Bizony-bizony... Hát én a sötét oldalnak a shortot tartom, mert ellenkezik a józan eszemmel, hogy olyat adok el, ami nincs is. Én ezt csalásnak hívom a való életben.
Úgyis elindul majd abba az irányba hamarabb, amerre húzni-tolni fogják.. a nagyok már tudják, hogy mit akarnak. Múlt héten is annyira "vicces" volt, hogy meglökték előtte lefelé fél órával, pedig még a "halandók" semmit nem tudtak.
Mondjuk minden elemző azt írja, hogy rossz a funda, mert sok a termelés, és gyorsan pótolják majd a készletet... de hova esik majd akkor ez alapján? 1.2-re?
Én bízom még egy meglepiben ma, pl. hogy csinálnak egy nagy csavart, mert mindenki 2.5-re várja, és megtépik innen, a shortzárások viszik fel, longok nyílnak, aztán onnan küldik majd le 2.5 alá....
Most sajnos én is ebbe a cipőbe kerültem. Lesz ami lesz. Vagy dupla, vagy negyed zsuzsó. Ugy vagyok vele néha kell kockáztatni. Én még reménykedem a február közepében. De alapvetően remény. Chichagoban majd be fagytak, de gizin nem látszott meg. Ez van.
Nagy a kockázat, de ha dobom most, és feltépik mint állat, akkor meg nem fogom tudni utolérni.. persze, ha bezúzzák, akkor meg game over, viszont akkor még a TL45 is veszélyben lesz, mert a funda most bullos, mi lesz, ha az fordul medvére..
Olaj és Gáz
Ugyanakkor elég jó kis forgalom megy bennük, certiben is és forexen is és jók a lehetőségek is benne (nyerni is és veszteni is.) :)
Lehet a kutya sem jön be, meg látjuk.