Topiknyitó: ________ 2012. 10. 18. 19:39

ORBÁN TAKARODJ !!!  

Ez a topik azoknak a jóérzésű, jóravaló, szorgalmas magyar embereknek jött létre, akik megunták az elmúlt két év:

- gazdasági barkácsolását

- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait

- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését

- gazdasági visszaesést

- korlátozott szólásszabadságát

- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését

- az ellenség nélküli szabadságharcát

- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait

- stb......

magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy

ORBÁN TAKARODJ!!!!!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
euler 2024. 10. 22. 20:40
Azért csak átment a mai EP mocskos szavazásból valami.
Hiszen néhány Magyar-szektás fórumtárs sose látott őrjöngésbe fogott.
Lesz még ilyen, ne aggódjatok. Akkor van szerencsétek ha nem juttok el ebben a szellemben '26-ig, mert korábban lehull a lepel. Akkor lesz nagyobb esély arra, hogy elinduljon az ország egy legalább évtizedes normalizálódás felé.
Szurkolok, hogy legyen szerencsétek!
Mississippi
Mississippi 2024. 10. 22. 20:26
Előzmény: #147584  euler
Hát ja, általában, azokról a pártokról akik háború v. "béke" kérdésben úgy  szembemennek a fősodorral mint orbán; Mihamo; Nemzeti Front, az a konszenzus, hogy putyin pénzeli őket. Namost, gonduljunk bele hogy  ha Torockai az agymosásra vagy szavazat maximalizálásra hivatkozva szavazna pl. a szankciókkal szemben, akkor a topiklakók hogy reagálnának. 
Nem lepne meg ha a minapi kereszténydemokrata dzsembori egyik főszereplőjéről, az Új Szlovéniaról  is kiderülne hogy ma hasonlóan szavazott mint a Tisza.
Peterbond 2024. 10. 22. 20:18
Előzmény: #147595  signal2
Összevonva a két hsz-edet.
.
"Aki valóban változást akar, az 2022-ben szavazhatott MZP-re. Ami egy jobb választás lett volna, mint MP. Aki nem szavazott annó a legesélyesebb jelöltre, és esélyes listára, annak kost semmi hitelessége nincs számonkérni azokat, akik bírálják MP-t."
.
Aláírom és adom. Csak akkor az is igaz hogy aki viszont SZAVAZOTT MZP-re annak igenis van joga és hitelessége is számonkérni és különösen azokat akik NEM tettek így, kritizálták MZP-t is MP-t is Orbánt viszont fele annyit se, se akkor se most.
.
Ezért van az hogy pl téged sose támadlak az MP kritkádban mert ha valakitől tőled hiteles. És te kritizálod a kormányt is amikor azok tesznek valamit most. Még szerintem te se a mértékek arányában de nálad értem az elvet amit követsz.
.
De a többségnél csak 2 dolgot érzek. Vagy "Miért MP lett sikeres és miért nem Gyurcsány?" vagy a " én úgy vagyok ellenzéki mint a HONT hogy a kormány 1000 milliárdos faszságaira nem reagálok, de néha még be is védem a kultúrharcos baromságaikat, ellenben MINDEN ellenzékit aránytalanul kritzálok minden kis dologért". Ez a többség és kivétel nagyon kevés van. Lefogadom több reális kritikusa van az MP tábornak aki rá szavazna mint azok akik nem rá szavaznának most.
Peterbond 2024. 10. 22. 20:09
Előzmény: #147592  Heisenberg
"Lehet, hogy az MP nem 100%- ban olyan politikát, vagy ideológiát képvisel, amit én szeretnék, de szerintem fideszes is kevés van, aki mindenben egyetért orbánccal.
De ettől függetlenül megy rá szavazni.....na ezért is nyer."
.
a Baj  nem is ezzel lenne. Sose lesz olyan jelölt akinek a politikájával a szavazói 100% egyet értenének. A gond akkor van amikor a nagy szent cél érdekében ezek a választók nem is próbálnak semmit se változtatni ezen és lassan 10%-al se értenének egyet de a szektából kilépni már nagyon nehéz így megmagyarázzák maguknak hogy ők valójában egyet is értenek azokkal a fideszes értékekkel. Ahelyett hogy párton belül lenne rendes visszacsatolás és kritika. Valaki nemrég nagyon jól megjegyezte. Orbánnak fegyelmezettebb frakciója van mint Szállasinak valaha volt. Sajnos szavazótábora is. Ez a baj.
signal2
signal2 2024. 10. 22. 20:08
Aki valóban változást akar, az 2022-ben szavazhatott MZP-re. Ami egy jobb választás lett volna, mint MP. Aki nem szavazott annó a legesélyesebb jelöltre, és esélyes listára, annak kost semmi hitelessége nincs számonkérni azokat, akik bírálják MP-t.
signal2
signal2 2024. 10. 22. 20:05
Ezzel szöge ellentétben most épp ott tartunk, hogy MP-t tilos bírálni, akármekkora baromságot is csinál, akármekkorát is hazudik. A kérdés, hogy ha ilyeneket csinál,  akkor miért is szimpatizál (?) vele ennyi ember.
Az meg már tényleg szánalmas kategória, hogy ha valaki bírálja (jogosan) MP-t, az Orbánra szavaz. Ez hogy is következik logikusan? 
Heisenberg
Heisenberg 2024. 10. 22. 20:04
Előzmény: #147593  Peterbond
+++++
Peterbond 2024. 10. 22. 20:02
Előzmény: #147573  realmadrid
"Folyamatosan azt hangoztatod és más MP hívők is hogy MP lophat, csalhat, hazudhat, meg kell neki bocsátani mert neki van esélye legyőzni Orbánt."
.
Na jó ekkora baromságot itt már azért ne állítsunk. Egyenlőre a 100 milliárdos lopásokon léptek lazán át és a pá tízrmilliós diákhiteles szerződéseken meg pár milliós állásokon pörögtök vele kapcsolatban és még ezt írod le utána? Hol mentette fel őt bárki valószinűleg pár elévakult Facebook kommentelőn kívül?
