Pedofidesz azért akarta biztos a 400 Ft-os eurót, hogy könnyebb legyen számolni majd a külföldi vásárlásoknál. 300 Ft-tal egyszerűbb volt és a 250 Ft-tal is, de hát utóbbi az Gyurcsány műve volt. 14 év alatt jelen állás szerint 270-ről 400-ig haladtunk, ennyit loptak (130 Ft/euro) ki a magyar emberek zsebéből eurónként a szándékos forintgyengítéssel.
"(Érdemi hozzászólása nem volt csak dk-zott és gyurcsányozott).". Hazugság. Elég, ha annyit mondok, hogy nem is kritizáltam Gyurcsányt, hanem azt kritizáltam, hogy MP-t kritizálod, de Gyurcsányt még soha sehol nem hallottam tőled kritizálni, mégis az objektív igazság hordozójaként tünteted fel magad. Az is hazugság , ha elhallgatsz igazságot. Gy. úgy mondta, hogy "Nem hazudtam, de nem bontottam ki az igazság minden részletét".
Köszönöm, igazán megtisztelő! Az Orvbán végjátéka .... stb. topicba úgy emlékszem, nem is írtam. De lehet, hogy tévedek. A véleményed többi részében vannak érdekes, és talán reális meglátások is, de arra nem kívánok reagálni.
Az nem biztos, hogy ami neked zavaros, az valóban zavaros is. Még nem gondoltál rá, hogy a hiba nem a szövegben van, hanem bizonyos olvasóban: Nincs "túl fiatal" ebben a kérdésben! Gyurcsány nem egyszerű KISZ-titkár volt, hanem ezért kapta a fizetését, ennek köszönheti a diplomáját - csak meg kell hallgatni Mellár Tamást, fent van, hogyan vizsgázott Gyurcsány, kik szóltak oda vizsgái előtt, stb. És akkor nem is beszéltünk még az "elveszett" szakdolgozatáról. Ilyen miatt már vonultak vissza a politikától - nemcsak kis hazánkban. . Egyébként - a hozzászólásod is azt bizonyítja -, hogy azért véded az óellenzéket, de egzisztenciális lehetőséget M.P.-ben látsz.
Kivételt teszek Veled, most az egyszer. Először egy szolgálati közlemény: 2023 március 15-én tiltottalak ki, előtte már 2022-ben bőven írogattál oda, tehát nem igaz, hogy be sem engedtelek. Ennyi idő kellett hozzá, hogy meggyőződjek róla, hogy trollkodsz. De még mindig nem dolgoztad fel. :) Úgy látom István se, őt többszöri figyelmeztetés után szándékos provokáció miatt tiltottam ki. (Érdemi hozzászólása nem volt csak dk-zott és gyurcsányozott). Lehet, hogy csak a '26-os választásig kellett volna, de most már mindegy. . Az "egyszemélyes projekt" feltételezésed mögött súlyos szövegértési problémát látok, bár végülis hízelgő, mert soha nem védtem az ellenzéket, Gyurcsányt különösen nem, de a bírálatommal (megélhetésiek, házi ellenzék, bábszínház ...) is a rezsimváltás megvalósíthatósága volt a cél. A fideszt még nem is kormányzott, már akkor leírtam a székházügy és a "fiúk a bányában" miatt. Gyurcsányék pedig most cseszték el, hogy nem gyurcsányozták össze Magyart. Ebből is látszik, hogy tehetségtelenek, megérdemlik a sorsukat. Az igaz, hogy Magyarban még annyi esélyt se látok mint mondjuk az MZP "vezette" óellenzékben, de itt a mondat vége. Ebből nem következik semmi. A vélemény pedig szabad és egy belterjes fórumon való időtöltés nem akadályoz semmit és senkit. (Hívők persze régen se és most se így gondolják, de azért hívők.) Jó lenne ha Magyar rámcáfolna '26-ban, de ameddig úgy látom, hogy erre semmi esély, sőt rossz az irány, addig nem fogok mást mondani mint amit gondolok és ami a meggyőződésem. Csak azért mert most beájult kétmillió szerintem tájékozatlan ember és az un. független média jó része, az engem nem hat meg. (Köszönöm a figyelmet, lehet folytatni! :)
1. Korábban már ugyanezt a szöveget beírtad, ha ezt ilyen pontosan sikerült ismételni, akkor nagyon jó a memóriád.:) 2. Megint a litánia a 90 előtti elit szineváltozásáról és hatalomátmentéséről. Úg látom már megint zavaros mondatokkal megpróbálod összemosni az "elitet" és a választókat, amelyik a rendelkezésre álló elitből választ. Miközben a baloldali elit pálfordulását kárhoztatod, elfeledkezel, hogy a Fidesz induló stábja is simán ugyanazt politikai karriert futotta volna be, mint ppéldául a Gyurcsány, csak túl fiatalok voltak. És arról is elfeledkezel, hogy a Fidesz mennyi kanyart vitt véghez ideológiájában. Arról is elfeledkezel, hogy a Fideszben ugyancsak sok régi párttag, káder volt, majdnem annyi mint az MSZP-ben.Szóval, hátrább az agarakkal.
Látom, hogy még mindig nem érted. A pártbizottsági nomenklatúráról írtam,
akik fizetett, főhivatású "forradalmár elvtársak" voltak a
pártapparátusban, és ami nem azonos a munka melletti társadalmi
feladatként, azaz ellenszolgáltatás nélkül - sokszor a munkatársak
rábeszélésének hatására hogy ne kapjanak egy rosszabbat a nyakukba - vagy
egyéb, pitiáner előnyök miatt - párt- vagy KISZ-titkárságot egy-két évre
vállalókra.
Magadra nem is szavazhatsz - itt legalábbis. De örülök neki, hogy egyetértesz önmagaddal, és ezért még meg is dicséred magadat! Szóval jól elvagytok! :)
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!