te nagyon hülye vagy... nem ismersz, fogalmad sincs ki vagyok... szívesen olvasnám szakértő, érvelő, stb. hozzászólásaidat is a fröcsögésen kívül...
sajnállak nyomorodban.
Azt reálisan látni, hogy milyen elképesztően erőszakos, álnok, semmihez nem értő kormányunk van, ahhoz bizony nem MSZP-s-nek kell lenni, csak a halotti lepelnél egy árnyalattal világosabb agyúnak.
Tegyük fel, hogy van egy szép új mercedes-ed.
Ezt az egyik éjszaka ellopják.
Szomorúan veszed tudomásul, de mert kell egy autó veszel most már csak egy ford-ot.
Ám minő véletlen egy héten belül ennek is lába kél.
Harmadjára is veszel egy autót, ami a legkisebb értékű lesz az eddigiekhez képes.
Egy hónapon belül ez is a bűnözők karmaiba kerül.
Ezután már nem veszel autót. Egy ismerősöd által annyit megtudsz a lopásokról, hogy a három kocsit három különböző elkövető tüntette el.
Kérdésem, melyik elkövetőre haragszol jobban? Ha van sorrend, mi az indokod?
MSZP-s vagy, csak nem mered bevallani magadnak se.A kettős mércét nem látod?
Kapcsold fel a villanyt!De Te milyen buta és sötét vagy. Ezt viszont sokan látják.
én nem vagyok mszp-s vagy egyéb szimpatizáns, de tény, hogy a mostani a valaha volt legrosszabb kormány, a leghazugabb, a legarrogánsabb, egyértelműen diktatúra felé haladunk...
ahhoz képest, hogy a ez a kormány ártott eddig a legtöbbet az országnak, ez a kormány lopta el eddig a legtöbbet, az a kormány a legkommunistább (államosítások sora...) és még sorolni lehetne, hogy mi mindenben a legszarabbak, mégis menetelnek mellettük sokan... ennyi elvakult ember lenne? ennyi buta ember lenne? egyszerűen nem értem...
Nem a csata számit, hanem majd 2014-ben a végeredmény! 2006-ban is meglepödtek! Választási erdemény hírdetés után csak több órával nyilatkoztak, mivel a győzelmre voltak akkor is berendezkedve!
Ne aggódj, sokan vagyunk, akik változásokat akarnak. Mi vagyunk többen. Ne foglalkozz mit akarnak a konzik, ezt már elbukták. Még kicsit kapálódznak, aztán 2014-ben nagyot buknak. Utána mehetnek a börtönbe, ahova valók. Ezeknél BÁRKI jobb, ismétlem: BÁRKI. 2/3-os felhatalmazással, ekkora adók mellett, ez afrikai színvonalú államvezetés.
A gazdagpárt és az Álkeresztények így együtt ideális börtöntöltelék lesz.
Mindent megpróbálnak a hazaáruló Fideszék, h lejárassák az országot, az ellenzéket külföldön és Magyarországon is. DK, MSZP-seket akarnak börtönbe vágni, de csak nagyobb részt alaptalan vádak vannak, eddig még senki se került börtönbe. Erőlködnek, de csak nem jön össze nekik:) Majd ha fordul a kocka:) Csak bírjuk ki!
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!