.
Inább azt tartom viccessnek hogy fontosabb az apró ügyek miatt mindenkit elsöpörni akik etgy kis veszlyt is jelentenének a 100 és 1000 MILLIÁRDOS lopók hatalmára. Az hogy ezen a listának a végén most épp MP van kb semmit se változtat.
Heisenberg
Heisenberg 2024. 10. 22. 19:58
Előzmény: #147583  badsector1
Lassan ott tartunk, hogy a korábban ellenzékinek gondolt forumtársaink egy részéről kiderül, hogy inkább szavaz viktorra, mint az egyedül esélyes ellenzeki pártra. Ehhez olyan indokokat hoznak fel, ami kb megafon szinvonal....( orosz kapcsolatok...:-)))
Tulajdonképpen már erre is jó volt MP feltűnése, hogy elválik az ocsu a búzától. Az ostoba, soha választást nem nyerő pártok frusztrált ős szavazói, a valódi változást akaróktól....Vagy inkább tényleg igaz, hogy  összenő, ami összetartozik?:-)
Lehet, hogy az MP nem 100%- ban olyan politikát, vagy ideológiát képvisel, amit én szeretnék, de szerintem fideszes is kevés van, aki mindenben egyetért orbánccal.
De ettől függetlenül megy rá szavazni.....na ezért is nyer.
Peterbond 2024. 10. 22. 19:55
Előzmény: #147558  realmadrid
"Vitézi a Fidesz jelölte volt, MP Vitézit támogatja így akar kiszúrni Karácsonnyal, tehát MP a Fidesz embere? Rogán egyeztetett Vitézivel, MP a lakására hívta Vitézit egyeztetni akkor most MP Rogán embere? "
.
A logika alapján csak annyi jönne le hogy Vitézy MP embere nem hogy MP rogán embere de mindegy :). MP nem támogathatja karácsonyt. Nagyon egyszerűen azért mert Karácsony neve összenőt már Gyurcsánnyal a választók fejében. legalábbis jobboldalon mindenképp de az ellenzéki oldalon is sokaknál. Ez egy olyan zsákutca amibe önmagát kormányozta MP azzal hogy országos politikát nézi és nem Budapestet. Ott kb NINCS jó választása mivel nem indíottt saját jelöltet BP-en így 2 jelölt közül választhat de egyik rosszabb neki mint a másik. Vitézy a kisebbik rossz. De akiben volt egy kis kétely is Vitézyvel szemben annak Csárdi után már nem igen maradhatot és ez így a Tiszának is rohadt kellemetlen lesz mert eddig legalább lehetet úgy csinálni mintha egy LMP jelölt mögött lennének. De Vitézy mögött nagyából legalább annyira van a Fidesz mint Karácsony mögött Gyurcsány.
Peterbond 2024. 10. 22. 19:50
Előzmény: #147550  Ivanhoe
Na ő aztán nagyon :).
Peterbond 2024. 10. 22. 19:46
Előzmény: #147543  Istvan78
"Szerintem meg kellett volna szavaznia a Tiszának. Ezt nevezzük kompromisszumnak, amikor a lényeggel egyetértünk, bizonyos nekünk nem tetsző részleteket meg elfogadunk."
.
Neharagudj ez lehet személyeskedésnek fog hangzani de nem PONT veled ment a vita alig 4 napja hogy MZP-nek még az esélyét is kerülnie kellett volna annak hogy félremagyarázhassák a szavait? Nem veled vitáztunk arról amikor mondtam hogy MZP hogy tudhatta volna előre hogy azzal fogják vádolni hogy magyar katonákat küldene Ukrajnába amikor nem mondot ilyet és írtad hogy de akár lehetet ezt is érteni belőle.
.
Most meg TE kéred számon hogy miért nem szavaztak meg valamit amit igenis elég könnyen lehet félremagyarázni. Mindezt úgy hogy mostmár igenis lehet látni ( hisz megtörtént MZP-vel ) hogy egy egy ilyen témában milyen könnyen is lehet választást veszíteni.
.
Mert ha még én kérném számon Magyar Péteren még érthető is volna, hisz MZP-nél is már túl konzervatív hozzáállásnak vettem hogy egyfolytában a NATO-val takarózott, miközben ki is állhatot volna keményebben mint a lengyelek vagy a baltiak. Most tehetné ezt Magyar is hogy egyenesen kiáll a téma mellett. Nem teszi mert gyakorlatilag azt csinálja mint az összes nem orosz zsebben lévő jobboldali párt aki jobb oldali szavazókra is hajt az országában. Mondja amit hallani akar a közönsége mégha némelyik nagy baromságnak tűnik is de aztán hatalomra jutva azért másképp cselekszik. Lásd legjobb példának Meloni Olaszországban.
.
Persze vannak az idióták akik mondják az orosz szöegeket és kormányon úgy is cselekszenek. Szerencsére a kettőt elég könnyű megkülönböztetni mert mostmár két külön pártcsaládot alapítottak az EU-ban. Vannak az Orosz patrióták meg a "Oké mi is mondjuk de azért nem vagyunk olyan hülyék hogy komolyan is vegyük" az ECR-ben.
.
Röviden a Tisza pont azt a kompromisszumot teszi amit MZP-től vártál 4 napja hogy nem mond kb semmit a témáról csak a tuti biztosat és legóvatosabbat. Gyávaság szerintem? Igen. De látható hogy a nép nem az én véleményemet ossza.
bronz 2024. 10. 22. 19:44
https://24.hu/fn/gazdasag/2024/10/22/nagy-marton-akcioterv-kkv-adocsokkentes/
Napi Marci:
"Az Orbán-kormány mindig is az adócsökkentés pártján állt..."
Igen, 2020-ról 2023-ra +8000 milliárddal több adót szed be a Pedofidesz, "az adócsökkentés kormánya" a számtalan különadó és adóemelés után.
badsector1
badsector1 2024. 10. 22. 19:44
"Augusztus vége óta nincs Covid-vakcina az országban
A Nemzeti Népegészségügyi Központ ígéri: november második felében meg tudják majd mondani, hogy mikor lesz."

