Putyin egyik ellenfele is meghalt a Krími hídon Egy orosz bíró is meghalt a Krímben, a kercsi hídon történt szombati robbantásban.
A 42 éves Szergej Maszlov a nemzetközi sajtó szerint független bíró
volt Oroszországban, akinek a nevéhez több fontos gazdasági büntetőügy
is kötődik.
Többek között a putyinhoz közel álló csecsen vezér, Ramzan Kadirov
lányához kapcsolódó ügyben, valamint a Gazpromot érintő büntetőügyekben
is ítélkezett.
A férfi egy fekete Cadillac Escalade autót vezetett, amely a
robbanóanyagokkal megpakolt teherautó közvetlen közelében volt, amikor a
detonáció történt. Rajta kívül három barátja is az autóban volt. Az
autó a robbanás miatt a vízbe esett, mindannyian meghaltak, a víz alól
már csak a holttestük került elő.
Szergej Maszlov legutolsó ügye pont az volt, amelyben Kadirov lánya
is érintett volt. A 23 éves Aisat Kadirovát egy kiadó perelte be. Az ügy
azzal ért véget, hogy a kiadó „váratlanul” visszavonta a Kadirov lánya
elleni perkeresetet.
Az utcai harcászat sérülésekkel és károkkal jár. Ezért sem volt érdemes belekezdeni indokolatlanul. Az összes addigi és azutáni fidesz-nagygyűlés békésen feloszlott. A Demszky-féle városvezetés alatt is összehugyozáták és szarták a fővárost a hajléktalanok. Mi abban a meglepő, hogy az őszödi beszéd kipattanása után ez a Kossuth téren összpontosult? Ha ott összpontosul, akkor ott kell kezelni. Egyébként az őszödi beszéd kipattanása után úgy mentem haza munkából, hogy a Kossuth tér felé kanyarodtam. Nem láttam ilyet és saját hólyagom vidáman kibírta azokat a félórákat, amiket ott töltöttem. Folytasd! A sikertelen állítólagos állampuccsal! Hogyan hiúsult meg?
386 rendőr sérülése is tény, gyújtogatás, mrd-os károkozás is tény, tilosban mászkáló szemét eltaláló gumilövedés is tény. Folyatassam? Sikertele állampuccskisérlet büntetési tétele is 15 év fegyház, ez is tény. Kordonbontás, Kossuth tér összehugyozása-szarása is tény, folytassam???
A Gyurcsány-kormány alá tartozó rendőrség tényleg kilőtt egy szemet. Tény. Az is tény, hogy nem védte meg a tévészékházat. Az is tény, hogy fölösleges, szükségtelen és indokolotlan utcai harcászatot rendezett könnygázzal, lovasrohammal, viperával és gumilövedékakkel a forradalom 50. évfordulóján. Akkorát, hogy máig emlékszünk rá és ráadásul a soros választásokon is van hatása.
"Van valamilyen elfogadható mentséged arra, hogy egy orbánozós topicban orbánozol, de a gyurcsányozást nem bírja a habos-fodros lelked? Van valamilyen elfogadható mentséged arra, hogy a soros, negyedik(!) kétharmad után is Gyurcsányékkal akarod eltakarítani Orbánt?" Nekem ugyan milyen mentségemnek kellene lenni? Valaki "benyögött" egy szemkilövetős Gyurcsányozást, erre én meg reflektáltam, hogy az a tömeg, akinek az első sorára kellett volna lőni, azok feldúlták fél Budapestet, gyújtogattak,rongáltak, fogsztogattak. Marhára demokratikus módon. Én leszarom Gyurcsányt,nem vagyok a híve, nem is leszek soha, sem az ő ideje, sem a jelenlegiek alatt sem a családom, sem én nem részesültem semmi támogatásban, nem vagyok és voltam semminek sem haszonélvezője! Neki is megvannak a maga bűnei, mint ahogy szinte az összes politikusunknak eddig a 32 év alatt! Az, hogy az ellenzék nem tudott megújulni, az sem az én hibám! De az sem az én hibám, hogy 4.-szer a jelenlegi pártot tartják az emberek egyre nagyobb mértékben hatalmon, nem én vagyok az, aki nem látja, nem érti, mi is folyik ebben az országban kormányzás szintjén. Sajnos (vagy nem sajnos), most a lakosság nagy része keményen meg fogja tapasztalni a saját bőrén, hogy hova vezetett az, hogy a jelenlegieknek minden szavát elhitték, és azt gondolták, hogy 4.szerre is ők az alternatíva ennek az országnak a vezetésére.
Ki akartam javítani, hogy nem a nyomozásba kezdő bíróság számoltat el, de sajnos semmi ilyesmit nem írtam. Be kellene látnom, hogy jogállamban igenis Gyurcsány, Orbán vagy Kuncze számoltat el?
Nem mindegy mennyi az euró neked??? Itt FO$rinttal kell fizetni népNEMZETHHY mélYkERESZtény FO$földén élünk betyárkörte a hivatalos fizetőeszközünk, ami: https://imgur.com/a/d8augKH
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!