Tudod akkora felkészültségem nincs, hogy a te szemszögedből értékeljem az ország helyzetét. Ami neked a kisujjadban van, ahhoz sem tények, sem érvek nem kellenének a meggyőződésed megváltoztatatásához. Okosabb vagyok annál, hogy az ország dolgait ne csak a saját szemszögemből ítéljem meg, úgy ahogy te is teszed. Attól még semmi nem változik, hogy a megtörtént dolgokat megváltoztatnánk. Nincs realitása. Engem froclízhatsz, de a te kormánypárti, makrogazdasági elméleteid egy fabatkát sem értek eddig.
De cuki, már Bese atyátokat is megtagadod :) Pedig te vagy az, aki egy meleg színész által megformált meleg karakter nevét válazstottad felhasználónévnek :)
Az nem vita, ha nincsenek érveid. Tudod, én a tényeket szeretem, de a te szubjektumod nem az enyém, így fel kell tárnod előttem a te szemszögedből az érveidet. a Bakker, mi abban a nehéz, hogy leírod, miről mit gondolsz? Gazdaság? Családpolitika? Külpoliitika? Bármiről, csak ne maszatoljj!
Azt gondolom, hogy azt teszik amit ebben az Unióban még tehetnek. Szerencsétekre nem a ti alternaríváitok érvényesülnek a kormány munkájában. A szuverenítást nem veszem el a mai kormánytól. Az meg, hogy mit nem tettek eddig, arra ne tőlem várd választ. Mondjátok ti naponta ezerszer is. Arról meg hogy mi épült-szépült 14 év alatt megtalálod az interneten is. De az titeket nem érdekelt eddig sem.
Anyád, apád 56-ban ruszki kollaboráns volt, vagy a magyar nemzet szuverenitásáért küzdő hazafi? Ők mit szóltak volna ahhoz, ha előáll valaki azzal, hogy hódoljanak be, ne küzdjenek, a küzdelmük semmit se ér, fogadják el a szolgasorost?
Tévedsz, menekültek nyugatra. Ha '56-tal érintett lennél, akkor rohadtul háborognál Orbán Balázs mondatain. Egyszerűen képtelen vagy egyenes választ adni, hogy neked miért jó orbán és a ner. Én nem kérdezek, várom a tényfeltárást a meggyőződésed okairól, alátámasztva érveléssel.
Orbán Balázs: "Pont 56-ból kiindulva mi valószínűleg nem csináltuk volna azt, amit Zelenszkij elnök csinált 2,5 évvel ezelőtt, mert felelőtlenség, mert látszik, hogy belevitte egy háborús védekezésbe az országát, ennyi ember halt meg, ennyi területet vesztett, mondom még egyszer, az ő joguk, szuverén döntésük, megtehették, de ha minket megkérdeztek volna, akkor mi nem tanácsoltuk volna, azért, mert 56-ban az lett, ami lett."
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!