Nem tudom hogy kiket értsek az elit alat. Itt egyáltalán nem számít kiváltságnak a Pfizer, azt tapasztaltam hogy jutott belőle akárkinek. Minden ismerős és rokon azt kapott. Amúgy meg nagyjából hátszél nélküli hétköznapi embereket láttam ma. Ott volt még a Dunántúli Regionális Vízmű képviseletében egy csomó kék vakondnadrágos szaki. Volt két ellenszenves agyontetovált kidobólegény forma, de végülis nem távoztam rosz szájízzel.
"nem tolerálják, ha ellenállsz" - a megtérés a te érdeked, és egyben a legnagyobb befektetés lenne a saját életedbe. Amíg ezt nem ismered fel, addig persze mást mondasz. Nekem életem legjobb döntése a megtérés volt.
Olvasd el az Apostolok Cselekedeteiben (Biblia) Saulus megtérését. Hogy lehetséges az, hogy valaki, aki megrögzötten és elvakult fanatikus módjára üldözte Krisztus követőit, maga is Krisztus követőjévé vált? Erre logikus magyarázat nincs, csak az, hogy ő maga is találkozott Krisztussal...
"Amíg kevesen haltak meg a járványban, addig a kormány a járvány elleni védekezés sikerét a halálozások arányában mérte. Amikor sokan haltak meg, akkor az orvosok és az ápolók lettek a felelősek. De valójában korábban is jóval többen haltak meg, mint ahogy tavaly tudtuk. "Én a halálozások számát nézem elsősorban. Tehát a védekezés sikerét Magyarország emberéletekben méri" – érvelt Orbán Viktor tavaly szeptember 4-én." A védekezésnek a sikerét a halálesetek, illetve a megmentett életek számában tudjuk mérni" – folytatta a miniszterelnök egy hét múlva.Az orvosok és az ápolók felelőssége lett egy időre Decemberre viszont súlyosbodtak a halálozási számok. Onnantól pedig már nem a halálozási mutatóban mértük a védekezés sikerét, az egészségügyi dolgozókra hárította Orbán Viktor a felelősséget.Például decemberben parlamenti kérdésre válaszolva a miniszterelnök kijelentette, hogy a járvány súlyosbodása miatt a"a kormányt semmilyen felelősség nem terheli."Aki pedig ezt firtatja, az valójában az orvosokat és az ápolónőket támadja, azt feltételezve, hogy ők nem végzik rendesen a munkájukat."
Jan.6 óta türelmesen vártam erre. Sok stresszt nem okozott, de ma reggel kurvára felháborodtam, hogy megint megkerüli az oltási sorrendet. Végül jól alakult, o1g bekaphatja.
Jókor voltam jó helyen. Az ESSZT hibája miatt lehetett személyesen bejelentkezni. Anyósnál vagyunk Tapolcán, kb 60 ember csődült össze az oltóponton, nekünk a szomszéd "súgott". Az eredeti regisztráció az alapfeltétel.
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!