Felesleges. A mi álláspontunk soha nem fog közeledni egymáshoz, teljesen másként látjuk, éljük meg a jelenlegi Magyarországot. Amúgy fogalmam sincs, kivel és milyen vitája volt Menczernek. Valószínűleg nem nézem azokat a csatornákat, amiket te.
jah, szóval semmi! . ez a jobbos mentalitás, terelés, és "nem is vagyok a fidesz hátsójában" ennyik vagytok igazából! . "nincs véleményem, nem ismerem a demokráciát"! . :))
Ez igen! A Menczer és a fidesz Mezőtúron meg tudott tölteni 80-90 fővel egy kisebb termet, ahogy a képen látható, többségében szépen kiöltözött, nagy valószínűséggel előzetesen szűrt közönséggel. Ez ám az országjárás fideszes módra, csuhajja!
Folytasd, folytasd! Ennyi nem elég! Én ma láttam a Menczert a "kabulilánnyal"vitába keveredni az Ország házában. Ott is ismételte többször, hogy átmenjen a lánynak, hogy megértse. Ha ez a propaganda, akkor a Menczer egy propagandista.Mondjuk a TV előtt persze.
De nem ezért jöttem fel. Látom nem volt reakció a nagy zajban a Vona interjúra, ezért újra berakom. Az is elgondolkodtató ha nincs reakció, meg az is ha a szokásos Magyar-os lesz csak. Látom az atv se volt képes két mondatban összefoglalni, ellentétben más, súlytalan beszélgetésekkel. Ez is jelez valamit. https://www.atv.hu/videok/20241113/vona-gabor-a-tiszat-is-szabalyozni-kell
Jaj, legalább kattints már a linkre és szaladj át a cikken! Országot jár Menczer és a fotók alapján kb 50 ember előtt adta elő mondandóját. Na látod, ez propaganda volt! A kormány emeli az adónkat, a bankok adóit is mi fizetjük, mert áthárítják, Trump még mindig nem hoza el a békét és folytathatnám.
Nem kerülgetem, de ismerem az ismételhetetlen kérésedet, amivel akkor állsz elő, amikor hülyének néznéd akivel egyezkedsz. Mit gondolsz nekem is van jogom ahhoz mint neked, meg a tehénlepényednek?
Tehát a lényeg a diktatúra. Nagyon régen én ilyenkor csak annyit írtam neki: - Seldikém, késő van, add vissza a telefont az ápolónak! (És innen eredhet a "barátságunk. :)
Menczer neked is a szájbarágóst adta elő! Na de mi volt a mondanivalója? Aztán hol jelent meg propagandaként a Menczer elmélkedése? Csak nem nálad, például? Ez lenne a propaganda gyakorlása, annak aki fogékony rá! Mint itt a példa, a saját példád a Menczerről.
Hogy mi a fidesz propaganda? Az amit itt te tolsz a napi 50 hozzászólásodban. Az a fidesz propaganda, hogy le mered írni, hogy "inkább a kormány gazdasági intézkedéseit preferálom", egy olyan gazdaságpolitikát, ami mára minden fő mutatójában bebizonyította, hogy a környező országok mindent jobban csináltak mint mi az elmúlt 15 évben. Hogy azt gondolod, hogy a mai kormány, aki megtiltja nyíltan az orvosoknak,ápolóknak,a tanároknak, a rendvédelmiseknek, a katonáknak,az önkormányzati és állami dolgozók százezreinek, hogy ne merjenek nyilatkozni, és más ellenzéki politikai rendezvényen részt venni,mert különben retorziók lesznek, az nem régi kommunista diktatúra módjára működik, akkor te most vagy a lipótmezőhöz hasonló intézmény egyik szobájából irogatsz ide, vagy ennyire nem ebben az országban és univerzumban élsz!
Döntsd el, hogy Menczer szavaira mennyire illik a propaganda meghatározása: A
propaganda a kommunikáció egyik formája, amelynek célja egy adott
nézőpont, eszme vagy ideológia népszerűsítése, támogatása vagy
terjesztése, gyakran manipulációs eszközökkel. A propaganda célja nem
csupán információk közvetítése, hanem az is, hogy meggyőzze,
befolyásolja vagy eltorzítsa a közönség véleményét egy adott ügy,
csoport vagy személy javára. Gyakran egyoldalú információkat tartalmaz,
és kihagyhat bizonyos tényeket, vagy félrevezető módon tálalja azokat,
hogy elérje a kívánt hatást. A propaganda különböző médiumokon
keresztül érhető el, mint például a sajtó, a televízió, az internet vagy
akár közvetlen reklámok, és lehet kormányzati, politikai, társadalmi,
illetve kereskedelmi célú is.
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!