Vitézynek ígéret volt, hogy meg tudja valósítani ami tényleg jobbá tették volna a várost. Nem a mocskoknak rablás volt a lényeg akkor is. Ráadásul egy-egy elemzésben még szó volt, hogy talán 2019-ben induljon a címért, Tarlóst indították. Kilépett onnan, azt hiszem még Karácsonyt támogatta is. Talán valamikor hallottam tőle. Szóval bonyolultabb a dolog ennél picit. Amúgy ha nagyon fidezses lenne a városban elő szavazók csak azért sem választanák meg. De igen legyen egy jó verseny, és mint írtam ami a lényeg fideszen óriási veszteség ez!! Nagyon szuper:))
"Szentkirályi Alexandra visszalépésével megnyílt az esély, hogy ne Orbán Viktor vagy Gyurcsány embere legyen a főpolgármester, hanem “a budapestiek embere” - nyilatkozta az atv.hu-nak Ungár Péter az LMP főpolgármester-jelöltjének, Vitézy Dávidnak az esélyéről." :D Ez a milliárdos díszb*zi, Schmidt Mária fiacskája kit akar hülyének nézni? :D Vitézy véletlen sem Orbán Viktor "embere", á dehogy. :D
Remek erre vártam!! Óriási presztízs veszteség a mocsok rablóéknak. Véleményem szerint ezzel országosan is mellé nyúltak. Újabb női áldozat, fidesznek NINCS főpolgármester jelöltje!! Eddig tökéletes, lesz hatalmas bukta vasárnap!! Lényegtelen, hogy Kari vagy Vitézy nyer vasárnap, lényeg az, hogy Budapesten a rabló vezír népség sehol nincsen. Ráadásul így is Karácsonynak van nagyobb esélye, de mint írtam ez már itt lényegtelen. Így Európain és országosan is szavazatokat fognak bukni!! TÖKÉLETES!!! :)))
KamuGerinek es a Gyurcsányék által vezetett fővárosnak annyi! Magyar Péter nem a nagyra nőtt óvodást támogatja. Lesznek meglepetések, ahogyan már írtam. De egyelőre ennyi! Van még két nap! 😉
Én ezt is el tudom képzelni, hogy még a kamu híreket is meglépik. Az a legfontosabb, hogy beszéljenek róluk. Nagyon durva a kampány, mindent be kell vetni. Orbán tegnap kérte az aktivistáit a hídavatón, már neki is sok, de már csak 2 napot bírjanak ki. Busásan meg fog térülni.....a NER-nek. Majd a nép kifizeti.
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!