Neked sem sok fogalmad van az interjúról! Ott van egy főtéma, előre orientált kérdésekkel, azonban attól a műsorvezető el is térhet, különösen akkor, ha igaztalan vádakkal illetik a TV-t, és lehetősége van egy olyan bizonyítékot is átadni, ami ezeknek a hazugságoknak a cáfolat. Voltam már interjúalany, igaz, szakmai vonatkozásban, de néha egészen meglepő felvezetőt és kérdéseket is kaptam, melyek nem ugyanazok voltak, mint a főtéma. Ilyenkor adott kútfőből kell improvizálni, viszonylag adekvátan a kérdésre és ügyesen kibújni belőle, nem akaratos, hisztis gyerekként kirohanni.
Mi van a Poloska Peti már nem elég jó, amióta rájöttetek, hogy az túlságosan Szíjjártó Péterre illik? Szerintem a nadrágszíj Peti is túl SZÍJJártós, találj ki jobbat.
Gondolom, "személyiségzavart" szerettél volna írni, így egybe. De aki pszichológiát, kriminalisztikát és kriminológiát tanult, az tudja, mit jelen az idézőjelbe tett szó, nem is kell hozzá orvosi végzettség, aki pedig nem tudja, az vagdalkozik, sértegetni próbál vele. Te az utóbbi lehetsz. :)
Ne csinálj úgy mintha az ATV nem ugyanolyan szarházi Fidesz kollaboráns lenne, mint mondjuk a HÍR-tv. Ugyanazok, ők azok ami az online térben az INDEX volt addig, amíg nem válogattak olyan hülyéket a végére, hogy már túlságosan kilógott a lóláb. Nagyon sokáig még az Indexet is függetlenként emlegették azok akik híján voltak a kritikus gondolkodásnak.
Értem! Nadrágszíj Péter nem azért ment az ATV-be, hogy kérdésekre válaszoljon, hanem azt bizonyítani, amit senki nem vont kétségbe, hogy előző nap 30 % közeli eredményt ért el a pártja, amit egyébként bizonyított tény volt. Nadrágszíj Peti ex cathedra kinyilatkoztatni ment oda, nem azért, hogy mindenféle műsorvezetők ott kérdezzenek tőle, és netán szakmai vitába kelljen belemennie, mivel ehhez a hívei körében nem szokott hozzá. :) Azért úgy elképzelem, hogy Nadrágszíj Peti miniszterelnök, és sírja vissza mindenki az orbáni "diktatúrát".
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!