nesze semmi fogd meg jól nem annyira sikerült az értő olvasás ;) mire válaszoltál? mert nem arra, amit írtam tanárbááá vagy ezt tanítja a kis répalé főnököd?
Tehát Magyarországon az állam, az intézményei, a vállalatai, az általuk támogatott álcivil szervezetek százmilliárdos nagyságrendben kampányolhatnak a fidesznek, addig a volt fidesz-párttag által kézivezérelt Állami Számvevőszék az ellenzéki pártok minden pénzét készül elvenni, mert a MZP civil szervezete külföldről kapott pénzből kampányolt. Ilyen aljas, hányadék, mocskos maffia nem pöffeszkedett még ezen az országon. Nap mint nap bizonyítják. Gerinctelen nemezetellenes csicskáik és birkáik pedig tapsikolnak ennek a nemzetromboló bandának és két kézzel zabálják a szart.
Pedig Karácsonynak kellenének a nagy terek, méhlegelőnek és ha netán felújítanák állami forrásból, akkor az ellenzéki vállalkozóknak is jutna, mert Gyurcsány rajt tartja a szemét és bizonyára ezt is elvárja, mint azt, hogy jobban konfrontálódjék a kormánnyal, mert ugye az több pénzt hozna. Ja, nem. A szociálliberális kormányoknál pedig még dilettánsabb és gerinctelenebb kormánya nem volt ennek az országnak. Én is tudok replikázni, ha provokálsz. :)
A tereket az állam vette el az önkormanyzatoktól. Pont, mint a komcsik. Látványosan véded a többszázmilliárdos fideszes gigalopásoknak. A fidesznél aljasabb, mocskosabb kormánya nem volt még ennek az országnak
- Pro primo: Azt, hogy a nagyra nőtt, "éber állapotban nem szoktam vezetni" óvodás mit csinál Budapesten, az irreleváns. - Pro secundo: Akkor még nem volt sem pandémia, sem háború Megpróbáltam egyszerűen írni, hogy megértsd!
mééér nem felcsútra vitték a foci eb-t amikor szétqrták fél pestet a fociszeretők? Tarlóstól miért nem vették el a gépjárműadót a köpcös csüngőhasú varánuszék????
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!