Soroljad csak, ki maradt még ki Hunyadin, Zrínyin , 48-asokból, 56-osokból! Ekkora félremagyarázást hogyan magyarázzam meg neked, hogy meg ne sértselek?
Sok itt már a nertárs, kikre mindent is rámagyaráznának a "szakértő" félre magyarázók. És mindes@rt is összehordanak egy satnya gondolatukért, mint ez a Dr. Karsay Dániel. Ez az életét és a vérét sem sajnálja ezért huncutságért? Így lehet a gyávaságot a saját szintjére emelni, mert erre a szösszenetre lehet, hogy csak én válaszolhattam, a kommentelő jóvoltából.
Bruhhahaha ez a Péter részéről! A saját ügyecskéjét az ország érdekeivel akarja szimbiózisba hozni. Ilyenre tényleg csak egy elmeroggyant képes gondolni, amilyen ez a Péterünk.
Az IQ bajnok kommentszekciónak másra mutogatni van kedve, nehogy kiderüljön a fogalmazásuk hiányossága a saját IQ tesztjeikről! Ilyen badarságokat én is tudok fogalmazni a velem kötekedő IQ bajnokokkal, ha ezt hiányolják. Te sem vagy más, mint egy fideszes IQ bajnok, mert csak őket másolod, sőt ismételed is. Ez csak egy tény, amikkel annyira szerettek élni. El sem tudod képzelni mi mindenre jut időm a szülinapomon.
Nálunk is ebbe bukott bele a helyi Pedofidesz. Lassan 1 éve,hogy megszüntették, nagy hallgatás volt részükről és a megszüntetés előtt néhány nappal tették ki az OMSZ tájékoztatót, de sokaknak még akkor se esett le, hogy vége, csak akkor, amikor igénybe vették volna és nem volt ott senki. A választáson megkapták a jutalmukat, az összes helyi pedofideszes el lett takarítva, egy emberük se maradt, új időszámítás kezdődik jövő héten.
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!