Gyakorlatilag ugyanazt a pályát járja be mindkettő.Idővel szétválnak,de mint lejjebb írtam a certi is a februárival együtt mozgott pénteken is.A certi hamarabb zuhant mint a márciusi árfolyam,az okát nem tudom,de így volt,S szerintem lesz is még a fordulónapig.
És most jön az elmebeteg kérdés. Előre is bocs. Most a certi a márciusi határidős jegyzés figyeli. Arra milyen hatása van egy január végi - február eleji hidegfrontnak? Azt értem, hogy a prompt árat befolyásolja, még azt is, hogy egy közeli határidőt. De egy -ebből a szempontból- ennyire távolit?
Közel 1,8 milliárd eurós nettó adózás utáni eredményt érhetett el 2018-ban az Erste Group - közölte az osztrák bankcsoport, amely részletes számait és kilátásait várhatóan február 28-án teszi közzé. A délutáni hírekre 3,3%-os pluszba lendült az árfolyam a bécsi tőzsdén. szivesen erste.....
Most már jól mutatja az is 302-304 a két oldal. De tény hogy 10 perce még rossz volt. Rá is akartam csapni csak jött egy telefon és mire befejeztük már a 270en 300lett
Az Ebhenhubtl45-ös árfolyama még mindig nem helyes, egyszerűen nem lehet a tegnapi alatt, ha a földgáz árfolyam ma magasabban van.A 46-os talán már rendben van.
Nálam sincs. Ez érdekes, írtam én tegnap (most sokadszorra írom már le tudom), hogy valami gebasz volt az árjegyzéssel, én pl. tegnap már mást láttam mint a többiek, totál máshogy mozgott nekem az árjegyző, kb. 3-4 Ft eltéréssel! Na közben, ha infópanelt megnyitom, ott látom! TL45-nél pl. 279-281 most. TL46-nál 159-161Ft! De maga a certi nem megy a netbrokiban!
Sziasztok! Én is köszönöm az infókat és a segítséget, nekem is volt reggel TL45-ös pakk, el is adtam amikor újra lett jegyző. 7% nyerő zsebben. Köszönöm mégegyszer
Olaj és Gáz
Ugyanakkor elég jó kis forgalom megy bennük, certiben is és forexen is és jók a lehetőségek is benne (nyerni is és veszteni is.) :)
Lehet a kutya sem jön be, meg látjuk.