Topiknyitó: ________ 2012. 10. 18. 19:39

ORBÁN TAKARODJ !!!  

Ez a topik azoknak a jóérzésű, jóravaló, szorgalmas magyar embereknek jött létre, akik megunták az elmúlt két év:

- gazdasági barkácsolását

- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait

- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését

- gazdasági visszaesést

- korlátozott szólásszabadságát

- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését

- az ellenség nélküli szabadságharcát

- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait

- stb......

magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy

ORBÁN TAKARODJ!!!!!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
bronz 2024. 10. 23. 06:33
A "vidékbarát" pedofilmosdató Fidesz, avagy hogyan üldözd el az utasokat, hogy be lehessen zárni majd a vasútvonalat Bezzeg 2010 előtt a nagy MSZMP-s demokrata "rendszervàltó", Pedofidesz köntösbe bújt Fónagy János hogy megígérte, hogy újranyitják a Bajnai és Gyurcsány által bezárt vasúti szárnyvonalakat.
https://atlatszo.hu/orszagszerte/2024/10/22/amikor-nem-a-penz-hianyzik-szandekosan-verik-szet-a-videki-vasutvonalakat
Azóta a Fidesz is szépen zárja a vasútvonalakat "üzemmódváltás" címszó alatt, ami hivatalosan nem bezárás, mert a 2 millió megmaradt manipulált  szavazójuk nagy része annyira ostoba, hogy a saját eszétől se fogja fel, hogy ez a gyakorlatban mit jelent.
realmadrid 2024. 10. 23. 00:13
Előzmény: #147637  Istvan78
Ha jól emlékszem azt mondta hogy lényegében Kövér összeesküvésekben hisz, ott is ellenséget lát ahol nincs, ezen szemüvegen keresztül nézi a világot. Ezért is mond sokszor hülyeséget. 
realmadrid 2024. 10. 23. 00:09
Előzmény: #147636  ngergo1985
Azt várod hogy ebben a választási rendszerben 2/3ot szerezzen MP és pártja? Ha ez sikerülne neki akkor minek változtatná meg a választási rendszert? Egyébként meg 45%al nem lehet 2/3ot szerezni. A 106 egyéni kerületben is sokat kell nyerni ahhoz a 2/3hoz.
Istvan78 2024. 10. 22. 23:58
Előzmény: #147635  realmadrid
Nem láttam, mit mondott a Fiatal Kövérről?
ngergo1985 2024. 10. 22. 23:55
Előzmény: #147632  realmadrid
Én is ezt szeretném, de azt kellene megérteni, hogy a jelenlegi választási rendszerben amit a fidesz megalkotott, ez nem kivitelezhető. Ehhez első körben agyon kell verni a fideszt 2/3-dal, a kesmát és minden olyan felületet, ami gátolja az összes jelenlegi (és leendő új) párt egyenlő megjelenését a közvélemény számára, azt fel kell számolni(MTVA,médiatanács,plakáttulajdon stb) a vt-t módosítani, hogy ne lehessen már 45%-okakkal 2/3-ot elérni. És ezek csak az első lépések. Amíg ezt nem érti meg az összes, fideszt eltakarítani kivánó szavazó, addig felesleges álmodozni bármiféle, koaliciós, demokratikus parlamenti berendezkedésről. 
realmadrid 2024. 10. 22. 23:52
Előzmény: #147633  Istvan78
Kövér megint össze vissza beszél. Kéri megmondta nemrég mi baja Kövérnek. Nem láttad a Kéri interjút ahol a fiatal Kövérről beszél? 
Istvan78 2024. 10. 22. 23:49
Előzmény: #147633  Istvan78
Ezt is mondta még Kövér:
"1956-nak nemcsak hősei voltak, hanem voltak és vannak árulói is– jelentette ki Kövér László, hozzátéve: az árulók “idegen érdekek kiszolgálóiként próbálták, és próbálják ma is meghamisítani az ötvenhatos forradalom szellemiségét és eszmei hagyatékát.”"
Ő lehet, hogy az ellenzékre, leginkább MP-re akarta ezt a vádat irányítani, de OB-t találta el vele.:)
Istvan78 2024. 10. 22. 23:45
Kövér a mai 56-os beszédben:
