Na helló!Hát olajat is felnyomták persze az sp is felment,tudtam,hogy ez lesz.Remélem a FED kamatdöntése után alábbhagy az örömködés.Gáz stagnál jelenleg.EUR/HUF longot is kivágom holnap.Nem értem miért jó az erős forint a magyar gazdaságnak,meg a hazai részvénypiacnak(lásd OTP gyengélkedése).Export és a külföldi befektetők miatt biztos nem.Mindegy tévedtem.
Hát ez a mai gáz lófütty volt.Pozit nem nyitottam benne újra.Nap végén egy kis daxli longom kiment,persze ezt is 5 után meghúzták fel.Eurólongok egy részét nyerővel ill. kis bukóval zártam.A többi tartva,remélem elgyengül a forint a közeljövőben.Sp shortot nem tudtam nyitni 2.660-ig nem jött fel.Gondolom majd ezt is 5 után húzzák meg.Otp longok egy részét zártam a többit tartom 11600 felett adnám.Olaj shortból is zártam,ill feljebb vissza is vettem.Drukkolok Neked! :-)
Olajshortom van,de persze amik longolják öt után,hogy jól érezzék magukat.54.45-53.80 között nyitottam shortokat.Tartani tudom,mert a certi K.O ára 63 dollár körül van.Venezuelában ha rend lesz,akkor az olajár is esni fog,ezt gondolom.
:DÉn megvárom a februárt, hogy ott hogyan kezd a gyertya... hetes, havi. Nagy mozgás lehet már nem is lesz nyárig, hanem ez a szenvedős, nincs irány oldalázás, szívatás.
Nem is néztem, mondom lesz, ami lesz, már kiráztak volna. Most ülök le majd gép elé, hogy záráskor döntsek. Szopatják EUt az amik, szeritnem szépen skalpolnak rajtunk.
Gizit nézd meg a 30 pontos sávon belül tartják.Egy fel-le szúrás sincs benne.Máskor mozgatják rángatják 50-100 pontokat fel-le,most meg semmi.A jó édes amerikai....-t!
Olaj és Gáz
Ugyanakkor elég jó kis forgalom megy bennük, certiben is és forexen is és jók a lehetőségek is benne (nyerni is és veszteni is.) :)
Lehet a kutya sem jön be, meg látjuk.