"hátha ráugrik akinek ez nem tetszik." . már megest' mit irtál? 1-1 = 0 ? és megerősíted? ok , dudtam' eddig is hogy a jobbosok gyengék racioanailatasból, de h ennyire? :))
Megint melléfogtál. Te vagy az aki zavart keltettél azzal hogy engem tartasz zavart keltőnek! Persze neked az nem floodolás, hogy egymást ismételve, naponta ugyanazt elsütitek, hogy maradjon a fejetekben, nehogy másra is gondolhatnátok az ismétléseken kívül. Az is igaz, hogy a fületek nincs befogva, mint az óvadásoké, akikre most is hivatkoztál, jelezve, hogy aki válaszolni merészelt az csak egy óvodás szintjén értelmezhető számodra, számotokra. A kommunikációtak nem nehéz felismerni, mit akartok vele elérni. Ezt már más is, és én is felismertem.
Azt a Zázriveczet, aki szembe köpte a szavazóit és elárulta azokat, majd jött az, hogy hát, nem is úgy gondolta a dolgokat, ahogyan tálalták a szavazóiknak? Biztos nagyon hiteles lehetett minden mondat a szájából.
Sajnos úgy vesszük észre rajtad kivül szinte mindannyian, hogy sokkal több időt foglalkozol itt a kommentek irásával, mint kellene! Szétcseszed a fórumot, fullba tolod a kretént, és a fidesz propagandát mint egy papagáj. Ha nem vetted volna még észre,marhára nem érdekel itt senkit az ömlengésed, az hogy itt védel egy kommunista módszerekkel kormányzó, autoriter rendszert. Marhára csodálkozom, hogy a topiknyitó "______" még nem elégelte meg a ténykedésedet, és tiltott ki innen! Lehet jobb lenne mindenkinek.
Értem. akik itt megfordulnak éppen ráérő idejükben teszik. Történik itthon vagy a világban valami, amit itt akarnak magukból kiírni. Hogy kinek tetszik, kinek nem, ez ennek a része, hiszen erre van kitalálva a fórum. Ha megnézed, mi a topik címe - ORBÁN TAKARODJ! -, akkor sejthető, nem kormánypártiak fognak írni ide többségükben. Az ellenvéleményt pedig viselni kell mindazoknak, akik a kormányt támogatják, mert szerencsére nem vagyunk egyformák.
Na látod az ilyen otromba megállapításoknak semmi köze a valósághoz. Leginkább a te valóságodhoz, amivel nem is vagy tisztában, de azért leírod, hátha ráugrik akinek ez nem tetszik. Gondolkodj, hogy ilyenek eszedbe se juthassanak.
dehogy is képviseled... az a floodolás amit rendszeresen csinálsz, az fórumromboló technika, ahogy a váltótársad szófosása és mellébeszélése is az... a fórum a tapasztalatok, vélemények, kérdések és válaszok helye! Az amit műveltek nem tartozik ezek közé, ti olyanok vagytok mint az óvódás aki befogja a fülét és teli torokból óbégat, amivel minden kommunikációt zavar maga körül... ezért vagytok itt, zavart kelteni!
Arra nincs időm, hogy egész nap azzal foglalkozzak, amivel évek óta teleírjátok a fórumot. Beleolvasok a vitákba, abból tudom ki mit gondol a másikról. Ha tetszik, ha nem tetszik, azért jelzem annak, akit ez érinthet. Nem értek egyet a lopásokkal, az emberek alázásával, az egyoldalú adatközlésekkel, az idézett nem megbízható források belinkelésével és az azokhoz fűzött, azoktól eltérő megállapításokkal. Inkább a kormány gazdasági intézkedéseit preferálom, mint az azt lehetetlennek beállító megnyílvánulásokat. Vannak olyan fórumozók, akik egyáltalán nem tisztelik a tőlük eltérő véleményeket! Ezért nem is óhajtok olyan helyzetbe kerülni, hogy velük "vitába" keveredjek.
Miért pont ezt a topikot tünteted ki figyelmeddel? Amúgy maszatolsz. Saját gondolatod, véleményed miért nem írod ide, ha úgy gondolod, kirekeszt itt valaki? Eddig semmi önálló felvetésed nem volt, csak egy-egy hozzászólásból próbálsz valamit összrakni sajátos logikád alapján. Nos, itt a lehetőség. Nem vagy kirekesztvve és szívesen olvasom, mi is az, ami a fejedben van? Mit képviselsz? Mit szeretnél velem/velünk közölni?
Semmit nem gondoltam bele. Nem forgatom ki a mondataitokat, de felhívom a "figyelmeteket" hogy nem csak nektek van a portfólió fórum megalkotva. Ezt képviselem.
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!