"A keleti és nyugati hatalmak sakkjátszmájában pusztán leüthető gyalognak szánt Magyarország fellázadt, és ha rövid időre is, de ismét a szabadság és a keresztény Európa bástyájává vált"
Miről beszél ez, milyen sakkjátszmáról? "Keresztény Európa bástyája"? A legkevésbé fontos vonulat volt 56-ban a vallási vonal.
Ahogy írták mostanában történészek, a Fidesz nagyon régóta az aktuális érdekei szerint csűri-csavarja 56-ot, és egyre vadabb dolgokat állít vele kapcsolatban.
realmadrid 2024. 10. 22. 23:44
Előzmény: #147630  ngergo1985
Te meg azt nem érted meg hogy vagyunk páran akik nem egy vezért akarnak követni. Orbán vezér után MP vezért. Több párti koalíciós kormányzást szeretnénk, kompromisszumra törekvést szeretnénk, demokráciát szeretnénk és nem autokráciát. 
Istvan78 2024. 10. 22. 23:41
Előzmény: #147630  ngergo1985
"legnagyobb hangadók már nem is itthonról nézegetik ezt a rendszert"
Nekik már nem ugyanannyira fontos leváltani az Orbán-rendszert, mint akik még itt vagyunk.
ngergo1985 2024. 10. 22. 23:34
Előzmény: #147627  Peterbond
Nyilván tudják az EU-ban is, és a Néppártban is, hogy most egy cél van (ami nekik is jól jönne): ezt a hazaáruló,ruszki bérenc, EU romboló fideszt eltakarítani a hatalomból, mindenáron. Most még belefér(het), hogy a Tisza nem egy irányba húz a párttal. Tudják jól ők is,hogy ez a hazai belpolitikának szól. Azt is tudhatják biztosan, hogy a tiszán kivül nincs más alternatíva. A gond az, hogy sokan itt sem értik meg, hogy nincs más alternatíva, aki győzhet a fidesz ellen, ha tetszik, ha nem. Még akkor sem, hogyha sok tisza "szimpatizáns" sem ért egyet sok minden kérdésben (én sem). Zavar? Igen! De van más lehetőség leváltani a NER-t? Nincs! De ez a fórum is hűen tükrözi azt a jó magyar mentalitást, hogyha van egy jól felismert probléma (fidesz,ner,és az általuk kialakult rendszer), akkor is az van, hogy bár megjelent a színen valaki, akinek lehetne reális esélye eltakarítani (konteokba most ne menjünk bele, hogy MP-t a fidesz találta ki, meg MP=Orbán, meg hogy semmivel sem lenne jobb), akkor is van 5-10-15% akik ezer féle húznak, és semmi mást nem tudnak, csak kételkedni, bomlasztani, megosztani. Rohadtul unalmas, szánalmas. Úgy látszik tökre megfelelő ezeknek az egyéneknek a jelenlegi rendszer, nézegessük hàt még vagy 8-12 évig. Bár a legnagyobb hangadók már nem is itthonról nézegetik ezt a rendszert.
realmadrid 2024. 10. 22. 23:31
Előzmény: #147624  Peterbond
Még egyszer utoljára. Arról nem tehetek hogy vak vagy. Leírtam jó néhányszor a kormányt kritizálva hogy mi a baj az oktatással, egészségüggyel, gazdasági kérdésekben is írtam kritikát, árstopok, különadók, Vodafone, repülőtér vásárlás, eu pénzek elherdálása, ukrán orosz háború stb. Még a 2022es választás előtt a választási dilemmámat is leírtam. Már évekkel ezelőtt megírtam hogy Orbán mire törekszik, hogy tesz vagyonossá egy bizonyos réteget. Gondolom ezt sem olvastad mert akkor nem kérnéd számon rajtam hogy nem írok az ezer milliárdok ellopásáról. Már sok éve megírtam hogy mit mondott Orbán 2010 után. Megírtam akkor hogy Orbán meg mondta hogy létre hozza ezt az új milliárdos réteget. Nem véletlen hogy már 2014ben sem rájuk szavaztam. Úgy látom MP hívő lettél és ezen a szemüvegen keresztül nézel mindent. 
Bandita 2024. 10. 22. 23:22
Offnak is tűnhet, de nem az:
A túrórudi áfája még csökkentett szinten van?
Ha igen, hány százalék is?
Peterbond 2024. 10. 22. 23:07
Előzmény: #147617  Istvan78
