Hát haver itt a héten lesz felmenetel és egyenlőre a jóslatom beválni látszik amennyiben USA 2.950 felé zárna ma.Persze holnap is izgalmas fel-le mozgások lesznek,de ha nem verik le 2.900 alá csütörtökön akkor bármi jó lehet nekünk.KO veszélyt én továbbra sem látok.Jó beszállót,na léptem kezdődik a BL.
Basszus hamarabb elment a hozzászólás. Szóval. Igen! Sőt 2.876on dupla alj lehet, aztán szép kis felmenet jövő héten! Csak élje túl a TL43. Nem bánom ha magasabban tudok kevesebbet visszavenni, csak ne legyen kiütés veszély.
ha adod hétfő reggel és nem veszed vissza, na a kasza az lett volna és mondjuk itt veszed vissza, sztem nem ütik ki, miért is tennék, nem is olyanok ezek...:)
Igen,mint mondtam 2.900-2.950 közötti záróár bőven jó!Ugye 2.900 alatt most voltunk napi mínimumon 2.885-n volt a napi min.,2950 felett is voltunk 2.96-n volt a napi max.Én a mai zárót 2.920-2.930 környékére várom.Ha 2.950 felé zárnak ma a geciládák az longos lenne óráson a BB felső széle 2.955-nél van
Sajnálom a bukód,de logikus lépés volt és ,ha holnap visszaszállsz és tényleg felbaxxák végre 3.200-ig legalább akkor a -5 misiből akár 10 misi plusszod is lehet!Én például már csak 50%-s bukóban vagyok a nap elején még 80%-s bukóban is voltam!Semmi pánik kedves gáztársak!
Olaj és Gáz
Ugyanakkor elég jó kis forgalom megy bennük, certiben is és forexen is és jók a lehetőségek is benne (nyerni is és veszteni is.) :)
Lehet a kutya sem jön be, meg látjuk.