"De most még az EU helyreállítási alapjától sem érkező pénzek ellenére sincs akkora probléma, mint 2008-ban és 2009-ben, pedig rajtunk kívül minden tagállam euró tízmilliárdokat kapot" Egyrészt nagyon sokâig kapott a kurmányod euro milliârdokat, ezen kívûl minden nagyobb cég szénné van adóztatva amibôl orbânod osztogat, ami persze kihat az életszinvonalra, kurva drâga minden, nem tudod, hogy mi is a helyzet mert mindent titkolnak, hazudnak, de biztos lehetsz benne, higy szarul állunk.
Miért zavarnak az ún. orbán-hívők? Joguk van rajongani érte vagy bárki másért, mert ők ilyen gondolkodású emberek. Nem várd el.. hogy úgy viselkedjenek, gondolkozzanak, mint te.
Tanult Gyurcsánytól, aki szerint a 2008-as, államcsőd elleni helyzetről a gazdasági világválság tehetett. Persze, csak Magyarországon. Közben pedig az IMF Igazgatótanácsának a készenléti hitellel foglalkozó ülése fekete-fehéren leírta, hogy persze, annak is van köze hozzá, de a gyurcsányi, elhibázott gazdaságpolitikai, a strukturális problémák, stb. voltak felelősek az összeomlás előtt lévő gazdasági helyzetért, ezért nem elég a 25 milliárd USD hitel, hanem még itthon is helyre kell tenni az elhibázott gazdaságpolitikát, amit Gyurcsány már nem vállalt, aztán jött a Bajnai-csomag. De most még az EU helyreállítási alapjától sem érkező pénzek ellenére sincs akkora probléma, mint 2008-ban és 2009-ben, pedig rajtunk kívül minden tagállam euró tízmilliárdokat kapott.
Most is működik az ország! Csak a "médiákban" ebből semmit nem látunk! Legalább is itt a portfolio fórumon, ami a médiákból átvett linkekkel, véleményekkel nem akar egyezni. Az MPt ugyanazok ugyanazzal a technológiával üzemeltetik, mint anno a MZPt. Mindketten minden nap saját magukat cáfolják! Viszont mára az AI-t használják a mentegetéseikre.
Na ennyit a sok ostoba meglátásról. Mond már meg mit tettél, szóban Magyarországért? Ne azt mond, hogy mennyire utálod a fideszt meg a regnaló kormányt, hanem milyen feledatot teljesítettél a tágabb környezetedben amit az ország is hasznosíthatott? Ne gyere az oktatással meg a kórhazakkal! Tudsz e olyan feladatot amit már ma is tehetnél ha nem kellene pénzt beforgatni a vállalt feladatodba, amivel már évek óta nem tudsz megvalósítani. Ne gyere azzal, hogy nem te vagy a kormány meg a fidesz! Milyen közfeladatban tudnál segíteni az országunknak, azon kívül hogy naponta ordenáré módon szidod a megvalósult kormány intézkedéseket és a meg sem történt események felemlegetését? Mi az amiben örömöd leled, ha közfeledatban tudsz részt venni? Ne gyere azzal, hogy utálod az Orbánt, a fideszt a kormányt! Tudsz ezen a három témán kívül hozzászólni az ország dolgaihoz, esetleg kinek, kikkel tudnál segíten a megvalósításban? Ne hivatkozz a magyar családok szegénységére a nyugdíjasok élethelyzetére, mert neked semmi közöd nincs ezekhez a lehetőségekhez! Érted amit várok tőled?
A logika ott van, hogy nem minden ellenzéki várja, és pláne nem a NER-böl. Miután meg meghallgatják, hogy miket mond, vagy megnézik, mit csinál az EP-ben és a Bp-i KGY-ben, még inkább elgondolkodnak. "Ha én a Tiszára szavazok attól még nem leszek Magyar hívő" - ebben teljesen igazad van, viszont az internet tele van ténylegesen Magyar-hívökkel, azaz 0 kritikát fogalmaznak meg vele szemben, és folyamatosan mentegetik. Aki meg kritikát foglamaz meg, azt betámadják, letiltják az adott oldalról, stb.
