A haverod haverja lerohant egy szuveren orszagot, ahol csaladok, gyermeki sorsok, eletek szenvedtek el egy eletre szolo traumat…ezek a tenyek es ezt te relativizalod. Tudom, nalad a CIA vagy gyuuuuucsany volt az, aki elkovette a bucsai horror cselekmenyeket. Roviden: Az orosz takarodjon vissza a sajat orszaga teruletere es utana lehet beszelgetni.
A 24.hu idézte Deutsch hazugságait, és nagyon helyesen mindjárt cáfolta is azokat, ahogyan az egy újságtól elvárható. Deutsch azt állította, hogy azért nem jutnak el az EU-pénzek a tagállamokhoz, mert ezeket a pénzeket adta oda Brüsszel Ukrajnának. Ez két szempontból sem igaz ... Másrészt Deutsch azt hazudta, hogy „pontosan mekkora összeget juttatott Ukrajnának, arról senkinek nincs pontos adata”, mire a 24.hu elegánsan csak ennyit írt oda: A pontos adatok itt tekinthetőek meg. Most azzal uszítanak, hogy az ukránok kapják meg a magyarok pénzét
Horvátországban élek részben, most is onnan írok. Ez a faszi egy öngyikos küldetésben vett itt részt. 2-3 euro körül is van sör. a jetski 50 liter benzint zabál óránként, 1.4 euro egy liter benzin, mégis mit várt? luxus itt is pénzbe kerül
Pontosabban mit és miért minősítesz hazugságnak? A Nemzetközi Büntetőbíróság Statútumának bemásolt cikkeit és az abban foglalt alapelveket? Nincs egy kicsit csőlátásod?
Ebből az egészből ez a lényeg: . "...de tudtam, hogy egy ilyen helyen ne számítsak olcsó árakra és az is igaz, hogy vannak olcsóbb helyek a horvát partokon is..." . Szóval kár volt ide beraknod... Ez megint egy relativizálási kísérlet a részedről.
Latod doki, ezt szajkozom neked honapok ota, ha a fenyesseges tekintetu, felcsuti padisah azt mondana, holnaptol a tej fekete, akkor te mar ma hirdetned: Sosem volt feher, azt gyuuuucsanyi hazudta! Minden nap igazolod a tetelt, koszonom neked!
Ártatlanság??? Neked az a több száz videó nem bizonyíték, ami az elmúlt hónapokban készült? Tudom. Bírósági itélet nélkül... Ilyen alapon akkor évtizedekig lehet gyilkolni büntetlenül amíg tart a háború? Tudom. Nem is háború...
Egy kicsit más. Mennyire érdemes Horvátországban menni nyaralni az állítólagos olcsósága miatt? . "Én tegnap voltam (Horvátországban), bár munkaügyben. Egy vitorlás hajót kellett a Balatonra szállítanom. Szállást kaptam egy ismerősömtől a yacht klubban egy éjszakára, így az nem került pénzbe. Gondoltam, hogy másnap reggel indulok haza, de ma még fürdök a tengerben és lazulok egy kicsit. Lebaktattam az ingyenes strandra, ahol ittam két korsó sört a parton. 12+12 euróért (4416.- Forintért/db). Ebédeltem egyet 83 euróért, bár ebben is volt ital és tengeri herkentyűk (30.580.- Forint) A napágy bérlés egy napra 30 euro volt ( 11.040 Forint), ami egy kicsit meglepett, tekintettel, hogy 50 euróért (18.400.-Forintért) 20 percet lehetett jetskivel száguldozni. Szóval nem volt őszinte a mosolyom, de tudtam, hogy egy ilyen helyen ne számítsak olcsó árakra és az is igaz, hogy vannak olcsóbb helyek a horvát partokon is. (Persze tudom, a boltban olcsóbb lett volna, de ez itthon is így van). Egyébként azt gondolom, hogy ha az ember nyaralni megy, az nem a garasosokodásról szól. Ha vendéglátó helyre mész az drága, ha a Tescoban vásárolsz, az sokkal olcsóbb). De persze ti csak menjetek Horvátországba, nekem nagyon jó a Balaton."
És mi van az ártatlanság vélelmével - ami ugye ugyanúgy működik a nemzetközi jogban, mint a nemzetiben. Vagy lehet úgy prejudikálni, mint anno a valódi kommunizmusban, ahol előre megírták az ítéletet? Az ártatlanság vélelme nem "hazugság", hanem nemzetközi jogi alapelv, ami - ahogyan hivatkoztam rá - a Nemzetközi Büntetőbíróság alapokmányát képező Római Statútumban is benne van.
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!