Nem vagy egyedül! Amit írtál az nálam súlyosabban van az igazság oldalán. Csak én nem dicsekszem vele égen földön. Én már éltem 56 előtt és után is. Te még szerencsés vagy senki nem halt meg és nem menekült "nyugatra"!
Miután konkrétan ezt nyilatkozta, és azt idézik az emberek.... Orbán Balázs szavait idézve, a mocskos, megromlott gondolatvilágukat elutasítva nem az 56-os hősöket gyalázod, épp ellenkezőleg. Az 56-osok emlékét megőrszendő kell az ilyen fideszes nemzetárulókat eltakarítani.
Tudod, én nagyon magaménak érezem'56-ot, mert miatta ült két évet az édesapám, miatta volt "pöttyös" a családom, miatta gyűjtöttek adatokat bizonyos időszakonként az édesapámról, így a családról is. Az én szemszögemből neked nincs sok közöd '56-hoz.
Ismételd meg akkor, mit feltételezel a kormány működéséről! Mert csak feltételezhetsz, mivel nem vagy a kormány tagja. Na hát csak működik az a cordon sanitairet nálad is?
Világos beszéd volt. De ti ezt is félremagyaráznatok, mert ti annyira magatokénak érzitek hirtelen az 56-ot is! Probálnék logikusan is gondolkodni, ha nem zavarna.
Hahaha! Megint maszatolsz! Én a kormány eddigi ténykédéséről alkotott határozott véleményedet akarnám hallani, de már megint csak vissza kérdezel. Te csak kekeckedsz, nem tudsz te semmit! Ignorállak újfent.
Atya ég, szombat reggel, és már ezzel a gecibut@ emberrel vitatkoztok? Miért válaszolgattok neki? Nem látjátok, hogy full sötét a fickó? Tök feleslegesen koptatjátok az ujjaitokat, de ő is.
Majd jövőre is agyon fogod dícsérni a kormányt, amikor a folyamatosan növekvő költségvetési hiány finanszírozhatatlansága mellett kezdeni kell kifizetni az állampapírok utáni rekord kamatokat? (Kíváncsi leszek, mennyit menekítenek ki majd az országból, mert nem sok okuk van itthon befektetni.) Már nincs mit elvenni az átlagembertől, már nem lehet újabb extra adókat kivetni a cégekre, amit szintén mi, halandők fizetnénk a semmiből. Nem az adóvisszatérítés miatt fognak gyerekek születni, hanem ha olyan körülmények között fognak élni az emberek ebben az országban, hogy megengedhessék maguknak, hogy gyerekeket vállaljanak.
Te arra vagy kíváncsi arról legyen véleményem, ami még sem történt? Tudom itt az agymenések között fel sem tűnik, hogy időnként kiléptek a való világból. Azt követeled most is hogy a feltételezett, meg sem törtét agymenésre valós választ adjak? Nem menekülök, de azt meggondolom hova tegyem az ilyen kirekesztő kívánságodat. Mi lehet ebben a konkrétum? Gondolkodj.
Nem pedofideszeznék, ha nem mosdattak volna már ki több pedofil bűnözőt és mindezt úgy, hogy legutóbb csak egy véletlennek (egy szemfüles ügyvédnek) köszönhető, hogy mindez kiderült. Azóta már fel is függesztették a Kúria lapját, amiben ez megjelent, mert ilyen nem történhet meg még egyszer, hogy a nyilvánosság értesüljön egy pedofil bűnsegéd ügyének eltussolásáról. Ez lenne a nagy és magas Fideszes erkölcs? Hány olyan pedofil mosdatás volt, amiről nem is tudunk? Baltás gyilkos megvan? Az is egy szép történet volt. Plusz ott volt Borkai k.rvázása a hajón, csatornás Szájer és még lehetne sorolni. Ti beszéltek erkölcsről, hazaszeretetről? Na, ne röhögtess.
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!