Totálisan kamikaze akció így van. Hét elején eltemettem már ezt a pénzt, így végül is most már akkor All in, mindent vagy semmit akció van, 2.850 fogja vagy nem, ez itt a kulcs. Áh, többet ilyet nem csinálok az biztos.
Jézus. Ha ezt megúszod soha ne csinálj többet ilyet. Nagyon csalókák az ilyen optikailag alacsony áron vételek, és bár annak tűnik, irracionális kockázatot vállalsz a leátlagolással (most a 20-on vett pakkoddal is simán bukhatsz akár napon belül 80%-ot, az meg már nem kis pénz így karácsony előtt)
csak vigye át 2,872-őt és óráson zárjon felette. én több pénzt már nem tudok bele tenni, mert azért ez még mindig rizikós nekem. csak abban reménykedem, hogy elindul végre felfelé.
hát gyerekek szurkolok, én ma még nem vehetek, talán holnap, nem fognak kiütni nyugalom, egyszerűen arról van szó, hogy én holnap reggel szállok be, és tökéletes beszállót akarnak nekem:))
Olaj és Gáz
Ugyanakkor elég jó kis forgalom megy bennük, certiben is és forexen is és jók a lehetőségek is benne (nyerni is és veszteni is.) :)
Lehet a kutya sem jön be, meg látjuk.