Azért mert hosszú távra akarok befektetni, és arra nem jó a turbo. Nincs időm, tudásom, hogy napi, heti szinten kereskedjek. Meg egyébként is azt szerencsejátéknak tartom. Bármikor jöhet egy hir, teljesen váratlan helyről, amit a piac teljesen váratlanul előtérbe vesz.
A turbókkal az még a gond, ha kiütik pl a TL57et, lehet utána már csak január közepén tudom visszavenni a következőt és eddig 40 alattról mindig kurva gyorsan felpattant az olaj. Szóval a bukó a nálam marad, a felpattanásról meg lemaradok.
A wtioil02n nagy a spread, de régen nem igy volt, vettem már belőle korábban is.
A rcbrentoilon kicsi a spread.
Nem értem miért nem jó neked a turbó, tizedannyit teszel bele mint a normálba és ugyanott vagy, a többit meg forgathatod másban. A normál certik a brutál spread miatt szerintem kerekedhetetlenek.
Köszi szépen. Ez eddig elkerülte a figyelmemet (nem rakják egy csoportba a többi olajos certivel).
Ezt a határozott lejárat miatt kicsit riskesnek tartom. Könnyen lehet, hogy az olaj még egész 2016ban 40 dollár körül fog vergődni, vagy még lejjebb megy. Meg ott van a 10 dolláros kontangó is, amit le kell küzdeni :)
Olaj és Gáz
Ugyanakkor elég jó kis forgalom megy bennük, certiben is és forexen is és jók a lehetőségek is benne (nyerni is és veszteni is.) :)
Lehet a kutya sem jön be, meg látjuk.