fideszes nem látja, hogy orbán mennyire lszrja őket is.
krida
krida 2024. 10. 22. 19:30
Lol. Az Emberi Jogok Európai Bírósága elutasította ellenzéki képviselők egy csoportjának keresetét. A politikusok a Kövér László házelnök által még 2017-ben kiszabott bírságok miatt fordultak a bírósághoz.
 „Jogosan szankcionálta a házelnök a házszabályt megsértő ellenzéki képviselőket az Emberi Jogok Európai Bírósága szerint is. Az Emberi Jogok Európai Bírósága elfogadhatatlannak nyilvánította és elutasította azon ellenzéki képviselők beadványát, akikre a házelnök a házszabályt sértő magatartás miatt pénzbírságot rótt ki még 2017 áprilisában”  
Ennyit az általatok vizionált diktatúráról.
badsector1
badsector1 2024. 10. 22. 19:11
"A Videoton-vezér beleszállt a keleti nyitásba, a gazdasági semlegességbe és a minimálbér emelésébe is
Sinkó Ottó szerint befuccsolni látszik a különutas, keletre fókuszáló magyar stratégia, és már harminc éve tudhatjuk, hogy a „rothadó Nyugat” csak a kommunista propagandában létezik"

A fideszokosok a saját bőrükön fogják megtanulni, hogy keletről az olaj jön, nyugatról a szabadság.
euler 2024. 10. 22. 19:11
Előzmény: #147578  Mississippi
Nem lennék meglepve ha közvetlenebb orosz kapcsolat is kibukna a jövőben. Mert ez a következetes szavazás már kezd gyanús lenni. A kapcsolatot pedig a Magyar mögött felsejlő széljobbosokon keresztül lenne érdemes feltárni.
De ez még a jövő zenéje (lehet).
.
Addig is Szent-Iványi István - aki az szdsz őskövületeinek nagy részével Magyar szekértolója, vagy annak látszott eddig - elég határozottan elmondta a véleményét erről a mai szavazásról. Csak finomabban mint Te, de Mo-on már ez is valami.
(Durvábbnak meg ott a CSK véleménye.)
https://www.facebook.com/photo?fbid=1166641268361458&set=a.119140376444891
badsector1
badsector1 2024. 10. 22. 19:07
Előzmény: #147582  realmadrid
Nem vagyok mp hívő, viszont mp-nek van 40 %-a, ami üti feri 3%-át, az tény, hogy nekem mindegy, hogy ki veri le rubel viktort.
realmadrid 2024. 10. 22. 18:55
Előzmény: #147581  badsector1
Én is jókat mosolygok hogy mennyire elvakult MP hívő lettél, látom a topicodban.
badsector1
badsector1 2024. 10. 22. 18:47
Előzmény: #147580  realmadrid
írtam, hogy nagyon izzadságszagú ez az erőlködés.
de ha neked nincs jobb szórakozásod minthogy dk-s propagandát idézgessél, nekem mind1, jókat lehet rajta mosolyogni. :))

Topik gazda

________
________
3 4 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek