Nem nagy tétel, de eszembe jutott, hogy a Szuverenitásvédelmi Hivatal költségvetése 6 milliárd forint. Az anyagi vonatkozáson túl: a Nyugat ne finanszírozhasson semmilyen szervezetet, amelyik kritikát fogalmazna meg a kormány ellen, védeni kell a szuverenitást (az Orbán szuverenitását), de az oroszok ellen enm kell védeni a szuverenitást (az ország szuverenitását).
"Persze, arra nincs garancia, hogy a szociálliberális kormányok alatt a magas adó és az alacsony kereset mellett megállapított, alacsonyan - 100 ezer forint és az alatt - megállapított nyugdíjakat az átlagszintre hozzák," Az akkori kereset az akkori időknek megfelelő volt, akkor a román vagy bolgár, de akár a horvát vagy lengyel keresetekhez képest sokkal jobban álltunk, nettó keresetben, életszínvonalban. A régen nyugdíjba menteknél, az elmúlt 14 alatt is az inflációhoz kötött emelések miatt lett lemaradás, az aktívakhoz képest. Most már persze, iaz, hogy sokba kerülne korrigálni rendesen a régiek lemaradását. A "330 milliárd stadionra"... csak a volt Puskás Aréna, a Duna Aréna és az Atlétikai stadion 4-500 milliárdba került és mi van az összes többivel? És mi van a 100 milliárdokkal, amiket a fociakadémiákra költöttek a be nem fizetett adókból és közvetlen támogatásból. Apropó, lehet tudni, hogy a 14 év alatt 4400 milliárd forintot költött Orbán a sportra és ebben nincs benne a TAO.
Én a tiszára szavazókat hibáztatom. A választás napján megmondtam, hogy ez lesz. A pozíciók nem tudom, hogy jönnek ide, miután a tisza kijelentette, hogy neki egy asem kell. Ergó értelemszerüen csak a többiek tudnak jelölni. Ha ök sem, akik ugyan kik töltség be ezeket a szüksögszerü pozíciókat? Jogszabály írja elö a köztulajdonban álló társaságok esetében pl a felügyelöbizottságot, tehát nem lehet megtenni, hogy azok ne álljanak fel. MP feltételei populisták, és önkényesek.
Miért a tiszát hibáztatjátok, miért nem pl. karigerit, ill. a dk-t, mszp-t, akik nem akarnak lemondani a jól fizető kifezetőhelyes állásokról, ami az egyik felétele MP-jéknek?
"Azt kihagytam, hogy a lakossági szolgáltatáson elszenvedett veszteséget a vállalkozásokon hajtja be minden szolgáltató."
Azért annyit pontosítsunk, hogy nem a szolgáltatók hajtják be (azaz nem ők határozzák meg az árat, ahogy normális lenne), hanem kormányrendeletben határozza meg az állam.
Azt azért kifejthetnéd kicsit bővebben, hogy miért lenne akkora baj, ha egy politikus támogatói nem mennek neki ilyen hevesen az támogatottjuk ellenfeleinek....
Nem tetszik, ha MP-t savazzák, azt mondod mind túloznak... Szerintem te ugyanazt teszed a másik térfélen... Mi az, hogy csak most, és csak MP az egyetlen esély? Ezeket mégis honnan szeded? Ilyen kinyilatkoztatásokat én is tudnék írni MP mellett és ellen is, csak hülyeség lenne. MP most egy lehetőség. Ennyi. Nem az egyetlen, nem az utolsó... Mégis hogy a búbánatban tudnák ezek még inkább bebetonozni a hatalmukat???? Van az a szint, ami felett már nem számít. És mi azt már rég túlléptük....
Azért álságos az érvelésed, mivel nyilvánvalóan nem kerülhetek interakcióba azu összes TISZA-szavazóval, de még a többségével sem. Ellenben a százans nagyságú minta már elég jó indikáció a közösség kommunikációs stílusával és módszereivel kapcsolatban.
Oh, köszönöm, hogy javítottad a slendriánságom, de gyanítom így sem volt félreérthető. A néhány száz az a Tisza szavazótáborának hány százaléka? Na ugye.
Minek vitázzak veled a semmiről, az elmeroggyant kívánágodról, amit normális ember egyszerűen átlép, te meg vitát akarsz? Válaszoltam, de neked nem ment át a rettenetes figyelmeden, mert jobb értetlenkedned, hogy személyeskedhess tovább? Nem kívánok a gyötrelmeiddel foglalkozni.
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!