Látod, megint mellébeszélsz/terelsz. Arról írtam, hogy Novák keresztje, hogy élete végéig azt fogják tőle kérdezni, hogy mégis miért adott kegyelmet, Te meg idekevered MP-t, a hangfelvételt, aminek semmi köze ehhez.
Küzdés annak érdekében, hogy vegyenek le a tilalmi listáról oroszokat (Kirill pátriárka és mások.) Svédország NATO csatlakozásának késleltetése, ami csak az oroszoknak kedvezhetett. Az orosz energiafüggőség megtartása.
orosz kémek beengedése Magyarországra az orosz kémbankon keresztül, orosz hekkerek beengedése a kormányzati hálózatra, orosz szankciók elleni szavazások, ukránoknak nyújtott támogatások akadályozása, paks bővítése elavult orosz technológiával, stb.
Van előnye a kimenetelének, ennek ellenére nem tartom jó döntésnek. Részben amiatt, hogy nem ezt ígérte és így támadási felületet adott, de fontosabb az, hogy nem tud eléggé az itthoni dolgokra koncentrálni, pedig nagyon kellene. Egyébként talán tudsz róla, félév múlva újra szavaztat.
Ő nem olyan ember, ő csak olyan ember, aki egy pedofilsegítőt felment, pusztán, mert kedvében akar járni a mentorának. Morálról Novák nem beszélhet. Egy elnök, aki belebukik egy vállalhatatlan cselekedetbe, két éves szolgálat után nem mond le az öt milliós apanázsról és egyebekről, sőt ki se költözik a rezidenciáról. Morál és Novák két különböző dolog.
Valóban felesleges arról vitázni, hogy a csüngő hasú, testnevelés, hittan és honvédelmi oktatas fokozásaval akarja a magyar diákokat a versenyképességi listán minél hátrébb lökni.
Micsoda hülyeség! Ő volt a köztársasági elnök, ő hozta a döntést, neki kell vállalni azt is, ha nem volt elfogadható indoka a felmentésnek. A mentora nem vállalhatja át a magyarázatot, azért, hogy neki ne kelljen megszégyenülnie.
Te csak ne beszélj összefüggésekről! Az összefüggések elenyésző részét érted, akarod érteni. Az nem értelmesség, ha összefüggéstelenül, trollkodva összhordasz hetet-havat, bekopizgatva újra és újra az irreleváns szövegeket az igazságról. Tudod, vannak elég sokan, akik viszonylag sokra viszik, pedig képességeik messze nem predesztinálják arra a pályaívre. De alkalmazkodók, mindig az erősebb mellé állnak, sokat olvasnak mindenfélét, igaz kevéssé értik meg.
A GDP-ről is beszéltél ott, linket tettél be, én a kommented azon részére reagáltam.
Törölt felhasználó2024. 06. 20. 17:43
„Fogalmam sincs. A férjem ezeket nekem mindig felolvasta, én pedig kérdezfelelek formában ráhagytam ezeket. (...) Irányított beszélgetést művelt a férjem. Pletykákat, hallomásokat próbált felolvasni, előolvasni nekem.” Varga Judit vallomás, részlet
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!