Amíg lefele tart (LL,LH), addig minek? Legfeljebb rövid kontra, szűk stop mellett, de akkor nagyon észnél kell lenni, erre pl a certi - a rövid nyitvatartási idő - miatt szint alkalmatlan, extrém a kockázat vele.
Dec. 2. óta mintha abcde-t építene. Ha validál, akkor abból már ma letörhet és jöhet a talán utolsó hullám lefele. A 63-as certi ez esetben veszélyben lehet, ha fordul is előtte, akkor is kevés maradhat belőle.
A 2 hetes előrejelzés kicsit hidegebb lett de csak januárra jön meg az igazi tél. Amíg a 4 tartja addíg van esély a felmenetelre de most minden kicsit rizikósabb.
nagyon kihalt lett ez a fórum hiányoznak a profi elemzők reméljük nem véglegesen távoztak innen, én nem bírtam ki és vásároltam gáz longot kicsit többet, és benne is maradtam, mint tegnap akkor rossz este volt, de szép reggel lett, remélem most nem fordított....szép hétvégét mindenkinek
Szép reggelt mindenkinek 201-en el is adtam tegnap este nem gondoltam volna, 180Ft körül lehet veszek, aki nem akar kockáztatni ne a 3,7-es kiütésüt vegye
Olaj és Gáz
Ugyanakkor elég jó kis forgalom megy bennük, certiben is és forexen is és jók a lehetőségek is benne (nyerni is és veszteni is.) :)
Lehet a kutya sem jön be, meg látjuk.