Topiknyitó: ________ 2012. 10. 18. 19:39

ORBÁN TAKARODJ !!!  

Ez a topik azoknak a jóérzésű, jóravaló, szorgalmas magyar embereknek jött létre, akik megunták az elmúlt két év:

- gazdasági barkácsolását

- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait

- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését

- gazdasági visszaesést

- korlátozott szólásszabadságát

- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését

- az ellenség nélküli szabadságharcát

- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait

- stb......

magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy

ORBÁN TAKARODJ!!!!!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
dexter 2024. 10. 22. 22:14
Előzmény: #147616  Istvan78

Kéri mondta és neki elhiszem. Elég hiteles ember.
Orbánék a törvényeket össze vissza tákolják, sokszor saláttörvényekkel módosítva az eredetieket.
Ügyesen tudnak lopni és ehhez törvényeket alkotni, de szerintem orbánék is sokat hibáznak.
Nyilván a jogot megfelelően ismerő emberek ezeket a hibákat fel tudják használni.
dexter 2024. 10. 22. 22:11
Előzmény: #147613  Istvan78

Most úgy néz ki, hogy az LMP mégis folytatott egyeztetés a fidesszel Vitézy indulásával kapcsoaltban (meg még ki tudja miről). Bár elég homályos a történet, de akinek 60-nál nagyobb az IQ-ja az ezt eddig is ki tudta következtetni.
A mihazánkat tudjuk, hogy a fidesz pénzeli, de nem csodálkoznék, ha az MSZP-t és a DK-t is a fidesz fizetné (legalábbis egyes pilitikusait biztosan). Függetlennek mondott "újságírókról" is kiderült, hogy a fidesz pénzeli őket titokban, és valószínű vannak még jópáran, akik nem buktak még le.
Ezek alapján nem csoda, hogy az elenzéknek nem nagyon vot érdeke a fidesz rendszert lebontani.
Mississippi
Mississippi 2024. 10. 22. 21:51
Előzmény: #147612  Mississippi
Én nem vagyok frusztrált amiatt hogy eltüntek az eddigi pártok, de mondhatom, az elég frusztráló volt amikor mindössze  tízezres tüntetésekre járogattam, mert a panelforradalmárok azt gondolták hogy kóla - popcorn, oszt az ölukbe hullik a szerencse. Majd ráadásul még el sem mentek szavazni, mert  MZP "félrebeszél". A továbbiakban majd akkor megyek tüntikézni, ha olyan felhozatal akivel a lényeges kérdések döntő többségében egyetértek.
Istvan78 2024. 10. 22. 21:48
Előzmény: #147589  Peterbond
Az elejével nem foglalkozok mégegyszer, látom, nem sikerült befogadnod azt a dolgot, de már nem érdekel.
Ami most érdekel:
- 22-ben a háborúval való álláspont a lehető legkényesebb táma volt, nem lett volna semmi alapot adni a Fidesz propagandának.
- Ha most ez az EP szavazás is ennyire sorsdöntő lett volna, én is másképp itélném meg, de persze így is helytelenítem a tartózkodást a szavazásnál. De nem sorsdöntő! Egyébként most ezt elnézik neki az EU-ban, a Néppártban, de az EU-ban ez egy kulcskérdés, hosszabbtávon ő is kikerülhet a pikszisből, ha nem viselkedik szövetségesként. 
Istvan78 2024. 10. 22. 21:37
Előzmény: #147610  dexter
" hogyan lehetne a 2/3-os törvényeket kerülő úton egyszerű parlamenti többséggel lebontani "
De szeretnék erről tudni, 22-ben is ez volt az egyik sarkalatos probléma.
Istvan78 2024. 10. 22. 21:35
Előzmény: #147609  realmadrid
MP nem gazdagodott meg, jól keresett, pár száz milla összegyülhetett neki, de nem tett zsebre milliárdokat egy-egy üzlettel, mint akiket védesz. Nem lett 1000 milliárdja, mint ML-nek, de mégis MP gazdagodásával foglalkozol, nem ML-lel.
bronz 2024. 10. 22. 21:33
Előzmény: #147613  Istvan78
Megélhetési moslékellenzék volt.
Aki küzdött, az Hadházy Ákos volt és nem asszisztált a pedofidesz féle látszatdemokráciához.
Egymaga többet tett, mint a komplett moslék csapat összesen.
Istvan78 2024. 10. 22. 21:32
Előzmény: #147610  dexter
Nagyon jó volt olvasni erről.
Mellesleg visszautalnék realmadrid előző hozzászólására, amely szerint "10 éve küzdenek Orbán ellen". Baromira nem küzdöttek, látszattevékenységet végeztek, főként a DK és az MSZP.
A Momentum lehet, küzdött, de nem elég eredményesen, sikeresen.
Mississippi
Mississippi 2024. 10. 22. 21:28
Előzmény: #147592  Heisenberg
Szó sincs róla hogy majd orbánra fogunk szavazni, most csak annyi történik, hogy felcserélődnek a szerepek. Mostantól te fogsz tüntikézni járni helyettünk, mi pedig csak szájhuzogatva elmegyünk szavazni MPre. De még az is megtörténhet hogy annyira leszerepel a szememben, hogy nem tudok majd dönteni hogy a Mihamora vagy a Tiszára szavazzak, ezért tartózkodok. 
dexter 2024. 10. 22. 21:23
Előzmény: #147563  Istvan78

"Remélem így van... Kéri például sokat segíthet a szakértői bázis kiépítésében. Sokan mások is politológusok, közgazdászok Orbán-ellenesek, drukkolnak MP-nek, van miből választani MP-nek."

