A te mostani példád és hozzászólásod igazolja mindazon állitásaimat amiket az előbb leírtam arról, hogyan is gondolkodik, hogyan is irányitja ma a kormánymédia a hivőinek a gondolkodásmódját. :) Semmivel sem tudod bebizonyítani azt, hogy másik oldalról ha odakerülnebárki is, akkor az ténylegesen rosszabb lenne mint egy mostani vezető. Annyit tudsz csak írni, hogy egy vicc, miközben fantáziálgatsz, hogy ki, milyen pozicióban lenne biztosan csődtömeg. Írj még csak továbbra is ilyen sületlenségeket, hiszen ennél nagyobb mélységekben már úgysem tudsz lenni.
Föltetted a kérdést és jól meg is válaszoltad. A sok hülye mondja azt, hogy nincs kormányzóképes alternatíva. A szavazatával. Pártlistán: fidesz 3 060 706 szavazat, 54,13% A válaszod erre az, hogy hagyjuk, mert a sok hülyét esélytelen elérni és meggyőzni az állitásaik ellenkezőjéről. Remek stratégia.
Gyurcsány mind a négy kétharmados vereségben benne volt. Szerintem az ötödikben is benne lesz, még a megint más összetételű és más taktikájú ellenzék ellenére is. A gyurcsányozás sikeres és akár van alapja, akár nincs (szerintem van), eddig nem találtak ellene ellenszert. Talán azért, mert nincs is ellene ellenszer. Az őszödi beszédben Gyurcsány a saját hangján ismerte el, hogy elkúrta. Szerintem nem csak rövid távra kúrta el, hanem örökre. tök mindegy, mik a képzeteim vagy a tévképzeteim, nem velem vitatkozol, hanem négy kétharmados vereséggel, ami nem az én egy szem szavazatom miatt jött össze.
Az ellenzék, mint kormányképes alternatíva az egy vicc. Miniszterelnök Jakab vagy az Európai gyesült Államokat akaró Dobrev (mondjuk talán ő még alkalmas is lenne), vagy a kígyózó prímszámprofesszor? Pénzügyminiszter Bertalan, aki szerint a háromharmad az nem egy egész, helyesírási zseni oktatási miniszter Ágica és Ildikó, belügyminiszter füstgránátos Fegyőr, egészségügyi miniszter a receptdíjas Komáromi, honvédelmi miniszter piás Grippen Imre, fejlesztési miniszter Cseh Katka, propagandaminiszter Anna, stb.? No, milyen az ellenzéki kormány összetételére vonatkozó vízióm?
Ami előbbre van, azt könnyebben észreveszik. Ugye arra reagáltam, hogy az csak1akárki szerintem tízszer annyian olvasnák ezt a topicot, ha nudli és én nem szólnánk hozzá. Ezek szerint egyetértesz vele? Vagy inkább az én magyarázatomat fogadod el?
Természetesen mindenki kormányzóképes, mert az államot és a kormányzatot, nem legtetején cserélődő politikusok, hanem az alattuk stabil közszolgák üzemeltetik. A politikusoknak kb az a dolga, hogy megmondják, mit szeretnének, és alattuk intézik operatíve.
A portfólió fórum mindig a hozzászólás idöpontja alapján teszi sorrendbe a topikokat. És attóll még egy új hozzászólás alapján a lista elejére kerül, nem biztos, hogy többen is olvassák.
Hagyjuk már ezt az agymosott fidesz állitást, hogy nincs kormányzóképes alternatíva! Ki mondja ezt? Ki állitja ezt a saját szavazóbázisának 13 éve? Mi mást mondana? A sok hülye meg el is hiszi, működik az agymosás. Soroljuk már fel, hogy a mostani ellenzéki pártok tagjai közül kik azok, akik az elmúlt 20 évben közvetlenül a hatalomban voltak, pl miniszterek, államtitkárok! Lássuk a névsort! Arról honnan tudja bárki is, hogy nem képes kormányozni, aki még sosem volt PÜ, belügy, fejlesztési miniszter stb? Mitől siralmas az ellenzéki választék? Honnan tudod,tudják, hogy egy momentumos, lmp-s,jobbikos, stb fiatal srác nem tehetséges abban, amit tanult? Hogy nem tudná jobban csinálni azt, amit ma pl egy Szijjártó vagy Nagy Márton csinál? Itt a fő gond az, hogy a fidesz kommunikációja olyan jól össze és szinte tartja azokat, akik fogékonyak a mondanivalójukra, hogy ezeket az embereket esélytelen elérni és meggyőzni az állitásaik ellenkezőjéről. Ennyi működik a néphülyités.
Mondjuk az ellenzéknek sem tilos tömködni az idősotthonban lakók fejét, vagy éppen kihirdetni egy szegény faluban, hogy olyan boldog lennél, ha XY nyerne, hogy utána minden háztartás kap 100e Ft-t...
te is nagyon sok minden folott elsiklasz.PLfidesz elso intezkedese az elso ketharmados gyozelme utan hogy atszabdta a valasztokeruleteket sajat erdeke szerint.Mivel a Budapestieket nem tudta ezert ott mindig veszit de sajnos az osszes videkit atszabta igy nagy elonyzhoz jutott azert buszosztatja mindig az embereket mert nagyjabol tudja hol mekkora letszamra van szuksege.
Legalább töltenék gőzerővel az olcsót, hogy így lejjebb vinnék az átlagárát, hogy ki lehessen söpörni onnan végre és normális áron kapja mindenki pl. jövőre. Remek biznisz volt Petike.
Úgy indultak (jól), hogy nemet mondanak az rlmúlt 30 évre. Se Fidesz, se MSZP (DK), se Orbán, se Gyurcsány. Kaptak egy kis koncot, utána DK és Feri már jó volt. Itt lett végük. Innentől már csak a vegetálás jön,majd a kiesés.
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!