""és engedd kérünk, hogy végtelen irgalmasságoddal találkozzanak, mielőtt igazságoddal kellene szembesülniük." Szerinted ez mit jelent ?"
krida szerint ez azt jelentheti, hogy lehet olyanokat hazudozni, hogy "ha libsik kerülnek hatalomra, változik a helyzet, nem mondhatom el, sőt beverik az ember fejét, kilövik a szemét, börtönbe csukják, kirugják a munjahelyéről".
Belül te is érzed, hogy nem csak anyag vagy. Ítéletkor a következő dolog a legfontosabb: "Aki tehát vallást tesz rólam az emberek előtt, arról majd én is vallást teszek mennyei Atyám előtt, aki pedig megtagad engem az emberek előtt, azt majd én is megtagadom mennyei Atyám előtt."
Ettől függetlenül egy nap majd te is ott állsz előtte, ahogy az Írás mondja: "És amint elrendeltetett, hogy az emberek egyszer meghaljanak, azután pedig ítélet következik." Ez lesz az igazi megmérettetés...
Abban az átkosban:Hétfőn reggel a pártitkár oda áll Józsi bá elé."Igaz-e Józsi bá,hogy vasárnap misén volt?" "Igaz,de szombaton pártgyűlésen voltam." "És igaz-e,hogy a sublótban tartja a bibliát?""Igaz,ott van a pártkönyv alatt." +És az igaz-e,hogy mebcsókolta a feszületen Jézus lábát?""Igaz..De megcsókolom én a Tiadet is,csak előbb tegyenek fel oda."
Keresztény hitedben korlátozott valaki mostanában, a hitgyakorlásodban korlátozott valaki ? Mégis itt ítélkezel a "libsi-idiotizmust hirdető" emberek ellen. A "ki kit utál jobban" játékban az élen állsz, pedig állítólag "hithű keresztény" vagy.
Emberek megbélyegzése nem fér bele, szerintem ezt Te is érzed :) Az, hogy mi az igazság, azt mindenki maga ítéli meg. Senki se beszélt a hit ellen: a vörös hajú homi is keresztény. Ahogy a négerek is emberek! A házassággal is egyetért mindenki, nemtől és identitástól függetlenül sokan élnek boldog házasságban.
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!