Ugy kezdodott de te mar itt kitertel es o ERRE valaszolt amiutan te megjegyezted hogy de az uzemanyagrol van szo.
.
"Nem vetek össze semmit-semmivel.Tényeket írtam le. D..Ha már kérosanyagkibocsájtási adatokat összehasonlítani.akkor az elektromos rovatba ne felejtsd beírni az alapanyagbányászat során okozott károkat és környezetszennyezést."
.
Szoval akkor vagy disel vs elektromossagot nez vagy aku gyartast de akkor sima kocsi gyartasat is.
.
Egyebkent szerintem mibdkettot kell. Mert ha csak az uzemanyagot neznek messze jobb az elektromos. De az se jarja hogy elektromosnal mindent nezunk sima kocsinal meg csak ezt azt.
.
Nem meggyozni akarok senkit mert szerintem sem eldolt dolog meg ez a kerdes. Viszont azt varom hogy az elektromos autok fejlodese elott meg sok van. Ahogy az indulo benzines autokhoz kepest is volt az elmult 100 evben. Lesznek tartosabb akuk amiket kornyezetkimelobben fognak eloallitani es kevesbe balesetveszelyesek.
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!