Már többször érdeklődtem, hogy hogyan lehetne kikerülni a magyar bróker cégeket és a certit leváltani valamilyen másik konstrukcióra, de valahogy nem tetszett egyik sem.Certi helyett mindenki a cfd-t emlegeti. Vázolja már fel nekem Valaki legyen szíves, hogy az miért jó és hol lehet vele kereskedni? Lehet külföldön kellene számlát nyitni, de hol és lehet-e itthonról? Vagy csak tanuljam meg az erste ügyeskedéseit és próbáljak meg élni vele?Az én koromban már nincs energiám meg nem is vagyok hozzászokva ahhoz, hogy mindenkiben az ellenséget keressem./Akkor meg ne tőzsdézzek..../ Köszönöm!!
no, de, nekem nem kiütős olaj certim van sok, ami dolláros, ha esik a dollár esik a certi is...tehát nagy rally kell h ellensúlyozza, az összes cucc dolláros amibem olajat tudsz kereskedni, ezt h látod...?
most épp nem abba az irányba mennek a dolgok. az a kérdés, hogy Trump hajlandó-e bedönteni az egész amerikai gazdaságot a dollár gyengítése érdekében, vagy megelégszik a habzó szájú tvitter üzenetekkel.
"hát ha ezt" a múltévi mélypontra extrapoláljuk akkor akár jóval 200 USD fölé is elmehet az elkövetkező években a móka
de azért azért azt kihangsúlyoznám, hogy ehhez GYENGE DOLLÁR kell, pl. Trump apó álljon rá a hitelből finanszírozott infrastrukturális projektjeire (végül is ezt ígérte a kampányában) és Yellen néne nyomtasson neki ehhez egy rakás pénzt (a FED mandátumában benne van a "gazdaságélénkítés" szóval ez egyáltalán nem lehetetlen)
Olaj és Gáz
Ugyanakkor elég jó kis forgalom megy bennük, certiben is és forexen is és jók a lehetőségek is benne (nyerni is és veszteni is.) :)
Lehet a kutya sem jön be, meg látjuk.