Az ellopott közpénzek is egy jelentős megszorítás. Mivel a fontosabb területekre emiatt, mint. pl. oktatás, egészségügy kevesebb forrás, valamint hozzáadott érték jutott.
Én amikor 1997-1999 között építkeztem, semmilyen állami támogatást nem adta. Orbánék kezdték a kamattámogatott hiteleket, amit Medgyessyék elvettek. Én lecsúsztam rólam, mert már akkor félig készen volt a ház. Ezek megint tények.
Van ilyened? Honnan tudod, hogy jár mellé pénz is? :) Gondolom, Orbán nem ebből akar megélni. Egyébként, ha jól értem, ez egy egyházi kitüntetés. Kirillnek pedig van pénze. Nem kevés. :) Nem tudnátok egy ilyent intézni? Lehet, hogy 10-20 év múlva jó áron el lehet adni. Amikor sorkatona volna, egyszer a laktanya környékén valamelyik részeg tiszt elveszthette a Munkás-paraszt Hatalomért emlékérem kitüntetését (Klárikáéknak bizonyára van ilyen, mert az '56 leveréséért és megtorlásáért kapták anno). Én megtaláltam, bevittem a laktanyába és megkérdeztem, hogy nem tudják-e ki vesztette el. Azt mondák, fogalmuk sincs, dobjam el. De megtartottam, és úgy 6-8 éve egy volt megyei nagy munkásőr elvtársnak megmutattam, aki azonnal lecsapott rá, és viszonylag jó árért megvette. :) Szóval kéne egy ilyen orosz kitüntetés. :) . Apró kis cikkrészlet arról, hogy legfelsőbb szinten kik kaptak ilyeneket. :) . "Az akkori Elnöki Tanács elnöke, Dobi István 1958-ban kapta meg a
Munkás-Paraszt Hatalomért emlékérmet. Ugyanezt az elismerést kapta
többek között Aczél György, a művelődésügyi miniszter első
helyettese, Apró Antal, a kormány első elnökhelyettese, Biszku Béla
belügyminiszter, Fehér Lajos, az MSZMP Központi Bizottságának
osztályvezetője, Gáspár Sándor szakszervezeti vezető, Kállai Gyula
és Marosán György államminiszterek és Münnich Ferenc kormányfő." . https://index.hu/belfold/forr4523/
Azért ezt cizelláljuk egy kicsit. A városi CSOK-ra éppen az ellenzék mondta, hogy drágítják a lakásárakat, hozzájárulnak a lakásárak horrorisztikus emelkedéséhez. Ez a problémát megszüntetik a városi CSOK kivezetésével, de a falusi CSOK megmarad, és az összege 50 millió forintra emelkedik, így nagyobb kezdvet kapnak az emberek akár az agglomerációban is letelepedni, építkezni. Ez tény. .
A babaváró hitel összegét megnövelik 10-ről 11 millióra, ugyanakkor korlátozzák - életkorhoz kötötten - annak felvételét, mivel
2024 január elsejétől azok vehetik fel, ahol a házastársak hölgy tagja 30 év
alatt van. 2025 január elsejéig még jogosultak a 40 év alatti hölgyek is, de
ehhez igazolni kell a várandóságot. . Nem etikus mindig csak valaminek a rossz oldalát kiemelni, mert azt hívják negatív kampánynak. Majd biztosan megígéri az ellenzék, hogy visszahozza, és tudjuk milyenek voltak ezek az ígéretek 2006-ban.
Folytatja a kormány azt, amivel rágalmazta az ellenzéket a választáskor: eltörli a CSOK-ot, szigorítják a babavárót. Januártól ugye megszűnt a lakásfelújítási támogatás és az autóvásárlási támogatás. A családoknak tahát nemcsak az a rossz, hogy nem kapnak a gyerekek megfelelő oktatást, fejlesztést és egészségügyi ellátást, már pénzügyileg is szűkül a mozgástér. Mindezt a propaganda finanszírozása érdekében.
Nem vagyok én sem a Fidesz könyvelője, de még tagja sem, és Sorosé sem. De ugye, ha azok a nem párhuzamost pénzből érkeznek külföldről, nem uniós tagállamból, akkor az már nemcsak a magyar, hanem az EU-s normákba is ütközik.
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!