"Egyébként most ezt elnézik neki az EU-ban, a Néppártban, de az EU-ban ez egy kulcskérdés, hosszabbtávon ő is kikerülhet a pikszisből, ha nem viselkedik szövetségesként. "
.
És pont ezért hoztam fel példának a több ilyen hasonló politikust is mint pl Meloni de pl anno Shultz is. Akik hatalomra kerülve már azért enyhébb retorikát és EU konformabb hozzállást vittek kormányon.
Istvan78 2024. 10. 22. 23:06
Előzmény: #147624  Peterbond
Persze, annyira átlátszó dolgokat művelnek itt egyesek, a Fidesz hívők, a DK védők, stb.. Az ember szeretne színvonalasabb ellenfeleket a fórumon, de ez jut nekünk.
Peterbond 2024. 10. 22. 23:05
Előzmény: #147614  bronz
Voltak azért többen is. Én pl tompos Mártont is megemlíteném és lennének még páran. De tény hogy nagyon kevesen és nagyon keveset sikerült elérni. Tegyük hozzá Hadházynak se sokat sikerült egyedül.
Peterbond 2024. 10. 22. 23:00
Előzmény: #147609  realmadrid
"Azzal meg tele a hócipőm hogy azokat az úgynevezett óellenzéki politikusokat, pártokat szólják le akik 10 éve küzdenek Orbán rendszere ellen"
.
Még MP SEHOL nem volt de én már ezt róttam fel neked is 1 éven át. Szóval bocs de TE vagy az utolsó akinek van bármi hitelessége mmost ezeket a politikusokat védeni bárkivel szemben is mert legalább annyira kritizáltad őket akkor amikor még nem volt MP. Érdekes módon MP kritiká egyből észrevettük gond nélkül tized akkora témákban mint amiket a fidesz csinált. Fidesz kritkát meg nem. Látod Ezért hiteles Signal MP kritikája és ezért tűnik erőlködésnek a Tiéd. Mégha PONTOSAN ugyanazt is mondanátok.
Peterbond 2024. 10. 22. 22:57
Előzmény: #147609  realmadrid
"Ez nem baromság, nap mint nap tapasztalom."
.
Nap mint nap belemagyarázod mindenbe. Nagyon pörögsz azon hogy mindenki itt is a kis szarokon pörögjön és ne a 100 milliárdokon. Már elmondtam neked is kismilliószor a hasonlatokat te is tudod. de csak mégegyszer.
.
Vesztek nyaralót a balaton mellett. lementek az új kocsival. Leparkoltok kimentek a partra leterítitek a pokrócot a mobillal és pénztárcával és bementek a Balatonba de elötte a papucsot leteszitek a partra. Fürödtök a Balatonban és egyszer csak azt veszed észre hogy ég a ház. Rohansz kifele a vízből mikor látod hogy viszik a kocsidat. Szaladnál a telefonodért de látod hogy valaki viszi a mobilod pénztárcád. Szaladsz utána. Ekkor utánad kiált a feleséged hogy ne ezekkel törödj mert valaki viszi a papucsod. Te mit kiáltanál vissza neki?
.
És ha ő arra a valószinűleg logikus válaszra hogy " Legkissebb bajod is nagyobb ennél most " azt mondaná hogy "tessék te mindent elnézel és felőled a papucs tolvaj vihet mindent". Na ezek után tényleg érdemes leállni vitatkozni az asszonnyal arról hogy miért rohansz te a telefon és pénztolvaj után hogy hívhasd a tűzoltókat és a rendőrséget és miért nem a papuccsal foglalkozol?
.
Ha majd a papucstolvaj is vinni fogja a házat és akkor se fogom basztatni érte AKKOR kritizálhatnál.
totoro
totoro 2024. 10. 22. 22:51
Orbánnak mostanában még szerencséje sincs. Magas labda holnapra:
Orbán Viktor 2024. május 28.: Sosem fogunk magyar fiatalokat küldeni mások háborújába ->  Csád, 2024.10.22 Holtan találták szállodai szobájában a Csádba akkreditált magyar katonai attasét. 
Peterbond 2024. 10. 22. 22:50
Előzmény: #147604  bigyula
Lásd még az ellenzék háborúba vinné a fiainkat. Hány és hány olyan állításuk volt az ellenzékre amit aztán végül ők magu csináltak meg.

Topik gazda

________
________
3 4 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek