Nem lopnak ki semmit. Teljesen kiszámíthatatlan az eltérés mértéke, ami mindig attól függ, hogy mekkora különbség alakul ki a két kontraktus között az átvezetésnél, és az mennyire tükrözi a valós piaci árat, azaz utána tartós marad -e.
Szia. Nekem is az van 4ruc 2x-es tőkeáttétes,én visszaszámoltam az utolsó évet és elég érdekes dolgok vannak benne.PL:2013 dec19 gázár 4,46$ Etf ár 0,034eur,2014 nov25 gázár4,436$Etf ár0,034eur,tehát majdnem eltelt egy év és ugyanolyan gázárnál ugyanaz az Etf ára,tehát itt véleményem szerint nem loptak ki semmit.De van rossz példa is: 2013 aug.9. gázár3,216$ Etf ára 0,025eur,2014 dec 22 gázár 3,208$, Etf ára 0,017 eur ennél a példánál több mint 40%-ot kiloptak 16 hónap alatt.Nem tudom miért van ez így,lehet valamit elszámoltam???Valakinek észrevétel???
köszönöm az "együttérzést"! tőkeáttétes ETF-em van, zt kiütni nem fogják, viszont Veterán kollégánk szerint havonta 20%-ot "kilopnak" a pénzemből (árfolyamváltozás nélkül is)
2.263 a long certi kiütési ára. Na ha pont azelőtt fordulna s menne 3 dollár fölé az kb 8-10* pénz lenne. Persze ezek a kiütési árak valahogy mindig bevonzák az árfolyamot. Valószínüleg kint is ugyanilyen certik vannak s direkt kiütik őket, lásd a legutóbbi 2.783-s fordulást.
Olaj és Gáz
Ugyanakkor elég jó kis forgalom megy bennük, certiben is és forexen is és jók a lehetőségek is benne (nyerni is és veszteni is.) :)
Lehet a kutya sem jön be, meg látjuk.