Sajnos én nem gondolkodhatok ilyen hosszú távban. /cfd miatt / De ha felvilágosítanátok arról, hogy milyen kereskedési formával lehet beleülni egy hosszabb pozícióba úgy, hogy a leendő nyereség ne csak a kereskedő cég által felszámított költsegekre legyen elég, azt megköszönném. A ma 21.30 kor megjelent spekulatív nettópozíciókból mire lehet következtetni?
Úgy látszik tévedtem. Visszatért a 4-hez. Ez viszont egy fontos szint, itt valószínűleg itt tudnak még mennyiséget venni a nagy játékosok egy utolsó menetben. Körülbelül egy héten belül kitörést várok felfelé.
Nem nagyon kerestem. Ha beleásod Magad, és itt közzéteszed, a többiek megköszönnék (én nem tervezek váltani). Magyar embernek magyar futures szolgáltatót! (Thomas Peterffy magyar származású)
Javaslom, ne a gázzal kezdjél. Nagyok a kontraktusok értékei és nagyon nagyok az elmozdulások, tele gapekkel. Arany (MGC) mikro, kukorica, szója, búza mikro. ZC, ZS, ZW. Most például a kukorica nagyon szépen mozog, de rövidesen szója is jó lehet. Ezekben kisebb a kontraktusok és jobban olvashatók a chartok.
Kifejezett érzékem van certit napi minimumon adni... de ma is csökkent a kosárkám, úgy látom holnap is fog!! De csak a készlet 5%adom most... Már keresem a visszapontokat is.. 4.0köré még bármikor visszajön szvsz..
Olaj és Gáz
Ugyanakkor elég jó kis forgalom megy bennük, certiben is és forexen is és jók a lehetőségek is benne (nyerni is és veszteni is.) :)
Lehet a kutya sem jön be, meg látjuk.