A számozástól tekintsünk el (még mozoghat, mint általában, csak nekem szolgál némi támpontként), de azért a tegnap* valószínűsített (abc) korrekció, "hagyományos" értelemben sávból való letörés kezd eddig igazolódni. http://keptarhely.eu/view.php?file=20211209v00xb9s1y.jpeg Hasonlóképpen a "hagyományos" eszköztár mellett működik most az olaj és az ezüst is szerintem. . Ez a cikk valóban elég bullos nézetet sugall, én még kicsit szkeptikus vagyok. . *"Az elmúlt másfél nap mozgása simán lehet abc korrekció, ami után ismét esés jön..."
Én azt a határidőt nem tudom kereskedni, nem is figyelem, bár a rollovert valóban érdemes követni, gyanús volt, amikor a gáz is leszakadt, sorra a többi határidő is messze az aktuális alatt volt, azóta meg csak esik meg esik, de már lassul a tempó. Olaj rövid távon is mintha egy abc korrekcióban emelkedne a 62,5-ös mélypont óta. Egy csatornában jött vissza eddig, de a "c" ágban már csak a csatorna alsó felében emelkedett, a középvonalat is éppen csak érintette. Azóta ki is esett belőle, de még tudott csinálni egy gyenge új csúcsot egy ED-vel. Az előző mélypont meg még kicsit mélyebbre is ment, mint a #45357 hsz-ben írt 63-64 dollár körüli becslés. (A poszt idején még 78-nál jártunk.)
Vagy nem, és haragnak haragjával jönnek az olajban és a gázban. Ha megnézed pld olajban a 2025 ös kontraktust ott masszív kitörês van , itt lehet a kovid variánssal fékezni ideig óráig illetve bohóckodni.
itt nincs szó tiszteletlenségről csak észrevételt tettem szerintem ! Amúgy meg igen mindent figyelemben kell venni de a főszempont a saját stratégia. Hasaltam egy nagyot ezen az ng-én de az egyik ok az itt felvonultatott elliot chartok voltak . Csak én vagyok a hibás nem akarom ezt másra kenni ezeket a dolgokat amit megírok azért teszem mások okuljanak belőle! Nem szabad bedőlni semmilyen hokuszpoknak ! Az egyszerű dolgok a nyerők! Trend támasz alakzat !!!! Aki ezt másképpen látja lelke rajta !
Ne haragudjatok, de mióta pomperj chartjait kovetem, eleg sok gondolatbeli nyitasomat vetettem el es milyen jol tettem. Szerintem legyen sajat strategia, amit kiegeszitetek masok otleteivel. En pl alakzatoknak nem vagyok nagy hivoje, de megis orulok, amikor vki irja szerinte mit latni a charton. Izlesek es pofonok, de tiszteljuk a masikat. 🙂
Mögé nézek? Ott van a Te hozzászólásod felett berajzolva, piros mező a kaszinóban fel, fekete meg le. Vagy ez vagy az 😂 Jah nem, még lehet ződ nulla is.
Az a helyzet az alakzat kereskedés még mindig jobban működik mint az Elliot ! És azt is megmondom miért mert mikor az alakzat rajzolódott Te és az elliot társaid 7 dolláros ng árat írtatok ezzel volt tele a fórum. Igy van ? És ehhez nem kell összevissza megnevezni a hullámokat . És újra számozni . https://invst.ly/wu3qj
Igy van .-) de itt is vannak akik kevesbe tudnak chartot olvasni, ugyhogy nekik azert bele rajzoltam a nyilakat, hogy miert nem mindegy hogy a 3.40 letorik vagy nem. . Mert ha folotte marad, akkor piros ALT eset van, es sokkal nagyobb a valoszinusege hogy felfele megy. HA meg letori at a 3.40 eddigi eros supportot, akkor sajna annak nagyobb a valoszinusege, hogy meg tobb hetig esik. (aztan utana persze megfordulhat felfele) Egy tradernek az ilyesmi nem mindegy, de a pozicios invesztornak se. , http://keptarhely.eu/view.php?file=20211208v00x3e3b.jpeg
Ha mögé nézel, akkor mindegy, hogy piros, vagy fekete, új csúcsot vár, akár 4-es jött le abc-vel és 5-ös hiányzik még, akár a B épül (szintén abc-vel), mert akkor meg a C van hátra. A gond az, hogy nem látszik hol fog fordulni. Az elmúlt másfél nap mozgása simán lehet abc korrekció, ami után ismét esés jön...
Nem én voltam a vevő certiben, meg nem is jövök büntetni 😀 Ma volt kis időm, beleolvastam a fórumba, meg ránéztem, hogy mizu a világban tőzsdei szempontból.
Olaj és Gáz
Ugyanakkor elég jó kis forgalom megy bennük, certiben is és forexen is és jók a lehetőségek is benne (nyerni is és veszteni is.) :)
Lehet a kutya sem jön be, meg látjuk.