minden megy a közösbe vissza az állam tulajdonába a NER-esekböl lesz közmunkás a maffiatagok dutyiba mennek Sehmet te meg állami könyvtáros leszel nyugdíjas korod ellenére, internet nélkül :)
2. Orbán Viktor titokban szónoklattan órákat vett Mészáros Lőrinctől? (Orbán Viktor beszéde a Megyei Jogú Városok Szövetségének 51. közgyűlésén
2018-ban): „és hogyha a magyar választópolgárok megtisztelnek bizalmukkal, és hagyják, hogy még dolgozzunk (…) akkor az eddig elért eredményünk alapján bátran mondhatjuk, hogy 2018 és 2022 között azt a munkát végezzük el, aminek eredményeképpen 2022-ben Magyarország jól fog kinézni. Most kezdünk jól kinézni, de 2022-ben lehet Magyarország olyan ország, ami jól néz ki, jelentsen ez akármit is. Minden egyes polgára, aki itt él majd Magyarországon akkor, gondolhat úgy magára, hogy a mi országunk rendben van, és jól néz ki.Ez egy reális cél, ide el lehet jutni a mától számított négy éven belül.” Mindkét idézet innen: https://www.facebook.com/kancz.geopolitika
Bizonyára észrevetted, hogy ez idézet, a MagyarNarancsból. Tudod, az idézőjel azt jelenti, hogy máshonnan másolok ide valamit, ami pedig utána zárójelben van, az az idézet forrása. No, próbáld ezeket szépen, lassan sorba-rakni, és talán kijön belőle valami, amiből megérted, hogy nem az én gondolataimat írtam le. :)
1. "Putyin
két regionális alvezére, Orbán magyar miniszterelnök és Vučić szerb
elnök 41 alkalommal találkozott az elmúlt 9 évben, ebből 14 alkalommal
(majdnem havonta egyszer!) az ukrajnai orosz invázió óta"
NAV-nyomozás?.... A dicsőséges nagyuraknál???!!!!!.... Ez valami vicc vagy csak annak szántad???....... Nem röhögted el magad amikor ezt leírtad???.....
"Egy NAV-nyomozás szerint az egyik harckocsi egy magyar felderítő jármű, a
lánctalpas pedig egy betegszállító, amit Mészáros Lőrinc az
osztrákoktól vásárolt." (MagyarNarancs)
Ők soha nem vették el a magyarok munkáját. Nekem is volt filíppino dolgozóm, a közvetlen vezetői azt mondák, hogy a magyarok azt nem tudnák megcsinálni, amit ők a szalag mellett, pedig csak oda kellett figyelni és a megfelelő gombokat megnyomni, hogy minden a helyére kerüljön. Sajnos a magyar munkások nem igazán vállalták már az én időmben sem a műszakokat, különösen az éjszakai "neonfényeset" pedig gyári járatok hozták és vitték őket. Szóval a munkaerőhiányt pótolni kellett. Az ukrán vendégmunkások pedig nem voltak megbízhatóak a munkában és balhéztak a szállásunkon, stb.
Ne incselkedj, nem vagy az esetem! :) Még ha 20 éves, szőke, 170 cm magas, 59 kg-os lány lennél ..... :) Július 15-re már foglaltál helyet magadnak? :-D
Jó reggelt! Tudod, nálam vége az vizsgaidőszaknak, és nem kell reggel
még egy-órára sem bemennem, ma reggel az irodámba sem megyek be
megbeszélni a feladatokat, tehát itthon, a gép előtt vagyok. De 9-kor
megyek el egy-két-órára, mert máshol van munka, meg az irodára is rá
kell nézni azért, ha nem is reggel, hogy mit csinálnak a kollégák. :)
Remélem, telje mértékben kielégítettem a korai kezdéssel kapcsolatos,
kijelentésben foglalt kérdésedre a választ. :)
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!