akkor mindjárt vaszek még én is hozzá :D :D :D 50k 10-en és akkor az átlagom 45 - 100k. hátha jövő héten felmegy 100-ig (ha nem ütik ki, amit nem tudok elképzelni sajnos.) és akkor dupláztam egy jót. na legyen így srácok!
hát már elengedtem. majd legközelebb visszajön valami máson. az évem hála istennek így is bőven jól alakult. még jó is ha bukik, nem kell annyi adót fizetni... pfffffff.....
Persze, azért vettem vissza itt, mert már elkönyveltem én is mikor leküldték 2.876-ra, hogy KO. Az adat előtti felhúzásra várnék inkább, hogy eljátsszák most az ellenkezőjét, mint ami ésszerű lenne. Szar lesz az adat olyan tekintetben, hogy közeledik a nullához és nincs nagy készletcsökkenés, és amíg szórják be a longokat, a nagyok tudják zárni a shortokat, ami felviszi.
fu azért ezt látni 80-ról. mondjuk itt már majdhogynem mindegy, hogy 15 vagy 5. mármint na értitek.... ha elindul visszafelé és eladom, tökön szúrom magam, ha meg beszakad, akkor már szinte mindegy.... jöjjön egy jó adat délután és amik porszívózzanak fel mindent.
Olaj és Gáz
Ugyanakkor elég jó kis forgalom megy bennük, certiben is és forexen is és jók a lehetőségek is benne (nyerni is és veszteni is.) :)
Lehet a kutya sem jön be, meg látjuk.