"Van egy ember, úgy hívják, Orbán Viktor. Hallottak már róla? Valószínűleg ő az egyik legerősebb vezető a világon. Ő Törökország vezetője."(Trump) : no comment.....
Donald Trump ki fog nevezni valakit, akinek az lesz a feladata, hogy béketárgyalásos lezáráshoz vezesse az ukrajnai háborúthehe orbán lesz? vicces s lenne
Egy vidámabb hír: . . "A honvédség parancsnoka körlevélben írta elő a katonáknak, hogy nem cikizhetik a S.E.R.E.G. című sorozatot" . Kb. a vicc kategória. :)
Tudod, hány személyeskedést engedtél meg ma délután itt nemcsak velem, hanem mindenkivel gyakorlatilag, mert nem tudtad megvédeni a véleményed. Az aki tőlem megkérdezi, hogy hol a Don-kanyar, az hülyének néz engem, ebben az esetben én is megkérdezhetem, hisz csak egy hülye kérdezhet tőlem ilyet. Vagy egy frusztrált gyermeteg lélek.
Ki hergeli fel magát és ki személyeskedik? Pityu eltévedt! :-D . Istvan78
ma, 15:32
Előzmény:
#150135 Sehmet #150139 . "Tudod egyáltalán, hogy hülye vagy?:)"
No, kijött belőled az önvallomás, bizonyára tükör előtt vagy, és magaddal beszélsz! :) Rosszak az idegeid, szerintem próbáld meg előbb rendbe tenni, de közben olvasgass, tájékozódj, stb. Ilyen stílusban ignorállak téged és a hozzászólásaidat, vitatkozz a tükörrel! :)
Szegény-szegény Sehmet, már egyedül kellene védeni a Fideszt, védeni a védhetetlent, ezt még sokkal komolyabb képességű embereknek se sikerülne jelen helyzetben, így csak felmérgeli magát, személyeskedik.
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!