Ugyan már, hát nem látod hogy Sehmet a legnagyobb demokrata itt a fórumban? Hogy lehetsz ilyen szívtelen vele szemben!? Hiszen minden nap ékesen bizonyítja, hogy Orbán és fidesz a legdemokratikusabb politikai párt ma a választható palettán, hiszen a fidesz nem hallgat le senkit, nem zsarol meg senkit, nem figyel meg senkit, a fidesz sosem járatott le politkiailag 1 ellenfelet sem, miközben nap mint nap a magyar családok, a nyugdijjasok védelmében dolgozik. Még hogy nincs választási lehetőség? Dehogynem, nézd meg hó végén a magyar társadalom jelentős részét, kénytelen választani, hogy a bolt polcairól még melyik terméket vegye le. Látod? Ez a választási lehetőség,nem? Sőőőt, kit érdekel minket holmi háború, hiszen győzött Trump, 1 nap alatt véget fog vetni neki,ma mondta a Főni, minden rendben van, örvendjünk,vígadjunk. Te nem hallottad? Tehát január 21.-én elvileg arra a szép napra fogunk ébredni,hogy véget ért az ukrán háború. Ja, hogy melyik január 21.-én? Azt majd még meglátjuk, eldöntik a Putyin pártiak. De, legalább jövőre olyan békeköltségvetést kapunk, hogy a legnagyobb nyugalommal fogják áprilisra 25.-jére is átírni, miután a lejáró PMÁP ezer milliárdokat (+ a kivevendő tőke) kifizetve egy kanyi lóvé nem marad a béke költségvetésében. Ezt aki nem látja, hogy Orbánnak köszönhetően mennyire előre megyünk,és nem hátra, tudod mit? Költözzön ki Romániába!
Több hónapos posztom: . ".... .. Fel nem foghatom, sok éve várja minden ellenzéki jöjjön valaki a sperma ellen, buktassa és számoltassa el a fideszt sőt valszin ez az ember a NER-ből fog jönni, mert 14 éve csak a szart masszírozzák, megjelenik akire vártak, erre nekiugranak! Hol itt a logika??? Ha én a Tiszára szavazok attól még nem leszek Magyar hívő, pláne nem látok benne messiást, hanem simán rohatttul tele a tököm a magyar történelem legaljasabb hazug tolvaj, csürhéjével, élén a legnagyobb klepto és cezaromániás szociopata hazaáruló gazemberével.. .Ha maga az ördög jönne eltakarítani a fidesz férgeket akkor rögtön sátánista lennék!
a VILÁGHATALOM oroszok eközben : "Rohamot indított Moszkva Sziverszknél, kritikus szinten az orosz haderő veszteségei – Ukrajnai háborús híreink pénteken Portfolio2024. november 15. 07:28 Az ukrajnai Donyeck megye északi részén található Sziverszk gyakorlatilag a 2022-es nagyszabású orosz invázió kezdte óta a frontvonal közvetlen közelében helyezkedik el. Az elmúlt hetek területszerzéseit kihasználva Moszkva úgy határozott, hogy rohamot indít a város bevételére. A jelenlegi becslések szerint Oroszország a háború előtti, állományban lévő harckocsik több mint 90%-ának megfelelő harckocsit veszített el a háború eddigi időszaka alatt."
Engem már rég meggyőztek, hogy ha kell, akkor oda megy az x. Mátrai Erőmű, 4IG kimentése a Digi tornyokból, vejkó kimentése 700 milliárdért az irodaházakból, minden közeli haverja, rokona már százmilliárdos pár év alatt a semmiből és estig lehetne sorolni az okokat. A Fideszt el kell takarítani 2026-ban végleg. Történelmi lehetőséget kaptak 2010-ben tőlem is, hogy 2/3-dal végre rázzák gatyába az országot, ehelyett folyamatosan visszaéltek és visszaélnek vele. Az évek óta tartó vészhelyzeti, rendeleti kormányzás csak hab a tortán.
Ezek az emberek eredendően nyilván nem "politikusok", nem úgy nyilatkoznak, nem egy narratívát beszélnek, nehéz néhány hónapon belül felépíteni ilyet. A dühét is értem, nyilván a személyiségével nem tudok annyira azonosulni, de nem is az a lényeg.
Képzeld, én értem, hogy miről beszél. :) Összeszedett hirtelen rengeteg embert, akik sosem voltak politikusok (most mindegy, hogy én nem szavaztam ezekre az emberekre), de az addigi hivatásukból eredően megérdemelten kerültek kiválasztásra, hogy képviseljenek egy országot. Azt mondta, "technokraták", sőt még azt is mondta, hogy az egyikük a beleegyezése nélkül nyilatkozott, és ez sem tetszett neki, és teljesen megértem, azt amit mond. Felépített valamit és ez az ember kibeszélt a kánonból. Eddig a Momentumra szavaztam, de 2026-ban a Tiszára fogok, köszönöm Menczernek és Rogánnak és Neked, hogy segítettetek a döntésben. A lényeg, hogy lebontani akarja Orbán rendszerét, ezekből a felvételekből hallatszik.
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!