Kéri elmondása alapján van több olyan munkacsoport mo.-on, amiben neves szakértők rendszeresen önkéntes (tehát anyagi ellenszolgáltatás nélkül) összeülnek és kidolgozzák/kidolgozták azt, hogy az orbáni rendszer után hogyan lehetne helyreállítani a gazdaságot, a jogállamiságot, lebontani a 2/3-al bebetonozott törvényeket, helyeket, stb. Az egyes csoportokba közgazdászok, jogászok, volt alkotmánybírák, stb. vannak (nyilván a csoport tematikának megfelelően).
Kéri elmondása alapján ő is tagja volt 1-2 ilyen csoportnak.
Amit említett pl., hogy az egyik csoport kidolgozta, hogyan lehetne a 2/3-os törvényeket kerülő úton egyszerű parlamenti többséggel lebontani (Kéri elmondása alapján így pl. a tiszának nem kellene 2/3-ot elérnie, hogy ezeket lebontsa).
Kéri elmondása alapján ezeket az anyagokat, tudást felajánlották közhasználatra az ellenzéki pártoknak, de egyik sem élt vele, nem érdekelte őket.
Viszont a tiszások mikor hallották, hogy Kéri az egyik eladása közben erről beszél, azután megkeresték, hogy a tiszát érdekelné ezek az anyagok és azt kérték, hogy Kéri hozza össze a tiszát ezekkel a munkacsoportokkal.
Kéri elmodása alapján a tisza már elkezdte felvenni a kapcsolatot ezekkel a csoportokkal.
realmadrid 2024. 10. 22. 21:15
Előzmény: #147593  Peterbond
Ez nem baromság, nap mint nap tapasztalom. Azzal meg tele a hócipőm hogy azokat az úgynevezett óellenzéki politikusokat, pártokat szólják le akik 10 éve küzdenek Orbán rendszere ellen és felmagasztalják azt az embert aki kiszolgálta ezen idő alatt a rendszert, meggazdagodott belőle és még most is sok mindennel egyetért. 
dexter 2024. 10. 22. 21:10
A fidesz féle gyerekvédelem...

https://www.youtube.com/watch?v=xvES7PPLvw4
ronaldinyo 2024. 10. 22. 21:09
ha minden igaz jön a kovid 2-nemsokára-remélem ez a csürhe nem veszi be-mint az előzőt-mert ráfázik itt mindenki.
ronaldinyo 2024. 10. 22. 21:08
Előzmény: #147604  bigyula
nézzék meg az egészségügyi-nyugdij és honvédelmi törvényt.már réges régen-halottam ezekről.kampobasszo
ronaldinyo 2024. 10. 22. 21:06
ostoba orbánék ha megszüntetnék az oraátállitást bizony mondom rászavaznék és még sokan mások is-nyerne-igy viszont kell a hadiállapot bevezetés ezek nélkül konec filma
bigyula 2024. 10. 22. 21:06
"A parlament helyett a kormány dönthet a magyar katonák külföldi bevetéséről, már Sulyok Tamás előtt a törvény"
.
https://telex.hu/belfold/2024/10/22/parlament-honvedseg-kormany-parlament-kulfoldi-bevetes
realmadrid 2024. 10. 22. 21:02
Előzmény: #147591  Peterbond
Kérdeztem, nem kijelentettem. Bad logikájára reflektáltam. Én sem hiszem hogy MP Rogán embere lenne. 
bronz 2024. 10. 22. 20:51
Pedofidesz féle kommunistáknál így megy ez, ahol különböző veszélyhelyzetekre hivatkozva, a rendeleti kormányzással és a hatalommal visszaélnek.
https://24.hu/belfold/2024/10/22/magyar-honvedseg-leszerelesi-tilalom-gabor/
Heisenberg
Heisenberg 2024. 10. 22. 20:40
Előzmény: #147597  Peterbond
Sok fideszes ismerősöm azzal agitált 2010- ben, " ha az Orbàn csak a töredékét csinálja a szocik viselt dolgainak ( pl. közmédia leuralása, korrupció, rossz gazdaságpolitika stb). akkor ellene fogunk szavazni".... Nos, ezeknek a kollégáknak a jó része siman szavaz a mai napig erre a borzalomra. Szóval értem én, hogy nehéz lenyelni, hogy a szocik/ dk/ momentum leredukálta magát, de a fő célnak mégiscsak annak kellene lennie, hogy ez a rezsim takarodjon. Ha ehhez az MP kell ( aki mindennap elmondja, hogy mit akar, mit igér, pontosan számonkérhető igéretei vannak, pl eu ügyészség, de valahogy ez itt nem jön át) akkor próbálja meg. Ha hatalomra kerülve nem az lesz, amit várok/ várunk tőle, akkor majd jön más párt. Lehet, hogy pl a momentum. De ha 2026- ban nem ő nyer, akkor azoknak a pártoknak sem lesz jövője, akiknek a szavazói most baszogatják. Ezt tisztán kell látni. Ő egy szükségszerű fejlemény a politikában, ez van.

Topik gazda

________
________
3 4 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek