Tévedés. A bíróság a végső döntést hozza meg. Soha nem kezd maga nyomozásba, hanem felkéri az arra illetékes szervet - ügyészség, rendőrség. Viszont azoknak, akik nem tudják, elmesélem, hogy PP első főügyészsége után a kiemelt ügyek főosztályvezetőjeként húzta meg magát az ügyészségen belül. Mint annak vezetője. A befolyása részben megmaradt. PP annyira felépítette már az ügyészséget maga köré az első 6 évben, hogy a következő legfőbb ügyész is nehezen tudott benne közlekedni.
A Gyurcsány-kormány alá tartozó rendőrségnek meg kellett volna védenie a tévészékházat. Ha Torosczkaiéktól, akkor tőlük. Jogállamban nem Gyurcsány, Orbán vagy Kuncze számoltat el, hanem a bíróság.
Ja. Talán nem kellett volna Torosczkaineak odacsődíteni futballhulligánokat akikkkel ez előre le volt játszva. Gyurcsánynak elszámoltatni kellett volna már előbb!!
Törölt felhasználó2022. 10. 11. 13:41
Na, a mai nap eredménye, hogy megtudtuk, a vörös gróf társadalmi munkát végez. Már csak a munkaadót kellene felfednie! :)) Habár sejtjük, valahol Rogán és Habony epszilon sugarú környezetéből érkezhetett a felkérés.
A Gyurcsány-kormány alá tartozó rendőrségnek meg kellett volna védenie a tévészékházat. Mi volt ez a sikertelen, őszi, erőszakos állítólagos, állampuccs és mitől lett sikertelen? Milyen lett volna, ha sikerül? Ez elszámoltatásnak erős híve vagyok, oldaltól függetelnül.
Már írtam a fidesz kommunikáció alapja, egy kis piszok felnagyÍtása, morzsolgatása, gurgulázás, napirenden tartása amivel minden más szennyet el akarnak takarni.
"És azt a stílust milyen "nagy arcnak" minősíted, amikor vaki vörös grófozik és hazudozással vádolja a másikat? Az belefér és szerénységbe és a korrekt vitastílusba nálad?" . Bocs de védd meg saját magad másokkal szemben. Te ENGEM próbáltállehazugozni illetve kioktatni és ezért ( és csak ezért ) írtam amit írtam. Normál esetben neked se írom le másokkal hogyan beszélj é másoknak se hogy másokkal hogyan beszéljenek. Sőt ha az utóbbit nem írod akkor se írtam volna a témában mégha velem szemben is használod. De amikor te kéred ki tőlem azt amit te csinálsz gondoltam megjegyzem hogy inkább rád illik az.
Soha nem bocsátom meg hogy nem számoltatták el az akkori hatalom a 2006-os sikertelen állampuccs vezetőit, felbújtóit, 15-15 év kb a taksa. Akárcsak Kunczénak, hogy 94-ben a székházlopás is megtorlatlan maradt. Mindegyikben részt vett hazánk legnagyobb politikai bűnöző gazembere. Ha nem beszari az akkkori hatalom, ma nincs fidesz, nem lopták volna szét az országot. Szóval ki a hülye???
Nem kellett volna Gyurcsánynak és a hatalmon lévő szociknak a sikertelen 2006-os őszi erőszakos állampuccsistákat elszámoltatni ? .. A törvényben az ilyen cselekedetre 15 év börtön van írva. Ki volt a debil és ki az a segg aki mai napig kussol ezekről?? Gyurcsány absz alkalmatlan politikusnak - képtelen 15 éve kezelni az ellen irányuló karaktergyilkot, mintha élvezné!!,- szakembernek kiváló, de ma nem szakember hanem hatékony politikus kell. Ez rávetül Dobrevra, dk-ra és ez ellenzékre.
Maradjunk annyiban Ocsmány Vigyor és bandája sikertelen erőszakos állampuccskisérlete 15 év börtönt ért volna ha gyurcsány nem beszari lótetű, és ezek szemkilövetőznek miközben 386 rendőr sérült, 44 súlyosan és ezen felül sok mrd-os krt okoztak.
A Gyurcsány-kormány alá tartozó rendőrségnek meg kellett volna védenie a tévészékházat. Ha a huligánoktól, akkor a huligánoktól. Nem védte meg. Szerintem szándékosan nem védte meg. Arról senki nem beszél, hogyan foglalták vissza a rendőrök a tévészékházat, de gyanítom, hogy nem ostrommal. Arról sem beszélnek, hogy a"huligánok" miért nem tudták megvédeni az általuk elfoglalt tévészékházat. A Gyurcsány-kormány alá tartozó rendőrségnek meg kellett volna védenie az engedélyezett fidesz-nagygyűlést is. Sokkal kisebb balhé lett volna, ha a rendőrség nem rendez utcai harcászatot. Van valamilyen elfogadható mentséged arra, hogy egy orbánozós topicban orbánozol, de a gyurcsányozást nem bírja a habos-fodros lelked? Van valamilyen elfogadható mentséged arra, hogy a soros, negyedik(!) kétharmad után is Gyurcsányékkal akarod eltakarítani Orbánt?
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!