úgy értem, hogy a kutyákon kívül nem indult más nem fideszes jelölt, ilyen alkalom ritkán fog előfordulni a jövőben. az arányos rendszer, hogy jön ide?
Úgy érted, hogy a tisza sem fogja visszaállítani az arányos választási rendszert? Mert ugya vissza lesz állítva, akkor a kényszerből a legesélyesebbre szavazók már nem fognak kényszerből a legesélyesebbre szavazni. Egyébként ha Kovács jól végzi dolgát polgármesterként, akkor sokáig újra fogják választani. Ez polgimesterek esetében gyakran megfigyelhető.
A kutyákon láthatod, mi történik, ha végig ugyanazt csinálod, és soha nem veszed figyelembe a körülményeket. Tény, hogy 4%-ot ez is hoz, de jelenleg mennyivel jobb a 4%, mint a 2? A Momentum mennyivel lenne előrébb, ha nem megy bele az előválasztásba? ahol egyébként így felkínálta a lehetőséget, hogy a dk-sok helyett momentumos jelöltek legyenek, ezzel a céllal indultunk el a DK ELLEN. Nem jött be, mert az előválasztók sok helyen a DK-s jelöltet választották mégis. Szóval valójában mindig is a szavazók tartották játszmában a DK-t, pedig megvolt a lehetőség kipöckölni. Ha nem megyünk bele, akkor a mérések szerint esély lett volna egy 2018-ashoz hasonló 3-4%-ra.. Az kinek lett volna jó? Az egyetlen, amit én másképp csináltam volna, és heves érveléseim ellenére sem lett az a döntés, hogy 2 lista legyen, és az egyikben ne kegyen benne a dk-mszp. De az ún. megélhetési jelzőt maximálisan visszautasítom. A tagság 98%-a saját pénzt és időt áldoz erre, és családi konfliktusokat vállal azért, hogy tegyen egy jobb országért. Azaz nemhogy megélne belőle, hanem a saját egzisztenciáját kockáztatja. És igen, érzékeny pont, mert pontosan tudom, hogy mennyi energia ment egy szakmailag megalapozott, részletes program megalkotásába, illetve kormányzati felkészülésbe. Ezzel szemben azt kell látnom, hogy a választók t.képpen nem is akarják, hogy jól vezessék ezt az országot, hiszen semmilyen szempontból nem vizsgálják, hogy ki hogyan is tenné azt.
dzsudzsi sem az eszéről híres, nb2-ben kap egy ötöst, ami senkit nem érdekel, de úgy üvöltözik, mintha ez a sajnálatos esemény bl-döntőben történt volna. :))
Hamarosan bejelentik, hogy a Közlekedési Múzeum és a Természet Tudományi Múzeum Debrecenbe, az ország fideszes fővárosába, költöztetése után egy labdarúgó csapatot is költöztetnek oda...meglátjuk, hogy Lázár vagy Szíjjártó jelenti be...
Tudom, nálad érzékeny pont a Momentum, de nálam már ők is leírták magukat, pedig jól indultak anno. Azzal, hogy szembe köpték magukat és a szavazóikat a se Gyurcsány, se Orbán után, hogy Gyurcsány mégis csak maradhat a koncért, akárcsak az MSZP is, én itt engedtem el őket végleg. Lehetett volna másképp is, ha kitartanak az eredeti elvek mentén, elrontották, ez van.
Mondjuk állítólag erről szól a tőzsde is...nem azt kell kitalálnod, hogy logikailag merre megy az árfolyam, hanem, hogy a többség mit gondol merre megy...ráadásul ez esetben a mérésekből úgy tűnik, hogy MP lehet az "ellenzék" nyerő embere...Bár még számomra sem világos, hogy ő a jelenlegi rendszernek ellenfele-e...
Aha. Tehát csak akkor akarod leváltani a fideszre, ha azt egy fideszfannal teheted, aki 20 évig épp a mai rendszert építette, és egyébként a mai napig nem tudni, hogy mit akar valójában. Olyanra már nem szavaznál, aki saját egzisztenciáját kockáztatva hosszù évek òta küzd a rendszer ellen.
Főleg, mert miután a családi adókedvezményt is éppúgy elinflálták, mint a családi pótlékot, egy újabb SZJA visszatérítés kb. ugyanolyan 806 ezres maximált összeghatárral nem fog sokkal többet kivenni a büdzséből, mint a kedvezmény duplázás 2025-től. Bármilyen adómódosítást különben is csak következő év január1-től lenne logikus bevezetni, nem évközben, ahogy ezek a kretén állatok teszik. Tervezhetőség bárkinek nulla bármilyen télen. Rendeleti kormányzással hány évig akarnak még visszaélni?
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!