elszaladni nem volt egy nagy ötlet szerintem ki kellett volna magát vágni, hogy majd megnézi, vagy rossz szám volt megadva, félreértés volt, spongyát rá stb. jelzésnek mondjuk nem volt rossz, hogy akárhova, akárhogy ne menjen be az ember
Én megértem Pszicho Petit, ugyanis amikor találkozott Bonaparte Napóleonnal, Nagya Sándorral és Julius Caesarral, ezt az instrukciót adhatták neki, és tartja magát hozzá. :-D
A hazugság már nem is az, ha Magyar Pétertől származik? Ukrajnának van joga védekezni, az Egyenes beszéd stábjának nincs? Az ATV messze a legtöbb ellenzéki hang megszólaltatója a magyar televíziózás világában. Dacára annak, hogy Németh Sándor a tulajdonosa. A Tisza támogatóinak nem kell ugyanolyan szemellenzősnek lennie, mint a fidesznyikeknek. Szerintem.
Ez a messiásosdi csak fidesz agyban foganhat meg, mert nálatok van egy, és úgy gondoljátok, hogy más is messiásokban és kedves vezetőkben gondolkodik. Mi, Tisza szavazók, nem élünk személyi kultuszban, mint ti, Fidesz hívek, mi azért szavazunk MP pártjára, hogy végre eltakarítsuk a ti zavart elméjű messiásotokat. És egyébként még ebben is annyira egyformák vagytok, valaki bedob egy ilyen messiás szöveget, és utána azt szajkózzátok évekig, mindenkit cimkéztek, bélyegeztek, akiben veszélyt láttok a ti teljhatalmnú diktátorotokra. Szánalom.
"Mindenesetre elég gyenge jellem aki meghátrál egy vitától ha megkérdezik róla.": Ugye, ez nem csak M.P.-re,de az összes politikusra igaz... Mi is volt az a kérdés,amire nem válaszolt (SZERINTED!) ?
Mindenesetre elég gyenge jellem aki meghátrál egy vitától ha megkérdezik róla. :( Ez az új messiás? Ha már le tudta hazudni, hogy nulla forintból kampányolt akkor ezt is le tudta volna hazudni
Mp viszont csak azt akarta bizonyítani, hogy előző nap, 30%-hoz köteli eredményt ért el a pártja, de rónai egon nem a fontos közügyekről akart beszelgetni, hanem munkaadójának a sértettsége miatt akart elegtételt venni.
Mondja ezt a legnagyobb Orbán hívő ezen a fórumon. Te vagy itt a Fidesz propaganda messze legnagyobb terjesztője, én még nem láttam tőled kritikát feléjük, csak szemérmetlen csúsztatást és elvtelen lojalitást. Kizárt dolognak gondolom, hogy te ezt nem pénzért csinálod, ilyen ember nincs, aki ekkora szorgalommal toldja a kormány szekerét ingyen.
A MÚOSZ alelnöke Magyar Péter mellé állt, hivatkozási alap lett a bejegyzéséből Vicsek Ferenc, a Magyar Újságírók Országos Szövetsége (MÚOSZ) alelnöke késő este a saját közösségi oldalán szintén reagált az ATV műsorában történtekre. Mondatai azért is érdekesek, mert Magyar Péter és támogatói is hivatkozási alapként használták később az általa leírtakat (volt, hogy maga Magyar Péter kommentelte be az ügyről véleményt mondó közéleti szereplők bejegyzése alá Vicsek állásfoglalását). A MÚOSZ alelnöke azt írta az esetről: „Ha a főszerkesztőnek baja van az éppen legerősebb ellenzéki párt vezetőjének korábbi nyilatkozatával, akkor azt biztos, hogy adáson kívül kell megbeszélnie a politikussal. A tv-t nem használhatja erre. Lépre csalni a politikust, lekutyakomédiázni a nyilatkozatát, és a cég sértettségét a választási siker kapcsán aktuális kérdések elé helyezni, lemondani a kérdezés lehetőségéről, az önmagában az újságírói pozíció feladása. Nem egyenes beszéd…”
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!