a 2022-ben még 4,1 %-os költségvetési hiány 10 % körülire 2007 elején, majd évvégére egy kicsit visszakorrigált, és 51 %-os államadósság hogyan megy fel 80 % fölé, akkor nemcsak magára gondolt.
Ha ilyent írsz le, akkor ismernek kell a történelmet, amikor a király nélküli királyság első embere volt a kormányzó, akinek esze ágában sem volt visszaengedni V. Károlyt, amiben az Antant maximálisan támogatta. Ennek a titulusnak tartalmában köze nem volt sem Kossuth-hoz, sem Hunyadihoz, mert akkor voltak királyok. Hunyadi a török ellen Ulászlóval indult, és az interregnum közben megkapta a kormányzói címet, de már 1450-ben elismerte a császár előtt V. László trónigényét 1453-ben lemondott a kormányzóságról és a központi hatalom megerősítéséért dolgozott. Kossuth quasi önmagát választatta meg kormányzó elnöknek, miután 1849.
április 14-én a debreceni Nagytemplomban kimondták a Habsburg-ház
trónfosztását, elfogadták a Függetlenségi Nyilatkozatot.
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!