Orbán Balázs: "Pont 56-ból kiindulva mi valószínűleg nem csináltuk volna azt, amit Zelenszkij elnök csinált 2,5 évvel ezelőtt, mert felelőtlenség, mert látszik, hogy belevitte egy háborús védekezésbe az országát, ennyi ember halt meg, ennyi területet vesztett, mondom még egyszer, az ő joguk, szuverén döntésük, megtehették, de ha minket megkérdeztek volna, akkor mi nem tanácsoltuk volna, azért, mert 56-ban az lett, ami lett."
Hmmmm... Nem tudsz arról nyilatkozni, hogy az anyád és az apád a nemzeti szuverenitása, a magyar nemzet szabadsága oldalán állt-e, vagy ruszki kollaboránsok voltak, akik szerint szolgasorban kell élni, adják fel, sőt, ahogy Orbán Balázs mondta, bele se kezdjenek? Ez azért nem olyan bonyolult.
Tévedsz, nem olvastam el, amit írtál, mert általában nem olvasom el, amit írsz. Viszont eltöprengtem azon, hogy Sehmet és SeldonKuper mögött nem egy és ugyanaz a személy áll-e? Ezt viszont most elovastam és egyre erősebb a sejtésem, hogy ti ketten egy személy vagytok. (A tévedés jogát fenntartom magamnak.)
Hú de megjött az oroszfóbiád. Tudsz még ilyeneket kitalálni? Avagy visszatértél a korábbi énedhez a hazugság kitalálásához? Érveket, tényeket elfelejtettél.
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!