Úgy látom, hogy 3-an megtettük már itt a téteket, kérdés amcsik mit kezdenek ma. Sajnos amíg be nem zárunk, addig úgysem fog kiderülni az igazi irány, szóval lutri az egész, ahogy szokott lenni mindig.
2.660 egy fontos szint, ezt ha töri, akkor jöhet a 2.560. Innen illene egy felpattanást produkálnia, ha már elkezdtem longolni :))) Hajrá Satendra! Célár: a csillagos Satendra ég
Beírta a 4.4-es szintet :))) Mikor ment 3.7-ig akkor nagyon bejött neki, még a gap upot is jól eltalálta. Persze, ha sokáig írja a bullt, előbb-utóbb egyszer csak bejön.
Natgasweather oldal is próbálja támogatni long oldalon, nem nagyon szoktak ilyet csinálni, beraktak egy 8-15 nap kitekintést: "Cold air will arrive across the Midwest & Northeast Fri-Sun with lows of -0s to 20s. 8-15 Day Outlook (Feb 10-17): The Midwest & Northeast will see a mix of mild & cold conditions as weather systems Overall, national demand will be LOW through Thursday then increasing to HIGH Sat-Sun."
Amcsi premarket 15h-kor nyit, ha azok is elkezdik lefelé verni, akkor tényleg 2.550-ig megy mindenféle korrekció nélkül. Én a 14-15h közötti mutyira gondolok, azok küldték meg le. Ezzel általában ellentétesen szokták mozgatni az amcsik, amikor is-is helyzet van. Meglátjuk.
Elkezdtem tankolni longot.. megérzés, semmi egyéb, mivel logika nincs benne. Időjárás elkezdte a longot támogatni, eddig totál shortos volt, talán lehet felpatt..
Hát ezt jól megtolták le... tényleg nem számít az időjárás, berezeltem tőle, hogy jönnek a hidegek és venni kezdik, azért zártam a shortot. Korai volt úgy látom.
Valóban nem csak az, ki tudja, hogy a nagyok mire játszanak, olvastam már azt is, hogy jó nekik az agyonshortolás, illetve kiszórás, mivel akár egy évre vagy évekre előre megteszik tétjeiket. Pl. a 2020.04 havi kontrakt ~2.4-en mozgott múlt héten, ha abból bevásárolt, majd tudja szórni 2.7-2.8-ról jövőre, stb.
miattad izgultam nehogy emelkedjen és ráfázz a nagy pozíciódra, akkor inkább bukjon az én kicsim, de elhárult az emelkedés akadálya, hogy zártál, legalább 2,85 kéne
Olaj és Gáz
Ugyanakkor elég jó kis forgalom megy bennük, certiben is és forexen is és jók a lehetőségek is benne (nyerni is és veszteni is.) :)
Lehet a kutya sem jön be, meg látjuk.